İntaydemila nın yaptıgı hırsızlık , kanıtlarıyla

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
osaksu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: İntvaydemila nın yaptıgı hırsızlık , kanıtlarıyla

Mesaj gönderen osaksu »

Bide utanmadan cevap yazıyorsun,
aramızda geçen herşey ortada, insanca senden kaç kez hatanı telafi etmeni istedim ???. 2m değil, çarımı bile çalmış olsan senden Rica'da bulunmam
RAHATSIZ olabilme ihtimalin yüksek olması hasebiyle, bunları özel olarak sana hazırladım, rahat rahat oku

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM
HIRSIZSIN OKADAR
AteşTarık--AteşEne

Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İntaydemila nın yaptıgı hırsızlık , kanıtlarıyla

Mesaj gönderen Vahit »

halid87 yazdı:Size ne diyim bilmiyorum allah belanızı versin demekten başka çarem yok. Gerizekalılar adamın forma koyduğu resimlerdeki yazıları bile okumamışsınız belliki. Okuyun bakıyım ne yzıyor ilk önce bi anlamaya çalışın salak herifler hemen milletin paylaştığı şeyin altına yorum yazıyorsunuz bu suçlanan kişi haklımı haksız mı bilmeden. İlk önce hırsızlık hakkında konuşuyorduk adam benm ayağımı kaydırdı baktım saçma sapan laflar söylüyo çok mansız soradan anladım durumu ztn ondan sorada de git salakmısın nesin dedim. 2m mi ben ona 10m wereyim diyen gerizekalılar war lan mallar ilk önce suçladığınız kişiyi bi tanıyın. Suratıma tükürücekmişsiniz hakkımla helalimle oyunumu oynuyorum gene rahat bırakmıyosunuz. Adamı klan savaşlarında kestim diye ben sana sorarım dedi bütün senaryoyuda yazmış bu ne kin bu ne nefret. benden abanozlunun fiyatını sordu bende 500bne sattım şimdide onu itemli gibi gösterip bnm fotolarımı çekip forma koymuş bu ne biçim plan yazıklar olsun sana....
Hırsızlık =emeksiz kazanılan para :)

İntaydemila sana bunu 1 kez ve sonkez yazacağım ben bu oyuna başlayalı yaklaşık 1 yıl oldu ve bilmediğim yön kalmadı her yerini adeta alt üst ettim

Gerek oyundaki hatalar gerek oyundaki görevlerin kolay yapılması konusunda senden baya bir öndeyim (kısacası sen yemek yiyecek yer aradığın yerlerde ben yemeği yemiş kürdanla geliyordum)

Benimle Lamer muhabbetine girme seni net e gömer lan ağından çıkarırım haddini bil yoksa sana bildirmeyi bilirim

Bugun 2 milyon için burda bazı arkadaşlara mal diyorsan yarın 10 milyon için birşeylerinide satarsın (.) nokta

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Hırsızlık =emeksiz kazanılan para

İntaydemila sana bunu 1 kez ve sonkez yazacağım ben bu oyuna başlayalı yaklaşık 1 yıl oldu ve bilmediğim yön kalmadı her yerini adeta alt üst ettim

Gerek oyundaki hatalar gerek oyundaki görevlerin kolay yapılması konusunda senden baya bir öndeyim (kısacası sen yemek yiyecek yer aradığın yerlerde ben yemeği yemiş kürdanla geliyordum)

Benimle Lamer muhabbetine girme seni net e gömer lan ağından çıkarırım haddini bil yoksa sana bildirmeyi bilirim

Bugun 2 milyon için burda bazı arkadaşlara mal diyorsan yarın 10 milyon için birşeylerinide satarsın (.) nokta

SEN 1 SENEDE OYUNUN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMİŞİN BENİMKİ 3 SENE OLDU DAHA BÖYLE İNTVAY GİBİLERİNE KANIYORUM.HELAL OLSUN SANA NE DİYEYİM KARDEŞİM.GEÇEN BU ADAM BANA KANKA FELAN DİYORDU.BENDE DURDUK YERE NEDEN KANKA AYAGINA GELDİ DİYORUM.4 5 TANE YÜCELEN YANSITTIM BAKTIM KANKA AYAGINA GELDİ #@!?.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Oceans yazdı:Hırsızlık =emeksiz kazanılan para

SEN 1 SENEDE OYUNUN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMİŞİN BENİMKİ 3 SENE OLDU DAHA BÖYLE İNTVAY GİBİLERİNE KANIYORUM.HELAL OLSUN SANA NE DİYEYİM KARDEŞİM.GEÇEN BU ADAM BANA KANKA FELAN DİYORDU.BENDE DURDUK YERE NEDEN KANKA AYAGINA GELDİ DİYORUM.4 5 TANE YÜCELEN YANSITTIM BAKTIM KANKA NUMARASI YAPIYOR ŞERRO.color]
Resim

T U R B E Y L E R

Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

[quote="Oceans"][quote="Oceans"]Hırsızlık =emeksiz kazanılan para

SEN 1 SENEDE OYUNUN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMİŞİN BENİMKİ 3 SENE OLDU DAHA BÖYLE İNTVAY GİBİLERİNE KANIYORUM.HELAL OLSUN SANA NE DİYEYİM KARDEŞİM.GEÇEN BU ADAM BANA KANKA FELAN DİYORDU.BENDE DURDUK YERE NEDEN KANKA AYAGINA GELDİ DİYORUM.4 5 TANE YÜCELEN YANSITTIM BAKTIM KANKA NUMARASI YAPIYOR ŞERRO
Resim

T U R B E Y L E R

Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gaox »

Oceans yazdı:
Oceans yazdı:
Oceans yazdı:Hırsızlık =emeksiz kazanılan para

SEN 1 SENEDE OYUNUN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMİŞİN BENİMKİ 3 SENE OLDU DAHA BÖYLE İNTVAY GİBİLERİNE KANIYORUM.HELAL OLSUN SANA NE DİYEYİM KARDEŞİM.GEÇEN BU ADAM BANA KANKA FELAN DİYORDU.BENDE DURDUK YERE NEDEN KANKA AYAGINA GELDİ DİYORUM.4 5 TANE YÜCELEN YANSITTIM BAKTIM KANKA NUMARASI YAPIYOR ŞERRO

dediklerin doğru ama 1 yılda oyunu alt üst etmen saçma :)
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Zaten bunu ben demiyorum Ataxögeday Vahit söyledi ama saçma derken yapabilir.Türkçe bir oyunu öğrenmek sanırsam fazla zamanı almaz?
Resim

T U R B E Y L E R

Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

2m için he.. hahaha :D
geçmiş olsun usta buna da şükretmek lazım aynı şekilde daha fazla da gidebilirdi paran..
daha dikkatli olman dileğiyle.. :)
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen gaox »

Oceans yazdı:Zaten bunu ben demiyorum Ataxögeday Vahit söyledi ama saçma derken yapabilir.Türkçe bir oyunu öğrenmek sanırsam fazla zamanı almaz?
tamamda 1 yılda oyunu çözmesine çözersin vs kasma felan ama eskilerde ne olduğu konusunda bilgin olmaz buda derinden etkiler
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
Pengshui
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Pengshui »

öncelikle gecmis olsun... ve Intvaydemila seni ve senin gibileri Allaha havale ediyorum... yaziklar olsun...
--- Pengshui ---
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön