Yeni! Sobee Game Card

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Yeni! Sobee Game Card

Mesaj gönderen Tertip »

Sobee Game Card ile Akçe almak, Sana internet kafen kadar yakın!

Sobee Game Card tüm internet kafelerde. İnternet kafe'nden ısrarla iste!

Resim

Aldığın Sobee Game Card'ın arka yüzündeki E-PIN alanını kazıyarak, E-PIN ve Şifreyi Akçe Al/Yükle sayfasındaki E-PIN Aktivasyonu alanına gir.

Resim Resim Resim

Yetkili Satış Kanalı: http://www.uyelikal.com

Neden Sobee Game Card Almalıyım, avantajları Nelerdir?

- Aynı fiyata %10 daha fazla Akçe yüklemek için Sobee Game Card alabilirsin
- Cep telefonun yoksa Sobee Game Card alabilirsin
- Mobil Ödeme yapmak için ekstra SMS parası ödemek istemiyorsan Sobee Game Card alabilirsin
- Kredi kartı sahibi olmak zorunda değilsin
- Birden fazla Sobee Game Card alarak stoklayabilirsin

Kaynak: http://www.istanbuloyun.com/gamecard.aspx
Resim
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Yeni! Sobee Game Card

Mesaj gönderen halilumit »

çok güzel bir uygulama yalnız bazı küçük illerde sorun yaşanıyor
bizim çorumda hiç bir mağazada ne bir ıkv kutu var ne de bir cafede came card :S bu yüzden çok sanssızım :S
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

halilumit yazdı:çok güzel bir uygulama yalnız bazı küçük illerde sorun yaşanıyor
bizim çorumda hiç bir mağazada ne bir ıkv kutu var ne de bir cafede came card :S bu yüzden çok sanssızım :S

Ben ANKARA'dan oynuyorum. REAL, OPTİMUM, PRAKTİKER, ANKAmall da İKV Kutu bulamadım Sen ÇORUMDAN Bahsediyorsun. :) Galiba sadece İSTANBUL'lular'a özel bu KUTU'lar. 8-) Ben KOSKOCA Başkent Mağazalarını geçtim. Cafe'de GAME CARD satmayı boşver, İKV Oynayan göremiyorum :D Uğruyorum bazen açıyorum, Yandan geçenler " Abi bu oyun yeni mi açıldı? " diyor. :) 4 Yıllık oyuna...

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Böyle alternatif kolaylıklar sağladıkları için ben şahsen teşekkür ediyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen halilumit »

Buqrahan yazdı:
halilumit yazdı:çok güzel bir uygulama yalnız bazı küçük illerde sorun yaşanıyor

Ben ANKARA'dan oynuyorum. REAL, OPTİMUM, PRAKTİKER, ANKAmall da İKV Kutu bulamadım Sen ÇORUMDAN Bahsediyorsun. :) Galiba sadece İSTANBUL'lular'a özel bu KUTU'lar. 8-) Ben KOSKOCA Başkent Mağazalarını geçtim. Cafe'de GAME CARD satmayı boşver, İKV Oynayan göremiyorum :D Uğruyorum bazen açıyorum, Yandan geçenler " Abi bu oyun yeni mi açıldı? " diyor. :) 4 Yıllık oyuna...
evet bizim cafelerde de yok :S oyunumuzun acilen yayılması lazım bence pazardaki çoğu ingiliz -çin oyunalrında çok çok üstün ıkv miz
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

%10 bıraz az olmuş en az bir %25 olsaydı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Buqrahan yazdı:

Yok İstanbul dediğin İstanbul (Avrupa) olmasın Anadoluyla da bi alakası yok ikv nin :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Lucagox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Lucagox »

Bayiliklerin çoğu yenilenmiş iyi olmuş.Listede bakıp bakıp gittiğim çoğu kafe ya başka bir dükkan olmuş ya da kapanmış veya satış yapmıyordu.Lakin İstanbul/Avrupada sadece 5 tane bayilik olması kötü olmuş :) Bana en yakın ADEKS İnternet Kafe Öztürk Irgan Irgan bilgisayar burası gözüküyor. :)
Resim

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)

Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi

Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Birazda internet cafe sahipleyinin bilgilendirilmesi lazım aslında SOBEE İnternet cafelere posta yolu ile bir bilgi gönderse avantaj komisyon gibi.

Çünkü burda 7 internet cafeden 1 tanesinde full ikv oyanyan var diger 6 sında bilen oyuncular oynuyor ama işyeri sahibi oynayan yerlerde genellikle SOBEE oynanıyor yani genellikle işyeri sahibi hangi oyunu oynuyorsa genellikle o oyuna yönelim çok. Bilmeyen internet cafe sahibi çok genellikle dvd olarak oyunları internet cafe sahiplerine postalansa Bir işyeri sahibi oalrak O internet cafeye ait bir 49 level car verdinmi bu iş aldı başını gitti olur.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön