Meran loncalari hk. [soru]

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Meran loncalari hk. [soru]

Mesaj gönderen xHeLPeR »

Haha :) Ne Tamer'in nede benim face'imde 1 tane oyun fotosu göremezsin. Siz sıkışınca yalana da başvuruyorsunuz anlaşılan :)
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen sonxlazz »

bu konuya dahil olup cevap yazmak benİ, gerçekten üzüyor. lakin mevzu loncalar ise benimde yazma hakkımın olduğunu düşünüyorum. biz sonx ler hiç bir zaman büyük lonca olduğumuzu idda etmedik asla ve zinhar bu tip bir anlayış içerisinde olmadık. bizim tek gayemiz en dürüst olmaktı lakin illaki kendi bünyemizde barındırdığımız her oyuncuyu kontrol altına alamayız, kabul ediyorumki içimizde çok çürük elma vardı. bi kaç elma çürük diye bütün elma ağacına kötü diyemeyiz bu doğru olmaz. ben sonx loncası başkanı olarak illaki hatalar yapabilirim, benim hatalarımında loncaya mal edilmesi doğru değildir. unutmayınızki kurumlar kalıcı, kişiler gidicidir (kurum olmadığımızı biliyorum sırf tezatlık için bunu makaraya alırsınız ) her lonca üyesinin loncadan gidebileceği gibi başkanlarda gidebilir. bu tüm loncalar için geçerlidir.

her loncanın çıkış ve iniş süreçleri olabilir ve lonca dışındakiler bilip bilmeden istedikleri yorumu yapabileceklerini düşünür, hiç bilmezler kimlerin kırılabileceğini ve üzülebileceğini. sadece küstahça yazarlar eee ne demişler klavyende tuş varsa istediğin cümyeyi kurabilirsin.

saygılarımla: Abdullah ÇİÇEK
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Forum kuralları;

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Maddesine istinaden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön