GM arkadaşlar lütfen yardım !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
88impossible88
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

GM arkadaşlar lütfen yardım !!!

Mesaj gönderen 88impossible88 »

bir konu vardı konuşmak istediğim ben 1 aylık sarraf artırıcı aldım ve 3 gündür dur durak bilmeden elmas çekiyorum 743 tane elmasım oldu 228 tane kalsedon ama menekşe çıkmıyor yani bu ise yüzde 60 artırıcı elmas ve kalsedon yönünde sengin oldum keşke almasaydım diyorum yani.bu konu hakkında muzdaribim parayı verdim anca iki poşet çıkıyor başka birşey çıkmıyor şans desen değil başka birşey bunun nedeni nedir bu konuyu açıklığa kavuşturursanız sevinirim.oyundan soğudum resmen açıkçası....millet 1 günde 4 tane çeker bize 3 gündür düşmez bize özel ilgi mi anlamadım bu şans yada düşme zıpçığı neye göre belirleniyor.bu konu hakkında bilgilendirirseniz beni çok sevinirim...kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
ChaosBaskan
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: GM arkadaşlar lütfen yardım !!!

Mesaj gönderen ChaosBaskan »

Arttırıcı aldığın zaman sana kesinlikle düşecek diye bir şey yok sadece şansın artar he olmayan şansın nası artar diyorsan onuda zekeriya hocaya sor ;)
Barış için savaşa hazır olun !
Resim
Büyünün irfanını herkes anlayamaz... (Ali Abiye Saygılar)
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

ChaosBaskan yazdı:Arttırıcı aldığın zaman sana kesinlikle düşecek diye bir şey yok sadece şansın artar he olmayan şansın nası artar diyorsan onuda zekeriya hocaya sor ;)
Zekeriya hocaya saygılar , hörmetler. :mrgreen: :mrgreen:
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

sanş artırıcı garanti değl ilk alışımda tek menekşe cıktı 2. De ise 2 haftada 4 menkşe sonra ashab .d
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
88impossible88
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

şimdi arkadaşlar çok güzel söylüyorsunuz ama matematiksel olarak yüzde 60 ne demek şansın eğer sıfırsa misal veriyorum 25 tane çeksen 15 inci çekişinde bi olasılık 50 tane çeksen 30uncuda 100 tane çeksen 60 ıncıda düşme şansı veriyor.haksızmıyım yani her ihtimaldede yüzde 40 bi şansızlık var.ya ben yanlış anlıyorum ya bu yüzdelik yanlış.benim şuan 743 tane elmasım var ve elmas bana nasıl çıkmaz benim şansım baya baya eksilerde herhalde :(
narval
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen narval »

Bu şans artırıcı olayını bir örnekle açıklamak istiyorum Diyelim ki maden çekme olayı elimizdeki 1 adet milli piyango bileti Her oyuncuya ücretsiz bir tane milli piyango veriliyor amorti de çıkabilir (elmas) büyük ikramiye de çıkabilir (menekşe elmas). Şans artırıcı aldığınızda 1 piyango bileti daha veriliyor etti mi 2 bilet... Şimdi bu biletlerin ikisine büyük ikramiye de çıkabilir tekine amorti tekine büyük ikramiye de çıkabilir ikisine amorti de çıkabilir Kimse size büyük ikramiye garanti etmiyor sadece fazladan çekiliş hakkı tanıyor. Gerisi şans ...
88impossible88
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

narval yazdı:Bu şans artırıcı olayını bir örnekle açıklamak istiyorum Diyelim ki maden çekme olayı elimizdeki 1 adet milli piyango bileti Her oyuncuya ücretsiz bir tane milli piyango veriliyor amorti de çıkabilir (elmas) büyük ikramiye de çıkabilir (menekşe elmas). Şans artırıcı aldığınızda 1 piyango bileti daha veriliyor etti mi 2 bilet... Şimdi bu biletlerin ikisine büyük ikramiye de çıkabilir tekine amorti tekine büyük ikramiye de çıkabilir ikisine amorti de çıkabilir Kimse size büyük ikramiye garanti etmiyor sadece fazladan çekiliş hakkı tanıyor. Gerisi şans ...

peki sağol dostum birde üstüne plus eklicem bakalım şansım daha fazla oalcakmı ejder üretmem lazım GM pek ilgilenmedi ama cvp veren herkese teşekkürü borç bilirim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığı yapılan testlerde görülmektedir. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.

Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi için buraya değinmek isterim.

* Örneğin; Almış olduğunuz %60 Şans Artırıcısı sizin saf maden çekme şansınızı %60 yapmaz. Var olan şansınızı %60 oranında artırır.

Bilginize.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Respected yazdı:Merhaba,

Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığı yapılan testlerde görülmektedir. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.

Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi için buraya değinmek isterim.

* Örneğin; Almış olduğunuz %60 Şans Artırıcısı sizin saf maden çekme şansınızı %60 yapmaz. Var olan şansınızı %60 oranında artırır.

Bilginize.
Benim şans artırıcıyla 1 günde 3 menekşe çekmem gibi .
Never beleive someone who tells who they are.
88impossible88
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

peki bir sorum daha olacak..mesela benden önce biri menekşe elmas çekti aynı madenden yakın zaman diliminde şansım yaver giderse benimde menekşe çekmem mümkünmü.yoksa belli bir zaman varmı oradaki saf madenin yenilenmesi için.çünkü bi arakdaş öle bir durumla karşılaştı oyuncunun birisi çekmiş menekşeyi bence burda bekleme 9-10 saate bir daha menekşe zor çıkar ben çektim demiş.bu arkadaşı ordan göndermek için yapılmış bi çalışmamı yoksa bi gerçekliği varmı

“Genel Sohbet” sayfasına dön