SEMİHA TEKRAR ÇANTA VERMEDİ ..
- canmurat55
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
SEMİHA TEKRAR ÇANTA VERMEDİ ..
Artık Lanet olsun dedirttiniz . 2 keredir Gaffar'a gidiyoruz ve Semiha Hanım çanta vermiyor bu nasıl bir iştir o kadar yolu katlet git iksirini,zamanını harca çanta vermesin 2. defa oluyor bu iş yetti tak etti artık . İksirleri zaten akçe ile temin ediyoruz resmen parayı çar çur ediyoruz , yaptığınız oyun bumudur arkadaş ?
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
XXECZAXX
CANMURAT
Re: SEMİHA TEKRAR ÇANTA VERMEDİ ..
2. kere olması çok üzücü cidden bi yerde insanın sinirleri kopuyor . 2 keredir Semiha Hanım çanta vermiyor şimdi muhakkak saçma yorumlar yapan olacak onlar yapmadan ben cevaplayım :
İlk vuran menzildeydi yani hiç bir aksilik yoktu . Aldığım bilgiye göre 'ilk vuranın menzilden çıkması ve çanta düşmemesi hatası tekrar oluşmuş ve bu kısa sürede çözüleckemiş ' peki sayılı grupların kestiği Gaffar Bey'in yardımcısı Semiha Hanımdan düşecek Ganimetlerimiz ne olacak ?
Yönetim umarım sesimize kulak verir ve gereken moderasyonu uygular . Loglara bakılıp çanta düşmediğini,çanta almadığımızı görebilirler . Yönetim nasıl uygun görür bilemeyiz ama biz eğer mümkünse aramızda Drop yapılıp eşya kime düşer yada bize 2 kere Semiha Hanım kestirirler cinsinden düşündük . Umarım EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALIRIZ .
İlk vuran menzildeydi yani hiç bir aksilik yoktu . Aldığım bilgiye göre 'ilk vuranın menzilden çıkması ve çanta düşmemesi hatası tekrar oluşmuş ve bu kısa sürede çözüleckemiş ' peki sayılı grupların kestiği Gaffar Bey'in yardımcısı Semiha Hanımdan düşecek Ganimetlerimiz ne olacak ?
Yönetim umarım sesimize kulak verir ve gereken moderasyonu uygular . Loglara bakılıp çanta düşmediğini,çanta almadığımızı görebilirler . Yönetim nasıl uygun görür bilemeyiz ama biz eğer mümkünse aramızda Drop yapılıp eşya kime düşer yada bize 2 kere Semiha Hanım kestirirler cinsinden düşündük . Umarım EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALIRIZ .
XXCEZAXX
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BeTa
Aynen kardesim Drop yapılsın. Hakkımızı versinler.xxcezaxx yazdı:2. kere olması çok üzücü cidden bi yerde insanın sinirleri kopuyor . 2 keredir Semiha Hanım çanta vermiyor şimdi muhakkak saçma yorumlar yapan olacak onlar yapmadan ben cevaplayım :
Bu kadar zaman harcayıp , semihanın canta vermemesi ; ve bunu 2 kere üst üste yapması çok rahatsız edici bir durum... Giden onlarca iksir , geri getirilemeyecek zaman ve karşılığında iki kere semiha adlı BOSS dan çanta alamadık.. Umarım bu durumla ilgilenip emeğimizin karşılığını alırız..
N’oublie pas d'ou tu viens..
Semihadan çanta düşmemesi kötü olmuş.Umarım en yakın zamanda problemi çözerler.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
canmurat55 yazdı:Artık Lanet olsun dedirttiniz . 2 keredir Gaffar'a gidiyoruz ve Semiha Hanım çanta vermiyor bu nasıl bir iştir o kadar yolu katlet git iksirini,zamanını harca çanta vermesin 2. defa oluyor bu iş yetti tak etti artık . İksirleri zaten akçe ile temin ediyoruz resmen parayı çar çur ediyoruz , yaptığınız oyun bumudur arkadaş ?
Semihaya ilk vuran arkadaş oyundan düştüğünde Ganimet vermiyor. Bu bizimde başımıza geldi. Bunun bildirimini bizzat ben yaptım. Lütfen İKV yi ve Yönetimi eleştrmeyelim. Her oyunda hata olur. Yakın zamanda düzeltilecektir. İyi forumlar
Aynen Çanta vermıyor Semiha Yönetim bunun nedinini Açıklasın Veya Hakkımızı Versinnnn :!: :!: :!: :evil:
xIxHoSTxIx HOSTx

Arkadaşım sazan mısın ? Yaptığım yorumu bi gözden geçir sonra yazı yaz . Kimi eleştirip eleştirmeyeceğimizi sana soracak değiliz ki bu eleştiri değil . İKV Yönetimini senden önce biliyorduk elimizden geldiğince koruyup kolluyoruz sen orda bi rahat ol . Biz hata olmaz demiyoruz elbet bu hatayı iletip başkalarınında zarar görmemesini istiyoruz konuyu istediğin yere çekmeNotr25 yazdı:canmurat55 yazdı:Artık Lanet olsun dedirttiniz . 2 keredir Gaffar'a gidiyoruz ve Semiha Hanım çanta vermiyor bu nasıl bir iştir o kadar yolu katlet git iksirini,zamanını harca çanta vermesin 2. defa oluyor bu iş yetti tak etti artık . İksirleri zaten akçe ile temin ediyoruz resmen parayı çar çur ediyoruz , yaptığınız oyun bumudur arkadaş ?
Semihaya ilk vuran arkadaş oyundan düştüğünde Ganimet vermiyor. Bu bizimde başımıza geldi. Bunun bildirimini bizzat ben yaptım. Lütfen İKV yi ve Yönetimi eleştrmeyelim. Her oyunda hata olur. Yakın zamanda düzeltilecektir. İyi forumlar
Lütfen cevapta yazma . Anlayışın için şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar
XXCEZAXX
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
xxcezaxx yazdı:Arkadaşım sazan mısın ? Yaptığım yorumu bi gözden geçir sonra yazı yaz . Kimi eleştirip eleştirmeyeceğimizi sana soracak değiliz ki bu eleştiri değil . İKV Yönetimini senden önce biliyorduk elimizden geldiğince koruyup kolluyoruz sen orda bi rahat ol . Biz hata olmaz demiyoruz elbet bu hatayı iletip başkalarınında zarar görmemesini istiyoruz konuyu istediğin yere çekmeNotr25 yazdı:canmurat55 yazdı:Artık Lanet olsun dedirttiniz . 2 keredir Gaffar'a gidiyoruz ve Semiha Hanım çanta vermiyor bu nasıl bir iştir o kadar yolu katlet git iksirini,zamanını harca çanta vermesin 2. defa oluyor bu iş yetti tak etti artık . İksirleri zaten akçe ile temin ediyoruz resmen parayı çar çur ediyoruz , yaptığınız oyun bumudur arkadaş ?
Lütfen cevapta yazma . Anlayışın için şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar