Junon Bana Karşı(GM'ler İçeri)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Junon Bana Karşı(GM'ler İçeri)

Mesaj gönderen kenan76 »

Merhaba,

Öncelikle kısaca Plus Paket'in eşya düşürme üzerindeki işlevinden bahsedelim.

Plus Paket Grup Bölgeleri gelene kadar sadece düşen eşyaların efsunlu olma oranını artırmaktaydı. Yaratıklardan eşya düşüp düşmeme şansına etki etmemekteydi. Yani plus paket abonesi olan üye ile plus paket sahibi olan üyenin bir yaratıktan eşya düşürme ihtimali aynı iken, düşecek bu eşyanın efsunlu olup olmayacağı ihtimali Plus Paketli oyuncun Plus Paketsiz oyundan 3 kat daha fazlaydı.

Grup Bölgeleri ile beraber bu olasılıklara az önce Plus Paketli ve Plus Paketsiz oyuncunun eşit ihtimale sahip olduğu "yaratıktan eşya düşme şansı" %50 daha artırılmıştır. Yani artık ister efsunsuz olsun ister efsunlu olsun Plus Paket sahibi oyuncuya hem daha fazla eşya düşerken hem de bu avantajına ek olarak bu düşen eşyaların da efsunlu olma olasılığı 3 kat daha fazladır.

Bu sistem matematik formülü olup, kullanıcılara veya durumlara göre farklı davranamaz. Ya çalışır ya da çalışmaz. Bu formüle dışardan etki eden tek unsur Yağma artırıcılardır. Karakter cinsiyeti, eşya, karakterin saçı vs etki etmemektedir.

Hedeflediğiniz karakter yapılanmasına uygun en üst seviye efsunlara sahip olmak ise sadece Plus Paket ile elde edilebilecek bir güç değildir. Bunun için ayrıca iyi bir oyun deneyimi ve yaratık kesim sayısı gereklidir. Plus Paket ise bu deneyimlere ve çabalara ek olarak önemli bir güç sağlayan yardımcıdır. Şu an Plus Paket avantajları ile böyle bir sıkıntı içinde olduğunuzu belirttiğinizi hatırlarsak Plus Paketsiz bu kesim sayısı ile çok daha zorlanacağınızı hatırlatırız. Elbette efsunlu eşya olmanın az önce vurgusunu yaptığımız oyun deneyimin elde edilmesi sizin oyun dünyası içinde göstereceğiniz etkinliğe bağlıdır.

Sevgilerimizle,

İyi oyunlar.

Sende benim Yaptığımı yap Bırak Gitsin :D Çünkü 100 kere girersin düşmez başkası girer 3 girişte fuller Bence sinir sitres yapmana gerek yok Boş Koy gitsin.
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

pff oda bişeymi junonu kestik bize torba bile vermedi :D
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
Federal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Federal »

GM bana bu konu hakında cvp verirmiisn...arkadaşım şans artırıcı alın diyosunuz alıyoruz bi #@!? düştüğü yok bumudur yani..biz parayı sokakta toplamıyoruz sizde bu oyuncular sayesinde ayakta duruyorsunuz ve para kazanıyorsunuz..biz oyuncular olmazsak kim takar sizi konu açıyoruz si***lemiyosunuz bizi..adam akıllı cvp verecek bi gm yokmu
IIxFeDeRaLxII Federall

"Ölümle hiçbir zaman karşılaşmayacaksın. Ölüm varsa sen yoksun, sen varsan ölüm yok. O halde ölümden korkmak ahmaklıktır."
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen streetart34 »

Şans şans diyip durmayın arkadaşlar sürekli. Tamam bu bir oyun şans faktörü de işin içine giriyor ama arkadaşın dediklerine göre yaklaşık 30-40 lira para vermiş bu oyuna (SIRF GB İÇİN). Bu devirde para kazanmak kolay değil bu arkadaşımız kazanmış veya annesi/babasından almış ve Türkiye şartlarında 30-40 lira para bile çok değerli bir miktar bence. Eğer bir oyuna sırf şans artsın diye o kadar para veriliyorsa bu işin şansa bırakılmaması gerekir. İnsanları oyuna yönelterek paralarını buraya harcamalarını sağlıyorlar tamam onların da ekmek parası ama verdiğimiz paranın karşılığını almak istiyoruz.

İYİ FORUMLAR
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

çarının ismini değiştirip tekrar dene çarın drobu kalmamış usta :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen RaidersOfChaos »

kerimcan123 yazdı:çarının ismini değiştirip tekrar dene çarın drobu kalmamış usta :D
Saçmalık !
Resim
O ŞİMDİ ASKER !
BoRNoVaLı | Veda Konusu ( Askerlik )

• 25 Aralık 2009 - 20 Aralık 2015 •
Kullanıcı avatarı
Gokkan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gokkan »

Bu item düşürme olasalıgı dahada saçmalık o zaman.!
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)

IxCaKSeTxI (ejder asa)
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen AsaLeT »

Konuyu Görünce Çok Üzüldüm, Gerçekten. Eger Büyücüne Zırh Düşmesini İstiyorsan Kum yılanlarına görünme Ben öyLe Yaptım Tabiki bu biraz Saçma gibi gelir ama 8-)

Herşeyi Denemen Lasım
Esat

Kullanıcı avatarı
Lucagox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Lucagox »

3 ay boyunca (14 gün Tatil harici) belirli saatlerde yoğun bir şekilde Migrat/Sığınak bölgelerindeydim. Düşürdüğüm tek şey ise "Kıyamet Yüzük" oldu.İlk girdiğim zamanlarda ( Daha Ejder Asam bile yokken ) Alternator ve Kıyamet Kolye düşmüştü. Başkada birşey yok. Tam 5 ay boyunca Plus Paket'e ve belirli aylarda da Arttırıcı aldım. Ramazan sahur fırsatını kaçırmadım bayramda bile akraba ziyaretinden kaytarıp oyuna girdim ama yinede elim boş döndüm. Şimdi ise 5,5'a kadar okuldayım ve oyuna girme fırsatım yok haftasonları arada bir giriyorum.Bugünde İstanbulun Kurtuluşu sebebiyle okullar tatildi oyuna girebildim. Gerçekten "MADALYA" beni her defasında bu oyundan soğutuyor ve harcadığım o paralara acıyorum :|
Resim

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)

Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi

Kincaliousx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kincaliousx »

Federal yazdı:IIxFeDeRaLxII'büyü çarıma aylardır junondan zırh düşmüyo sürekli madalya alııyorum..şans artıcıda aldım boş çıktı..kasa erişimde var gene boş:.plusta var gene boş...Şans artırıcı alın düşer diyosunuz aldım ama bi *** düşmedi.bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim..bu zırhın düşmesi için ne yapmam lazım..
napak zırh düşmüyosa allah allah . zırhın düşmesi için biraz şansın olmasıo lazım başka yapcak bişey yok gm sana zırhmı ayarlıcak sanki madem bişey düşüremiyon bırak oyunu yada sitem etmeden adam akıllı oyna.
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya

İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön