KOZHEY yazdı: 1 tank 1 ofs 1 şifa 3 büyü gidersen kutub yetişir , 1 ofans 1 tank 2 büyü 2 şifa gidersen 3 mermide 1 kişi ölecek ve şifa kaldıracak bu kadar basit
Showtimee yazdı:Benim anlamadığım 3 büyü neden qirmiosunuz
+ 2 büyü iseniz Ofans savaşcının kutup dışına cıkıp 75 de büyüler kutublayıp ofans patlatcak olay bu ...
Ve bundan Sonra süre qeldıkce acın kutubunuzu
Şu arkadaşların zeka seviyelerine,
SuVeYDa yazdı:Çok kafa karıştıran taktiklere hiç lüzum yok...
Can şimdi Yol savascısının canı 75 oldu
bir büyücü kutup açacak sonra mermi atıcak bir kişi ölcek ( pas geçiceniz )
Sonra kutup açan büyücü süre 35 olunca aç dicek öteki büyücü açıcak.
Daha sonra büyücüler kutup sn geldikçe beklemeksizi full açacak.
En basiti
Bizim sunucunun anlatım tekniğinin nerelerde olduğunu gösteren şu muhteşem beyin parçasına da hayran kaldım yahu :lol: :lol: :ugeek:
Şık bir şekilde açıklayanlar var can'cım. Papağan olmaya gerek yok sanırım, cevabım üç aşağı beş yukarı aynı.
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Selamlar Öncelikle büyülerin en az 1 kişinin elektrik olmasıyla çok çabuk bir şekilde yol savaşçısını kesebilirsiniz. Şayet GBM X te kesicekseniz büyük ihtimal dizilim 2 - 2 - 2 olcak .
Elektrik büyü seri bir şekilde can indircek , ilk kutup açıldığında tam 35 -36 arası söylerse önceden açılarak kesilebilir.
DİPNOT : Tank a yada ofansa attığında sarsılarak kutup açmayarak saniye yetmeyen sürelerinde önüne geçebilirsiniz . Ve çoğu kişinin bilmediği bir taktik tankın canı 37 bin üstü düşünrsek canı 90 üstünde mermi de tanka ck atarsanız ölmez İyi eğlenceler