PİŞMAN MIYIM !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: PİŞMAN MIYIM !

Mesaj gönderen streetart34 »

KIYAMETALEVI yazdı:Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Şu anda okuduğum lise İzmir'in en iyi meslek lisesi olarak biliniyor fakat neden meslek lisesine gidiyorum ki neden anadolu olmadı işte bu oyun yüzünden sizleri uyarmak istedim yaşadığım durumu yaşamamanızı istiyorum.Arkadaşlarımla okula gittik bilgisayar odasındayız annemde var.Her neyse Liselere bakıyoruz arkadaşlarım Anadolu lisesi seçerken biz meslek lisesi aradık ve çok utandım annem de vardı.Anlayacağınız başarılı olabilmek için oyun oynamamak en iyisi .
Dozunu kaçırmadığın sürece oyunun pek fazla zararlı olacağını düşünmüyorum. Dersini de çalışacaksın,arkadaşlarınla da takılacaksın,oyununu da oynayacaksın. Ama eğer bazı sorumluluklarını yerine getirmek yerine oyun oynuyorsan dediğin gibi bu hem sağlığını hem de başarını etkiler. Daha yaşın ufak birşey kaybetmiş değilsin kafanı derslerine ver :) 39 derece ateşliyken menekşe falan da çekme yat dinlen abartmışsın sen biraz :) Ama dediğim gibi bu oyunu sadece bir "HOBİ" olarak görseler oyuncular için problem kalmaycak ama yaşı küçük olan oyuncular oyunla hayatı bazen çok fazla karıştırıyor.

İYİ FORUMLAR
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
KIYAMETALEVI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen KIYAMETALEVI »

BeDBaHT yazdı:Şahsen ben Teknik Lise bilgisayar mezunuyum.9. sınıfta endüstri meslekteydim.9. sınıfta zaten bütün liseler aynı dersleri görüyor.9. sınıfta seninde dediğin gibi her türden insan vardı.Bazen bu insanların arasında karışıp onlar yüzünden dayak yediğim bile oldu.Ama bunlar beni yıkmadı.Zaten meslek liselerinde çalışkan öğrenci sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.Gayret gösterdim, ders notlarımı yüksek tuttum.Öğretmenlerimde bana yardımcı oldular sayelerinde okul birincisi oldum, Teknik Lise'ye geçtim.Ama sen öğretmenlerin kötü olduğundan bahsediyorsun, bizde bu yoktu öğretmenler öğretmek için varıyla yoğuyla savaşıyorlardı adeta.Ne yazikki her meslek lisesinde bu olmuyormuş gördüğüm kadarıyla.

Anadolu teknik lisesindeyim diyorsun, biz meslek lisesindeyken bunlar normaldi ama bizim okulumuzda anadolu teknikler 10 km ilerisinden belli oluyorlardı.Giyimleri olsun, davranışları olsun.Demekki kötü bir lise tercih etmişsin.Eğer 9. sınıftaysan ve biraz bilgin yada sana rehber olabilecek birileri varsa başka bir liseye geçmeni öneririm.Tabi bunların da sana zararı çok olacaktır, farklı ders programları yüzünden farklı şekilde sınavlara gireceksin belki gideceğin okulda işlenen konuyu hiç görmemişsindir yada çok geridelerdir.Yani diyeceğim o ki bulunduğun sınıfta kendini geliştirmeye bak, 10. sınıfta o hareketleri yapan öğrenciler tel tel dökülücektir merak etme.

Senin durumunda her öğrenci kalmıştır, hak etmediği lisede, haketmediği kişiler arasında, hak etmediği davranışlar görmek nedir ben çok iyi bilirim.Ama bunu kendime ders çıkarıp üniversiteye kendimi iyi hazırlamaya bakıyorum.Sana tavsiyem kleşe gelebilir ama şansını zorla, dersi derste dinle.Hele ki lise apayrı bişeydir.Bir sürü ders göreceğinden orta okul gibi aklında kalması çok zordur.Önemli gördüğün herşeyi not al.Sınavlar öncesi not aldıklarında sana yetersiz kalacaktır.Öğretmenlerin iyi anlatmaması üzerine işlediğiniz konuyu fazla detayıyla işlemediğinden internet üzerinden veyahut tanıdık kişilerden yardım iste.Hoca sınavları sizin seviyenize göre değil ''Ne de olsa çalışmıyorlar zor sorayım da çeksinler cezalarını.'' diye düşünüp zor soracaktır.

