Para
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Re: Para
Tamam affedersin Reis.Bir kusurumuz varsa af ola :mrgreen: :mrgreen: :lol:kackin yazdı:İzin al .Bak tılsım sunucusuna gelirm.Kassamasan cok kötü olurGargoyle35 yazdı:Tamam bir daha ki sefere sana sormadan gelmem![]()
![]()
![]()
![]()
- karagumruklu
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Yardımlarınız için çok teşekkürler zaten öyle işportacıya satıyorum ama en çok hangi canavarda item düşüyor hangisinden daha fazla para kazanabilirim Seviyem şu an 35
Oyun çıktığı zaman kasıyordum 29 lwl oldu 29 lwl oldum sonra yanılmıyorsam 32 oldu 31lwl'de kalmıştım o gün bugündür oynamıyorum 1 haftadır başladım 35 oldum (:
!..Siyahından Zindan Kırmızıdan Özgürlük Herkese Nasip Olmaz Karagümrüklülük..!
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Gargoyle35 yazdı:Tamam affedersin Reis.Bir kusurumuz varsa af ola :mrgreen: :mrgreen: :lol:kackin yazdı:İzin al .Bak tılsım sunucusuna gelirm.Kassamasan cok kötü olurGargoyle35 yazdı:Tamam bir daha ki sefere sana sormadan gelmem![]()
![]()
![]()
![]()
Son..
Maden topla şu anda çok değerli madenler var oyunda (iridyum mesela) günde 2 tane çıkarabilirsen eğer 1 ay sonunda sende o bahsettiğin kişilerden olursun. Ben maden için vakit harcamam zevk almak istiyorum dersen oyundan git belirli bölgelerde belirli yerlerde mesken tut günlük 1 milyon kazan. Daha büyük düşünmek istiyorsan. Üretim işine girebilirsin ama seni çok zorlar.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
yılanlardaki osmiridyumdan geçen 1 osmiridyum ara ile 3 iridyum çıktı :
32 osmirirdyumdan ve 1 osmiyumdan sonra 1 iridyum sonra ardarda 1 tane daha çıktı.sonra 1 osmiridyum çıkı ve 3. isirdyum geldi.bu şekilde örneğin kaç kere çektin 40 kere mi o arada kestin hayvanları da katarsan hem itemden para kazanırsın hemde madenden.
32 osmirirdyumdan ve 1 osmiyumdan sonra 1 iridyum sonra ardarda 1 tane daha çıktı.sonra 1 osmiridyum çıkı ve 3. isirdyum geldi.bu şekilde örneğin kaç kere çektin 40 kere mi o arada kestin hayvanları da katarsan hem itemden para kazanırsın hemde madenden.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ilk önce şöyle bi 20 m felan yap sonra itemleri ne akdar ucuza al biliyosan al abi ucuza item satna demiceksin paranı harcama bak ucuz item gördünmü hemen pazarlıkyap birazdaha ucuzlat ve onu karla sat böyle yaprak hem kasrsın hem klan kasarsın hemde para kasarsın maden ise akşama kadar madende oturcanda maden çıkcakta uzun iş hem sıkar en iyi ticarete atılcan