[GM](!!!!!!!!)Hellriders

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

[GM](!!!!!!!!)Hellriders

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

MeTT yazdı:Bu nasıl işdir arkadaş adam Lodos olmuş gelip kalemizin içine kadar giriyor muhafızları başına topluyo ardındanda lodoslar gelip bizi kesiyorlar biz kendi kalemizin içinde ayakda duramıyoruz ben böyle saçmalık görmedim ve böyle GM'de görmedim Geçen günde aynısını yaptı yönetime sesleniyoruz bu nasıl iştir?

Resim
Resim
Resim
xTANIMSIZx yazdı:EGO larını tatmin ediyor arkadaş.
Marabadan ağa yaparsan böyle olur tabi. :)

Boyle bir seye hakki varmi ?!?!?!?!?!

Sunucu:Teskilat
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: [GM](!!!!!!!!)Hellriders

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

Sizin hakkınız varmı Bıktık lan kalenızde nöbet tutmaya varya biz geldıkmı dışarı çıkamıyosunuz biz 2-3 kışıo ldukmu anca dışarı çıkıosunuz Sizin yaptığınıza bakalım millet uyuyrken 5-10 arz dışardan ısmetı çekıyor kesıyor Bizim suçumuz ne orda 10 larca mufaız var en dibe koymuşlar handanı + merdivenelr yuzunden zaten adam gibi geçemıyoruz merdivenı çıkana kadar tum gtrup oluyor EEEE bide şöyle bişi var HELLRİDERS SİZİ KESTIMI -HAYIR . SADECE MUHAFIZLARI USTUNE TOPLADI SIZ BU KADAR ACİZSİNİZ MUHAFIZLAR OLMIYINCA TABİ HEMEN ÇAT ÇUT GEBERDİNİZ SONRADA BÖYLE FORUMLARDA AĞLARSINIZ HERKES ANLASIN LODOS HERZAMAN ARZ DAN ÜSTÜNDÜR
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

xBilgiAgencyx yazdı:Sizin hakkınız varmı Bıktık lan kalenızde nöbet tutmaya varya biz geldıkmı dışarı çıkamıyosunuz biz 2-3 kışıo ldukmu anca dışarı çıkıosunuz Sizin yaptığınıza bakalım millet uyuyrken 5-10 arz dışardan ısmetı çekıyor kesıyor Bizim suçumuz ne orda 10 larca mufaız var en dibe koymuşlar handanı + merdivenelr yuzunden zaten adam gibi geçemıyoruz merdivenı çıkana kadar tum gtrup oluyor EEEE bide şöyle bişi var HELLRİDERS SİZİ KESTIMI -HAYIR . SADECE MUHAFIZLARI USTUNE TOPLADI SIZ BU KADAR ACİZSİNİZ MUHAFIZLAR OLMIYINCA TABİ HEMEN ÇAT ÇUT GEBERDİNİZ SONRADA BÖYLE FORUMLARDA AĞLARSINIZ HERKES ANLASIN LODOS HERZAMAN ARZ DAN ÜSTÜNDÜR

Oncelikle sunu soliym yasini cok merak ediyorum cocuk sizin gibi cocuklarin alayi ismet erkek handan kiz ismet erkek takimidir diyip giriyosunuz su an teskilatta
7lodos varsa 3 arz var bu 1
İsmeti bugun kesiyoduk fakat arzlardan biri lodoslara sizdirmis adamlar eme girip alt cekip kaleye geliyo ama biz direk e.o sancaga gidiyoruz zor yetisiyoruz bu 2
Handanin cani az ama ismet savasci oldugu icin cani handanin 3 kati bu 3
O kadar lodos arz da olsa ben kaleyi dolasa dolasa gunluk ismet sporu yaparim bu 4
Kalemizdeki merdivenlerden cikmak cok zor ve arzlar buyucu agirlikli lodoslar ise savasci merdivenlerdeb cikana kadar pertiz bu 5
Ben kendi hesabimla asla ama asla kaleye sikismadim 10 lodis varsaniz aranizdan birini her seferinde garanti kestim bu 6
Arkanizda gm olmasa handani goremezsiniz bile bu 7
Handani kesmek icin 26 muhafiz kesmeniz gerekiyor ve arz koruyucularinin gucleri cok az oldugundan gecenin 1 saatinde 1 savasci 2 sifaci handana kadar gidebilir bu 7
Ama sizde adam yok adam !! Sozum benim tanitigim lodoslardan disari.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
ChaosBaskan
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ChaosBaskan »

GM TORNAVİDA yapmıştı aynısı ama o bu sefer handanı kesmişti . Hellriders daha masumane sadece npcleri üstüne çekmiş.Sen gm olsan hiç oyuna girmiycenmi ne diyosun yani ? Hellriders handanıda kesmeni istiyoruzzz ;)
Barış için savaşa hazır olun !
Resim
Büyünün irfanını herkes anlayamaz... (Ali Abiye Saygılar)
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

HELLRİDERS DEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ::::

HİÇBİR GM KARŞI KLANA GİDİP NPC LERİ ÜSTÜNE ÇEKİP KENDİ KLANDAŞLARINI KALEYE SOKMA GİBİ BİR HAKKI YOKTUR...

RESİMLERİN SS SİNİ SAKLA KARDEŞİM SİLERLER FELAN KONUYU
Kullanıcı avatarı
SeDaTQeSkk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SeDaTQeSkk »

xBilgiAgencyx yazdı:Sizin hakkınız varmı Bıktık lan kalenızde nöbet tutmaya varya biz geldıkmı dışarı çıkamıyosunuz biz 2-3 kışıo ldukmu anca dışarı çıkıosunuz Sizin yaptığınıza bakalım millet uyuyrken 5-10 arz dışardan ısmetı çekıyor kesıyor Bizim suçumuz ne orda 10 larca mufaız var en dibe koymuşlar handanı + merdivenelr yuzunden zaten adam gibi geçemıyoruz merdivenı çıkana kadar tum gtrup oluyor EEEE bide şöyle bişi var HELLRİDERS SİZİ KESTIMI -HAYIR . SADECE MUHAFIZLARI USTUNE TOPLADI SIZ BU KADAR ACİZSİNİZ MUHAFIZLAR OLMIYINCA TABİ HEMEN ÇAT ÇUT GEBERDİNİZ SONRADA BÖYLE FORUMLARDA AĞLARSINIZ HERKES ANLASIN LODOS HERZAMAN ARZ DAN ÜSTÜNDÜR

Haklısın kardesım bencede artık yeter su handanın yeri değişsin. İsmeti hemen kesiolar ama handanda gelınce daha yanına gıdemıoz bu nasıl ıs bu nasıl adallettir. Düzgün bir yere koyun su handanı
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]

oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]

Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer ;)
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön