Neden Sobee Game Card Almalıyım, avantajları Nelerdir?
- Aynı fiyata %10 daha fazla Akçe yüklemek için Sobee Game Card alabilirsin
- Cep telefonun yoksa Sobee Game Card alabilirsin
- Mobil Ödeme yapmak için ekstra SMS parası ödemek istemiyorsan Sobee Game Card alabilirsin
- Kredi kartı sahibi olmak zorunda değilsin
- Birden fazla Sobee Game Card alarak stoklayabilirsin
çok güzel bir uygulama yalnız bazı küçük illerde sorun yaşanıyor
bizim çorumda hiç bir mağazada ne bir ıkv kutu var ne de bir cafede came card :S bu yüzden çok sanssızım :S
halilumit yazdı:çok güzel bir uygulama yalnız bazı küçük illerde sorun yaşanıyor
bizim çorumda hiç bir mağazada ne bir ıkv kutu var ne de bir cafede came card :S bu yüzden çok sanssızım :S
Ben ANKARA'dan oynuyorum. REAL, OPTİMUM, PRAKTİKER, ANKAmall da İKV Kutu bulamadım Sen ÇORUMDAN Bahsediyorsun. Galiba sadece İSTANBUL'lular'a özel bu KUTU'lar. Ben KOSKOCA Başkent Mağazalarını geçtim. Cafe'de GAME CARD satmayı boşver, İKV Oynayan göremiyorum Uğruyorum bazen açıyorum, Yandan geçenler " Abi bu oyun yeni mi açıldı? " diyor. 4 Yıllık oyuna...
Ben ANKARA'dan oynuyorum. REAL, OPTİMUM, PRAKTİKER, ANKAmall da İKV Kutu bulamadım Sen ÇORUMDAN Bahsediyorsun. Galiba sadece İSTANBUL'lular'a özel bu KUTU'lar. Ben KOSKOCA Başkent Mağazalarını geçtim. Cafe'de GAME CARD satmayı boşver, İKV Oynayan göremiyorum Uğruyorum bazen açıyorum, Yandan geçenler " Abi bu oyun yeni mi açıldı? " diyor. 4 Yıllık oyuna...
evet bizim cafelerde de yok :S oyunumuzun acilen yayılması lazım bence pazardaki çoğu ingiliz -çin oyunalrında çok çok üstün ıkv miz
halilumit yazdı:çok güzel bir uygulama yalnız bazı küçük illerde sorun yaşanıyor
Yok İstanbul dediğin İstanbul (Avrupa) olmasın Anadoluyla da bi alakası yok ikv nin
Bayiliklerin çoğu yenilenmiş iyi olmuş.Listede bakıp bakıp gittiğim çoğu kafe ya başka bir dükkan olmuş ya da kapanmış veya satış yapmıyordu.Lakin İstanbul/Avrupada sadece 5 tane bayilik olması kötü olmuş Bana en yakın ADEKS İnternet Kafe Öztürk Irgan Irgan bilgisayar burası gözüküyor.
Birazda internet cafe sahipleyinin bilgilendirilmesi lazım aslında SOBEE İnternet cafelere posta yolu ile bir bilgi gönderse avantaj komisyon gibi.
Çünkü burda 7 internet cafeden 1 tanesinde full ikv oyanyan var diger 6 sında bilen oyuncular oynuyor ama işyeri sahibi oynayan yerlerde genellikle SOBEE oynanıyor yani genellikle işyeri sahibi hangi oyunu oynuyorsa genellikle o oyuna yönelim çok. Bilmeyen internet cafe sahibi çok genellikle dvd olarak oyunları internet cafe sahiplerine postalansa Bir işyeri sahibi oalrak O internet cafeye ait bir 49 level car verdinmi bu iş aldı başını gitti olur.