Artık yeter bu nedirya...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cerkezoglanII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Artık yeter bu nedirya...

Mesaj gönderen cerkezoglanII »

Artık yeter bıktım artık 8 aydır ugraşıorum zırh düşürmek için büyücümde kaçtene madalya oldu daha bi tane bile zırh düşmedi adamlar çemberi bile fulledi daha ben migrattan 1 tane zırh bile ala madım bu nasıl iştir anlamdım ya artık yediremiorum derdimi anlatamıorum lütfen yardımcı olun ya kos koça 8 ay dır ugraşıorum bi tane bile zırh düşmezmi ya ne nedir ya nasıl bi oyundur bu ya ... :?: :?: :?:
BRoNDyxUnRuLy eski nick im ÇeRKeZxOğLaNII
Kullanıcı avatarı
cerkezoglanII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Artık yeter bu nedirya...

:cry:
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Bizzat arkadaşın bende şahitçisiyim migrat artıcı , plus herşeyi yüklü kendisinde .
Onda ejder vardı bende yoktu ben ejderimi ürettim ürettikten sonra tüm migratlarımızı beraber attık ben zırhlarımı aldım ama arkadaşa daha 1 adet zırh bile yok :S
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
LoSTxDeWeLoPeR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen LoSTxDeWeLoPeR »

Malesef aynı dert bendede var okadar uğraşmama ramen arkadaşlarım 3 çarını ful + ful çemberli yaptılar bana 2*3 item zor düştü ve ben onlardan daha fazla kestim bana 3 item onlara 18 item niye düşüyor bu şans olamaz...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]

[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx

LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen SNOOKER »

Emoscann yazdı:Bizzat arkadaşın bende şahitçisiyim migrat artıcı , plus herşeyi yüklü kendisinde .
Onda ejder vardı bende yoktu ben ejderimi ürettim ürettikten sonra tüm migratlarımızı beraber attık ben zırhlarımı aldım ama arkadaşa daha 1 adet zırh bile yok :S
Plussuz 4 kenanda 5 kolye 1 yüzük çıktı pluslu 50 kenanda sadece 1 kolye 1 yüzük. Arttırıcı, plus vs vs. yalan :)
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
QUAstar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen QUAstar »

Emoscann yazdı:Bizzat arkadaşın bende şahitçisiyim migrat artıcı , plus herşeyi yüklü kendisinde .
cerkezoglanII yazdı:Artık yeter bıktım artık 8 aydır ugraşıorum zırh düşürmek için büyücümde kaçtene madalya oldu daha bi tane bile zırh düşmedi adamlar çemberi bile fulledi daha ben migrattan 1 tane zırh bile ala madım bu nasıl iştir anlamdım ya artık yediremiorum derdimi anlatamıorum lütfen yardımcı olun ya kos koça 8 ay dır ugraşıorum bi tane bile zırh düşmezmi ya ne nedir ya nasıl bi oyundur bu ya ... :?: :?: :?:
BRoNDyxUnRuLy eski nick im ÇeRKeZxOğLaNII
LoSTxDeWeLoPeR yazdı:Malesef aynı dert bendede var okadar uğraşmama ramen arkadaşlarım 3 çarını ful + ful çemberli yaptılar bana 2*3 item zor düştü ve ben onlardan daha fazla kestim bana 3 item onlara 18 item niye düşüyor bu şans olamaz...
Plus + 1 aylık migrat artırıcı aldım 3 migratta kıyamet , alternator , nucleus zırh ~~ Azat cevo pant x2 , fevzi cevo pant düştü sadece 3 MİGRATTA..
Resim

Hep anlatırdı sevdiklerim;
"Böyleyken böyle olur, Söz söylenir göz dolar, Haziranlar Şubat olur"
İhtimallerimi düşünürüm ve ihmallerimi yoklarım

Quastar
Kullanıcı avatarı
Ifyoulike10
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ifyoulike10 »

Birazdan herhangi bir GM,Modaretör veya kendini akıllı sanan birisi gelip yorum yazar bu tamamen bir matematik formulü olup herkese 1/6 ihtimalle düşmektedir bu formüle tek etki eden plus ve arttıcılardır yazar hadi olmadı ben aldım öyle oldu böyle oldu yazar birisi.Biz aldıkta ne oldu plus ve yağma arttıcı sadece iksir düşümünü arttıyor o kadar yani oyuncularda kabul etti bunlar işe yaramıyor sadece uydurmacadan başka hiç birşey değil.İyi ki bu oyunu bırakmışım hiç pişman değilim 8-)
Kullanıcı avatarı
Masterpiece
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Masterpiece »

size gene iyi zırh düşmüyor ben zırhı aldım daha ayak yok :S(Maraton)

not:
iyi dememin sebebi zırhın daha zor düşmesidir.Arkadaşlarım arasında alay konusu bile oldum :(
ŞuHeDa [Ecel Getiren^] [Latif^]
xIŞuHeDaIx [Kıyamet Asa^]
Kullanıcı avatarı
QUAstar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen QUAstar »

Masterpiece yazdı:size gene iyi zırh düşmüyor ben zırhı aldım daha ayak yok :S(Maraton)

not:
iyi dememin sebebi zırhın daha zor düşmesidir.Arkadaşlarım arasında alay konusu bile oldum :(
3 migratta tamamladım herşeyi ama ayak bendede yok :D
Resim

Hep anlatırdı sevdiklerim;
"Böyleyken böyle olur, Söz söylenir göz dolar, Haziranlar Şubat olur"
İhtimallerimi düşünürüm ve ihmallerimi yoklarım

Quastar
Kullanıcı avatarı
cerkezoglanII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

bu iş ler 1-6 ya görese 8 aydan beri kaç kere girdim bu şans bana hiç gelmezmi ya bu kadar olmazki ben bunların yapcakları oyunun ta......

“Genel Sohbet” sayfasına dön