Artık gerisi sana kalmış.Başkasına uyupta 1 yılını ziyan etme, gelecekte anlayacaksın bu demek istediğimi, Allah yar ve yardımcın olsun.

aTesTenGöMLeK
Amin teşekkür ederim söylediklerini sıkılmadan okudum.9.sınıf'ın ilk gününde sınıfımı ararken 10 ' lar 11 'ler sınıflarını arıyorlardı sanırım sınıflar her sene değişiyor yani başarıya göre.Bu seneyi atlatırsam iyi notlar alırsam çalışkanların içinde olabilirim.
Kullanıcı avatarı
KIYAMETALEVI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

streetart34 yazdı:
KIYAMETALEVI yazdı:Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Şu anda okuduğum lise İzmir'in en iyi meslek lisesi olarak biliniyor fakat neden meslek lisesine gidiyorum ki neden anadolu olmadı işte bu oyun yüzünden sizleri uyarmak istedim yaşadığım durumu yaşamamanızı istiyorum.Arkadaşlarımla okula gittik bilgisayar odasındayız annemde var.Her neyse Liselere bakıyoruz arkadaşlarım Anadolu lisesi seçerken biz meslek lisesi aradık ve çok utandım annem de vardı.Anlayacağınız başarılı olabilmek için oyun oynamamak en iyisi .
Dozunu kaçırmadığın sürece oyunun pek fazla zararlı olacağını düşünmüyorum. Dersini de çalışacaksın,arkadaşlarınla da takılacaksın,oyununu da oynayacaksın. Ama eğer bazı sorumluluklarını yerine getirmek yerine oyun oynuyorsan dediğin gibi bu hem sağlığını hem de başarını etkiler. Daha yaşın ufak birşey kaybetmiş değilsin kafanı derslerine ver :) 39 derece ateşliyken menekşe falan da çekme yat dinlen abartmışsın sen biraz :) Ama dediğim gibi bu oyunu sadece bir "HOBİ" olarak görseler oyuncular için problem kalmaycak ama yaşı küçük olan oyuncular oyunla hayatı bazen çok fazla karıştırıyor.

İYİ FORUMLAR
Evet ben biraz dozunu kaçırdım kabul ediyorum ama oyun bağımlılık yapıyor sizde kabul edin.
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

KIYAMETALEVI yazdı:
streetart34 yazdı:

İYİ FORUMLAR
Evet ben biraz dozunu kaçırdım kabul ediyorum ama oyun bağımlılık yapıyor sizde kabul edin.
Bağımlılık yaptığı bana kalırsa tıbbi gerçek :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
KIYAMETALEVI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

aynen öyle birde işin farklı bir boyutu var.Bu oyunda güçlü olabilmek için çocukluk arkadaşını oyunda dolandıranlar var arkadaşının karakterlerini çalanlar var.Bunları da göz önünde bulundurmak lazım
Kincaliousx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kincaliousx »

Canceazi yazdı:
RaidersOfChaos yazdı:Bende bırakmayı planlıyordum bi aralar fakat arkadaşların ısrarı üzerine bu kararımdan vazgeçtim. Ama şunu iyi anladımki bu oyuna 7/24 vakit ayırsan bile emekler boşa. Örneğin ; Zırhın yoksa migrata gidersin Yılanlar , Cent , Tazılar vs. uğraşırsın 1 saat junona gelince junonu kesmek çocuk oyuncağı zaten işi bilene tabiki kesince çıkan tek item [ Madalya ] veya iksirler. İşte bu nedenle bi çok insan bırakma eşiğine gelmiş.

İyi Forumlar..
Benden sonra ejder üretenler veya benden sonra oyuna başlayanların çarları benden daha şanslı olduğu için daha az madalya ile daha çok şaheser eşyaya sahipse bu oyunun bizimle dalga geçmesi demektir. 1.5 yıldır büyücüm ejderli ve sığınağı bıraksanız gözüm kapalı ezbere oynayacak hale geldim. 100 lerce sığınak sonunda KENAN bana sadece 2 adet Alternator Kolye veriyorsa bu oyuna söverim ben. Ben oyuna emek veriyorum plusumu da aldım silahımı da yükselttim yağma arttırıcı da aldım . [Ecel Getiren] [Latif] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf] [İbni Sina İbni Sina Ceket] [Bilge Fevzi Ceket] [Bilge Azat Ceket] ve benzeri eşyaları uğraşarak üretiyorum ama neden diğerleri gibi benimde alternator , nucleus veya KIYAMET ALEVi bile setim olamıyor. Tek istediğim bir açıklama. 10 20 girişte alter kolye yüzük düşürenler var ben Alternator Zırh ve kolyem olduğu için sadece yüzük için 100lerce kenan kestim (nucleus kolyeyi istemiyorum bile yeterki bir setim olsun) .
Canceazi tek ilacın var oda oyunu bırakmak :D Örneğin sen şimdi çarını silsen alternatör yüzük düşürmeye çalışman gibi bi durumunda olmaz anldnmı. Oyun oynayanlar içinde öyle mesela adam bana urban phili ceketmi yoksa yücelen ceketmi takıyım diye soruyodu Şimdi bu adam yücelen ceketi tutup satarsa hangisini giysem acaba diye bi derdi olmaz. ;)
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya

İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Kincaliousx yazdı:
Canceazi yazdı:
RaidersOfChaos yazdı:Bende bırakmayı planlıyordum bi aralar fakat arkadaşların ısrarı üzerine bu kararımdan vazgeçtim. Ama şunu iyi anladımki bu oyuna 7/24 vakit ayırsan bile emekler boşa. Örneğin ; Zırhın yoksa migrata gidersin Yılanlar , Cent , Tazılar vs. uğraşırsın 1 saat junona gelince junonu kesmek çocuk oyuncağı zaten işi bilene tabiki kesince çıkan tek item [ Madalya ] veya iksirler. İşte bu nedenle bi çok insan bırakma eşiğine gelmiş.

İyi Forumlar..
Benden sonra ejder üretenler veya benden sonra oyuna başlayanların çarları benden daha şanslı olduğu için daha az madalya ile daha çok şaheser eşyaya sahipse bu oyunun bizimle dalga geçmesi demektir. 1.5 yıldır büyücüm ejderli ve sığınağı bıraksanız gözüm kapalı ezbere oynayacak hale geldim. 100 lerce sığınak sonunda KENAN bana sadece 2 adet Alternator Kolye veriyorsa bu oyuna söverim ben. Ben oyuna emek veriyorum plusumu da aldım silahımı da yükselttim yağma arttırıcı da aldım . [Ecel Getiren] [Latif] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf] [İbni Sina İbni Sina Ceket] [Bilge Fevzi Ceket] [Bilge Azat Ceket] ve benzeri eşyaları uğraşarak üretiyorum ama neden diğerleri gibi benimde alternator , nucleus veya KIYAMET ALEVi bile setim olamıyor. Tek istediğim bir açıklama. 10 20 girişte alter kolye yüzük düşürenler var ben Alternator Zırh ve kolyem olduğu için sadece yüzük için 100lerce kenan kestim (nucleus kolyeyi istemiyorum bile yeterki bir setim olsun) .
Canceazi tek ilacın var oda oyunu bırakmak :D Örneğin sen şimdi çarını silsen alternatör yüzük düşürmeye çalışman gibi bi durumunda olmaz anldnmı. Oyun oynayanlar içinde öyle mesela adam bana urban phili ceketmi yoksa yücelen ceketmi takıyım diye soruyodu Şimdi bu adam yücelen ceketi tutup satarsa hangisini giysem acaba diye bi derdi olmaz. ;)

Aslına bakarsan şöyle bir durum var. Benim bir ortağım var eski sınıf arkadaşım. Okullar ayrıldı ancak yakın oturuyoruz hala görüşürüz. Biz bu oyuna para harcıyoruz ancak mesele şu şimdi silersek şu ana kadar harcadığımız para ve emek gidecek ama silmezsek de para harcamaya devam edeceğiz. Ben ortağıma diyorum çarları silelim kurtulalım. O diyor gerçekten yapabilir misin ? Ben de o an yapacağım varsa da yapmaktan vazgeçiyorum. Bu beni sürekli içine sürüklüyor. Sigara gibi bir bağımlılık iki farkı var biri farklı alanlarda zarar vermesi , ikincisi sigaranın seni asosyal yapmaması vs vs :twisted: :twisted:
ps. sigaradan nefret ederim :|
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kincaliousx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kincaliousx »

Canceazi yazdı:
Kincaliousx yazdı:
Canceazi yazdı:

İyi Forumlar..

Aslına bakarsan şöyle bir durum var. Benim bir ortağım var eski sınıf arkadaşım. Okullar ayrıldı ancak yakın oturuyoruz hala görüşürüz. Biz bu oyuna para harcıyoruz ancak mesele şu şimdi silersek şu ana kadar harcadığımız para ve emek gidecek ama silmezsek de para harcamaya devam edeceğiz. Ben ortağıma diyorum çarları silelim kurtulalım. O diyor gerçekten yapabilir misin ? Ben de o an yapacağım varsa da yapmaktan vazgeçiyorum. Bu beni sürekli içine sürüklüyor. Sigara gibi bir bağımlılık iki farkı var biri farklı alanlarda zarar vermesi , ikincisi sigaranın seni asosyal yapmaması vs vs :twisted: :twisted:
Oyunu bırakmak kolaydır Sigarayı kimse oyun kadar kolay bırakamaz. Bırakmak istesen çoktan silmiştin eğer silmek isteyipte silemiyosan bida hiç silemessin.Arkadaşına söyle şifreyi değiştirsin bida girmessin. Bir anlık bişeydir oyun sanki memleket meselesimi silince kurtulcan yada şifreyi bilme 2 3 hafta hiç girme bida giresin kalmaz zaten .Ayrıca bide şöyle düşün tüm itemlerini dizmek istiyon dizince nolcak yada dizdin diyelim yapacağın bişey kalmıyo savaşırısın savaş savaş nereye kadar. GB atıyon noluyo item düşrmeye çalışıyon item düşürmeye çalışınca noluyo biraz zevk alıyon düştükten sonra noluyo biraz takılıyosun sıkılıyon sonra bi hiç oluyo yeni şeyler geliyo yeni şeyleri dizmeye çalışıyon böyle devam eder bu. En iyisi şimdi bırak çok zararı var oyunun söyleyim mesela bi gb atıyon saatlerdir bişey düşürmeye çalışıyon ama düşmüyo . (Sanki düşse nolcak. ) neyse kardeş bırakmaya çalış yap bişeyler insanda irade var dır. ;)
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya

İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Kullanıcı avatarı
KIYAMETALEVI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Canceazi yazdı:
Kincaliousx yazdı:
Canceazi yazdı:

İyi Forumlar..

Defalarca denedim silmeyi ama şu şeytan yok mu . .Bir türlü silemedim.Aklıma hep oyuna verdiğim saatler , emekler geliyordu çünkü.Tanıdığım arkadaşlarım , yeni kurduğumuz dostluklar onları geride bırakamazdım da . Fakat buna karşılık gerçek hayatımızı verdik.Oyunda milyonlarınız olmuş GM olmuşsunuz yönetici olmuşsunuz en güçlüsü olmuşsunuz ne faydası var ki ? Gelecekte çocuklarına yatırım mı ? Değil. Bu itemler senin karnını doyuracak mı ? Hayır.Ee o zaman ne gerek var oynamaya.Soruyorum sizlere ne gerek var.1 saat oturmuşsunuz ya da 5 saat oturmuşsunuz aynı şey.1 dakika bile değerli arkadaş.Değil 5 saat 1 dakika bile.Bence hayatımız için geleceğimiz için güzel günler için çalışalım oyunu bırakalım.Oyuna harcayacağımız paraları emekleri geleceğimiz için kullanalım derim.Yani ben öyle yapacağım ve herkes öyle yapmalı bence.Türkiye de okur yazarlık az.Neden çünkü öğrenciler hep oyun oynamak istiyor İKV gibi Metin2 gibi oyunlara bağımlı oluyorlar okulu bırakıyorlar en büyük etkenlerden birisi de bu.Neyse konu sapmasın.Dediğim gibi 1 dakikanın değerini günü gelecek anlayacaksınız tabi anlayanlarda vardır.Umarım dikkate alırsınız dediğimi çünkü ben şimdi anlıyorum bunları.O kadar çok İKV oynadım ki gözlerim bozuldu 2 gün önce gözlük takmaya başladım ve gözlükten nefret ederim fakat göremiyorum artık.Neyse zaman değerli hayat değerli kendinize iyi bakın.
azrailmusa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen azrailmusa »

RowxWarrior neden oyunu bıraktın ? sen sancagın en iyilerindendin özledik valla seni görmeyeli çok oldu :(
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön