Batuhangs silinen çarı hk .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Batuhangs silinen çarı hk .

Mesaj gönderen oguzhan98 »

İyi günler , bildiğiniz üzere batuhangs ' nin büyücüsü silinmişti..Banada şifresini vermişti geç karızma ver savaşcıma ver diye bende girdim karızmayı verdim , sonra oyundan çıktı , tekrar girdim baktım gırmıyor bende kendi carıma girdim ve oynadım. Sonra ashab bastı bende 1 adet Kadim hidra pençesi borç vermiştim.Sonra dediki çar silindi şöyle oldu böyle oldu ben tandığım insanların güvenlerini boşa çıkarmam merak etme . Üstelikte senin bana borcun varken senin çarını sılmek gibi bir niyetim olmaz olamazda. Ben nerden bileyım kadimimi vermemek için yapmadığını , bana diyosunda oyunda milletle ana avrat bazıları sövüyodu onlara hiç sormuyorsun . Ben böyle bişey yaptıysam ALLAH huzurunda hesabını veririm , merak etme . Bugüne kadar 40 m ' ler gözlükler aktaran oldu hiçbir sorun olmadı . Bildirmek istedim .

Asilsavaşcı
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
TrHeraKLeS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Batuhangs silinen çarı hk .

Mesaj gönderen TrHeraKLeS »

Bu güne kadar bosuna konusmusuz :) Cocuk dolandırıyor iste kardesim neyini haklı bulupta yanında yer alıyorsunuz...Savascısını sözde hamza silmişti.

Hamzayla araları bozuktu kadım görevi vardı bunun savascısının bi gün gene desteğe gittiğimde nicki gördm ama batuhanın olduğunu bilmeden kestik kadımı ashabını bastı sonra chara ihtiyac kalmadı hamzanın adı kirlensin diye onun üstüne attı.O da tutmadı tabiki.

Gecmis olsun demekten baska bise gelmez ama elbet bi gün denk geleceğim bu cocukla ozaman kendi ellerimle ne calındıysa denk geldikten sonra teslim edip karakterlerini silicem ahada bu biline.
Bu hayatta genc yaşlı demeden beli bürküleni tutup düzeceksin kardesim..Yoksa o bel doğrulduğunda ilk işi sizi tutup düzmek olur..

-Usta ejder..
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mahmut abi çar kasıorum dedi ben o kadimleri alırım ondan resımlerde var banada hazma abi sevgilime küfretti dedi.

1 )
Resim[/url]

2 ) Resim[/url]
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

oguzhan98 yazdı:Mahmut abi çar kasıorum dedi ben o kadimleri alırım ondan resımlerde var banada hazma abi sevgilime küfretti dedi.

1 )
Resim[/url]

2 ) Resim[/url]
Batuhan, Hamza'nın sevgilisine klandan laf atığı için hamza da ona haklı olarak küfür etti. Daha fazla bile yapması gerekiyordu hamzanın.
Kullanıcı avatarı
UnDeRWoRLDDD
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen UnDeRWoRLDDD »

Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.

Respected
En son Respected tarafından 08 Eki 2011 11:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret içerikli ileti
.
Kullanıcı avatarı
UniFoRPaTLiCaN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen UniFoRPaTLiCaN »

Arkadaşlar herkez batuhanın nasıl bir şahsiyetsiz olduğunu biliyor...Eskiden severdim saygım vardı ama şu son zamanlarda arkadaşlarımdan aldığım duyumlara göre kendini baya bir aşmış...Şunu belirtmek isterim ki ben ve ortağım bu yıl ki fuarda bulunucaz allah dan tek isteğim bizi batuhanla bir karşılaştırsında konuşalım bakalım derdi neymiş.
UniFoRPaTLıCaN
UniFoRaVaKaDo

****UnİFoR****
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Batuhandan kadim hidra yerine 30m aldım . konu kilit
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Merhabalar,

Konu kişisel tartışmaya ortam hazırlar nitelikte olduğundan dolayı kapatılmıştır.

Bilginize.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön