Hızlı koşan grvmi sen kadim hidradan düş bak nasıl çıldırıosun :mrgreen:qRaweyarD yazdı:ByLer 0nceLiqLe Merhba Şimdi Brdan YetqiLiLere syLü0rM MeseLa Görevimizi yap10rz Tam TeSLiM eDiceqqeN Hata Verio ve q0rev qidi0 Vea Pc ReSt aT10r FLn BnLar1 qeceLm En seVmediqim Şey İse Su YetqiLiLer HerŞeye ÇaRe bLuoLarda NedeN Bu s0runa Bi cArE buLaM1oLar Ltfn YetqiLiLer Buqn HzL1 K0san G0revini Yaparken 24/25 OLMUSTU Ve att1 Simdi Teqrar yap1orm g0revi :S![]()
Şu iŞe qıcK oLAnLaR
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Şu iŞe qıcK oLAnLaR
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
1. Arkadaşım düzgün yazsana şu yazıyı ya? Fok balığı gibi konuşuyorsun. (Bi yerden hatılıyorum bu sözü ama...)
Arkadaş, herkes istediği dili konuşur. Ama bunun konuştuğu dil değil ki? Türkçeyi cıvık biçimde kullanmak bir dil mi?delimardino yazdı:ne bulan türkmüş türkçülükmüş atatürkçülükmüş benen türküm nede atatğrkçğyğm ama istedim dili konuşurum bu ne sizi nede başkasını ilgilendirir her şeye irenç kelimelerinizi alet etmeyin
Kendini KertenKelebek
Hadi Gel EvriLeLim Meran! OLmaz böyle jöle beyinlilikle!
- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
merhabaqRaweyarD yazdı:ByLer 0nceLiqLe Merhba Şimdi Brdan YetqiLiLere syLü0rM MeseLa Görevimizi yap10rz Tam TeSLiM eDiceqqeN Hata Verio ve q0rev qidi0 Vea Pc ReSt aT10r FLn BnLar1 qeceLm En seVmediqim Şey İse Su YetqiLiLer HerŞeye ÇaRe bLuoLarda NedeN Bu s0runa Bi cArE buLaM1oLar Ltfn YetqiLiLer Buqn HzL1 K0san G0revini Yaparken 24/25 OLMUSTU Ve att1 Simdi Teqrar yap1orm g0revi :S![]()
oyundan hata raporu almanız yönetimle ve serverle alakası yoktur.bu tamamen sizin internet bağlantınızdan kaynaklanmaktadır.
i y i f o r u m l a r
qRaweyarD yazdı:Beyler öncelikle Merhaba, şimdi burdan yetkililere söylüyorum ; Mesela görevimizi yapıyoruz tam teslim edicekken hata veriyor ve görev gidiyor veya bilgisayar reset atıyor falan bunları geçelim. En sevmediğim şey İse şu yetkililer her şeye çare buluyorlarda neden bu soruna bir çare bulamıyorlar? Lütfen yetkililer bugün hızlı koşan görevini yaparken 24/25 olmuştu ve attı. Şimdi tekrar yapıyorum görevi :S![]()
Bayağı emek harcadım ama , başardım değilmi? Çokta güzel oldu. Hemde sorunu herkes anladı. Yaşasın Türkçe karakterlerqRaweyarD yazdı:choosen bak benim klavyem bozuk ondan dolayı bazı tuşları yazmıyor bende böyle yazmak zorundayım tamammı ?
Küfürlü içerik silindi forum hesabınız 7 gün kapatıldı
TskXsubaY-KevınnasH-LordxMagiC
Usta yavaştan başlasaydın 
Kendini KertenKelebek