Savaşçı: IspartaliTWO Okan Abi. Çünkü Ecelli vs. adamları kesebiliyor. Kendisinde şaheser yok.
Büyücü: GüNüNDoĞuŞu Rohat. VS'lik eşyalarından 3-5 tane yansıtsa bile yeter. O eşyalarla kötü oyuncu bile kazanır.
Şifacı: Vazgeçilmez: Alper Abi.
XxxChesTeRxxX yazdı:Şifacı : Kasvet, Fluu
Savaşcı : Ben (Bazen Ecelli yükseltilmiş adamları kesiyorum ve Gece zırhlı ecelli adamları kesiyorum bazen )
Gerçek Olursa Savaşsanatı
Büyücü: GRaFRoZoN .
Savaşçı: IspartaliTWO Okan Abi. Çünkü Ecelli vs. adamları kesebiliyor. Kendisinde şaheser yok.
Büyücü: GüNüNDoĞuŞu Rohat. VS'lik eşyalarından 3-5 tane yansıtsa bile yeter. O eşyalarla kötü oyuncu bile kazanır.
Yolla okan abini bana bakayım İtfaiye baltası takıyorum ben bu gençlere :lol:
Yolla okan abini bana bakayım İtfaiye baltası takıyorum ben bu gençlere :lol:
ßen biraz eskilerde kaldığım için eskileri tanırım daha çok bu yeni gelen isimleri hiç görmedim için eskilerden bir kaç isim vermek istiyorum şöyle sıralandırayım ;
DisiSilahsor yazdı: ↑08 Eki 2011 23:15ßen biraz eskilerde kaldığım için eskileri tanırım daha çok bu yeni gelen isimleri hiç görmedim için eskilerden bir kaç isim vermek istiyorum şöyle sıralandırayım ;