Bağlantı sorunu hakkında
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bağlantı sorunu hakkında
Ben de sancağa giremiyorum yükleniyor yazısı tamamen dolmuyor... :?
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bende sorunn yok nedense??
diğer hiç bir serverde sorun yok zaten sorun sancak sunucusunun vericisinde yada kabloyu bağlamadılar bizim makinayaturkoxHAMSTER yazdı:Bende sorunn yok nedense??
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
son sunucuyuz ya bize sıra gelmemiştir
anka ilk sunucu
hepsi plus nede olsa
bizide en son yapıcaklarmış uykuları gelmiştir artıkın : ))))))
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
-
- İri Fare Avcısı
Ben onu bunu anlaam bende plus var. 1 gunum gitti. Plus suremden gun uzatmazlarsa dava açarım.
kralxtilki
biz sondan 3. serveriz la
sondan 2 deil 

plus aldın o bir gün içinde kullana biliyor musun cvb:evet kullanabiliyorum plusı sadece sana sancak için vermedilerkralxtilki yazdı:Ben onu bunu anlaam bende plus var. 1 gunum gitti. Plus suremden gun uzatmazlarsa dava açarım.

-
- İri Fare Avcısı
Ne fark eder benım sadece sancakta karakterım var. Alıcı benım sadece sancakta oynamak için aldım. İstedigim yerde kullanırım onların görevi beni magdur etmeden hizmet etmek. Bende bundan yararlanamadığıma göre hakkımı isterim tabi ki. Kullanamadıgım sure kadar bana uzatma verecekler.lordivo yazdı:plus aldın o bir gün içinde kullana biliyor musun cvb:evet kullanabiliyorum plusı sadece sana sancak için vermedilerkralxtilki yazdı:Ben onu bunu anlaam bende plus var. 1 gunum gitti. Plus suremden gun uzatmazlarsa dava açarım.
kralxtilki
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Yeni Hata Görüntüsü :

arkadaşım sen istediğin öyle düşün adam sana plus hakkını diğer sunucularda kullanmanı sağladımı sağladı git dava et istersen Sobee ekibi haklı çıkacaktır.kralxtilki yazdı:Ne fark eder benım sadece sancakta karakterım var. Alıcı benım sadece sancakta oynamak için aldım. İstedigim yerde kullanırım onların görevi beni magdur etmeden hizmet etmek. Bende bundan yararlanamadığıma göre hakkımı isterim tabi ki. Kullanamadıgım sure kadar bana uzatma verecekler.lordivo yazdı:plus aldın o bir gün içinde kullana biliyor musun cvb:evet kullanabiliyorum plusı sadece sana sancak için vermedilerkralxtilki yazdı:Ben onu bunu anlaam bende plus var. 1 gunum gitti. Plus suremden gun uzatmazlarsa dava açarım.