BENİ TANIYANLAR İÇERİ

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

BENİ TANIYANLAR İÇERİ

Mesaj gönderen PaRDuSxYoRGuN47 »

SELAMLAR ÖNCELİKLE BİZİMKİLERE NASILSINIZ ÖNCELİKLE VELİ ABİ ALİ ABİ NASILSINIZ VE DİGER LONCA ARKADAŞLARIM OKULDAN GEÇ GELDİGİMDEN DOLAYI 5 TE GELİYORUM YEMEK DERSLER DEEMKLE SAAT:6:00 OLUYO OYUNA GİRMEEME DEYMEZ AMA OYUNU BRAKMIŞ DEGİLM BURDAN HEPİNİZLE GÖRÜŞEÇEM VE TS DEN VE SYKP DEN ALİ ABİ YAZDIKLARIMI GÖRÜRSEN BANA ULAŞ MUTLAKA TS SEM SİLİNDİ FORMAT ATTIM PC YE ONDAN DOLAYI YENİKTEN KURMAMA YARDIMCI OLURSAN LONCA ARKADAŞLARLA SİZLERLE GÖRÜŞÜRÜZ . :idea: :arrow: :| :mrgreen: :shock:
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: BENİ TANIYANLAR İÇERİ PaRDuSxYoRGuN

:arrow: :arrow:
PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:SELAMLAR ÖNCELİKLE BİZİMKİLERE NASILSINIZ ÖNCELİKLE VELİ ABİ ALİ ABİ NASILSINIZ VE DİGER LONCA ARKADAŞLARIM OKULDAN GEÇ GELDİGİMDEN DOLAYI 5 TE GELİYORUM YEMEK DERSLER DEEMKLE SAAT:6:00 OLUYO OYUNA GİRMEEME DEYMEZ AMA OYUNU BRAKMIŞ DEGİLM BURDAN HEPİNİZLE GÖRÜŞEÇEM VE TS DEN VE SYKP DEN ALİ ABİ YAZDIKLARIMI GÖRÜRSEN BANA ULAŞ MUTLAKA TS SEM SİLİNDİ FORMAT ATTIM PC YE ONDAN DOLAYI YENİKTEN KURMAMA YARDIMCI OLURSAN LONCA ARKADAŞLARLA SİZLERLE GÖRÜŞÜRÜZ . :idea: :arrow: :| :mrgreen: :shock:
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: BENİ TANIYANLAR İÇERİ

Mesaj gönderen ElitConan »

görüşürüz onur.azıcık oyuna gir :) millet gaffarı mundar etti biz yüzünü göremedik mübareğin :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

sen rahat ol paşam bırak kesinler şimdi .. eger okuladn zamn kaldıkça girersem kafarı inletiriz çünkü iksir bol sorun degil çuan savaçımda 700 tane rahat var en çok fare ve tilki sen zamana bırak şimdi çünkü derler çok yogun ..5 te geliyom
Kullanıcı avatarı
pardusxartist
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen pardusxartist »

PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:sen rahat ol paşam bırak kesinler şimdi .. eger okuladn zamn kaldıkça girersem kafarı inletiriz çünkü iksir bol sorun degil çuan savaçımda 700 tane rahat var en çok fare ve tilki sen zamana bırak şimdi çünkü derler çok yogun ..5 te geliyom
Cümleleri düzgün kur ve türkçeyi güzel kullan rica edıyorum.
RebeLsxaRTisT

ResimResim

Resim
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:SELAMLAR ÖNCELİKLE BİZİMKİLERE NASILSINIZ ÖNCELİKLE VELİ ABİ ALİ ABİ NASILSINIZ VE DİGER LONCA ARKADAŞLARIM OKULDAN GEÇ GELDİGİMDEN DOLAYI 5 TE GELİYORUM YEMEK DERSLER DEEMKLE SAAT:6:00 OLUYO OYUNA GİRMEEME DEYMEZ AMA OYUNU BRAKMIŞ DEGİLM BURDAN HEPİNİZLE GÖRÜŞEÇEM VE TS DEN VE SYKP DEN ALİ ABİ YAZDIKLARIMI GÖRÜRSEN BANA ULAŞ MUTLAKA TS SEM SİLİNDİ FORMAT ATTIM PC YE ONDAN DOLAYI YENİKTEN KURMAMA YARDIMCI OLURSAN LONCA ARKADAŞLARLA SİZLERLE GÖRÜŞÜRÜZ . :idea: :arrow: :| :mrgreen: :shock:
Ve a.s onur. allah Kolaylik zihin acikligi versin abicim. Teamspeak hakkinda Sayfamizda belirttim neler yapilmasi gerektigini. Ordan ayarlarsin eger bi hata yada bi sorun oldugu taktird sayfamiza yazip yada oyundan bana yada veli abine ulasabilirsin, yardimci oluruz elbette. Kendine iyi bak Yaradana emanetsin kardesim.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

pardusxartist yazdı:
PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:sen rahat ol paşam bırak kesinler şimdi .. eger okuladn zamn kaldıkça girersem kafarı inletiriz çünkü iksir bol sorun degil çuan savaçımda 700 tane rahat var en çok fare ve tilki sen zamana bırak şimdi çünkü derler çok yogun ..5 te geliyom
Cümleleri düzgün kur ve türkçeyi güzel kullan rica edıyorum.
Ali burda sana itaben bisey yazilmamistir. Seni ilgilendiren veya okumak mecburiyetinde oldugun bir konu degildir bu. Bu yüzden sen bilgini ve yorumunu seni ilgilendiren konullarda veya bulundugun Loncanin sayfasinda yada arkadaslarinin acdigi konularda kullanmani rica ediyorum. Bu arada Vaktin olursa kendine yeni bir kullanici ismi ile yeni account acarsan daha makbule gecerdi. Hala Yorumcu Pardusxartist yaziyor ve milletin aklini karistira biliyor. Sonucda Pardus Ailesi ile bir bagin olmadigindan dolayi degistirmende sanirim en dogrusu olurdu.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

allah razı olsun ali abi senden herkeze tekrardan kolaylık versin +ali mert beni tanıyanlar diyorum sen yazıyosun ben seni sildim bu 1 +loncama özellikle diye belirmiştim :idea: :arrow:
karizma57555
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen karizma57555 »

Siz ne diiniz la :shock:
Kullanıcı avatarı
pardusxartist
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen pardusxartist »

ali abinin dediğine söz söylemem o beni silmiş olsada ben hala çok severim onu :) ayrıca yorgun sen beni silsen ne yazar silmesen ne yazar yarardan çok zararin vardi he wsde kaybettiğin iksirler yararlıydi ona laf yok :) bana pardustan yadigar abilerim halen var sen 0 sin benim için zaten:) erdi abi aykut abi yeter. Ali abide öyle her ne kadar kızgın olsada senin insanlığın olmadığını anladım zaten :)
RebeLsxaRTisT

ResimResim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön