Merhaba yönetici arkadaşlar,
yapılmış olan yarışmaya katılımda bulundum. fakat 12 aralık itibariyle askerlik görevim nedeniyle bir süre oyunda olmayacağım. yarışma sonucunda olaki hediye kazanmam durumunda bu hediyenin tahsisini sağlamak konusunda nasıl bir yol izleneceği hususunda açıklama yaparsanız çok memnun olurum.
iyi günler, iyi çalışmalar dilerim.
Murderking
Fanart yarışması sonucu !
- Murderking
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
Fanart yarışması sonucu !
Life's a game but it's not fair.
Re: Fanart yarışması sonucu !
Sen Unut Ozaman O Hediyeyi
:D
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Sonuçları Açıklasınlar Artık Yeter.
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba
Eğer ki kazanırsan seninle e-mail ile iletişime geçerler . Sen bir karakter ismi belirlersin . Madem oyuna giremeyeceksin samimi olduğun bir arkadaşının ismini ver .
Not: Ödüller, kazanan kişinin belirleyeceği bir karaktere verilir. Bir kişi birden fazla birincilik ödülü alamaz.
Daha sonra ödülünü ondan alabilirsin .
Eğer ki kazanırsan seninle e-mail ile iletişime geçerler . Sen bir karakter ismi belirlersin . Madem oyuna giremeyeceksin samimi olduğun bir arkadaşının ismini ver .
Not: Ödüller, kazanan kişinin belirleyeceği bir karaktere verilir. Bir kişi birden fazla birincilik ödülü alamaz.
Daha sonra ödülünü ondan alabilirsin .
Sirkots
Bana ver ben alırım yerine. 
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Yöneticinin okuması lazım konuyu yoksa şansın çok az=)
Eğerki sen kazanırsan Gm sana mesaj yollar sen burada durumu gm ye izah edebilirsin.Forumdan ulaşman zor...Daha açıklanmadı ayrıca iki ayı var onun bence 
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Açıklanması lazım artık...Yarışma konusunda kazanan eserler FUAR'da sergilenecek diyordu birde...
Fuar geçeli kaç gün oldu...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║