ARkadaşlar kadimi kesmemize bi yardım etseniz artık meseLa arzlar dalıo Lodoslar kaçırıo bi anlaşmada saqlayamıyoruz diqer sunucularda defalarca kesilmesine raqmen bizim sunucumuzda haLa 2-3 defa kesiLdi Lodos veya arz oLan arkadaşlarımızın sırasıyLa kesmeleri Lazım bi anLaşma oLsun ortada böLe gidersek zor keseriz ben HaLa yapmadım görevi yapanlar kadim hidra pençesini nerden baqsan en az 200 m ye satıyorlar- sunucumuzda eceL getiren V.b. - dierlerini unuttum
Kadim Hidra iLe iLgili !!
- fenerli
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kadim Hidra iLe iLgili !!
SeLam . .
ARkadaşlar kadimi kesmemize bi yardım etseniz artık meseLa arzlar dalıo Lodoslar kaçırıo bi anlaşmada saqlayamıyoruz diqer sunucularda defalarca kesilmesine raqmen bizim sunucumuzda haLa 2-3 defa kesiLdi Lodos veya arz oLan arkadaşlarımızın sırasıyLa kesmeleri Lazım bi anLaşma oLsun ortada böLe gidersek zor keseriz ben HaLa yapmadım görevi yapanlar kadim hidra pençesini nerden baqsan en az 200 m ye satıyorlar- sunucumuzda eceL getiren V.b. - dierlerini unuttum
efsunLu eşyaları daha fazla üretilmesi Lazım LüTfen dikkate aLınız .. .!!!!
- fenerli
- İskele Babası
Re: Kadim Hidra iLe iLgili !!
GüncéLL
- RocKBoysS
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Bu gidşte kesliLmez 
Şehzade - Şehzadee - Gitaristanbul (BEYAZKÖŞK)
Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
Şeehzade - Gitaristanbulblue (EMİNÖNÜ)
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
Bizim sunucumuzda çekememezlik var. İlk ven kesecem düşüncesiyle gidersek işimiz gerçekten zor.
Gerçi bu saatten sonra hidra kesmeye açalısan çok az olur neden derseniz kimse şahasarlerin gerçek değerini yansıttıgını düşünmüyor
Gerçi bu saatten sonra hidra kesmeye açalısan çok az olur neden derseniz kimse şahasarlerin gerçek değerini yansıttıgını düşünmüyor

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- fenerli
- İskele Babası
eminönü sunucusunda carım var ara sıra qiRiyorum adamLaR Lodos - Arz - ve Klanda oLmayanLar BeRaber anlaşmışlar Sıra sıra kescekler Die Önümde 3 defa kesTiLeR bizdede böyLe oLsa 
-
- Salgın Koruyucusu
aRkaDaşıM Ben Şunu söyLemek İsTiyoRuM Oyun Çok köTüLeşMiş pLusun oLmasın oyunDan YaRıM SaaT iÇinDe aTıyoR.
Kadime qeLinCe 4 qRup 5 şifacınız oLuRsa keseRsiniz
Kankalarxlider
Kadime qeLinCe 4 qRup 5 şifacınız oLuRsa keseRsiniz
Kankalarxlider
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Boş verin Kadimi o boş.
Siz benim Yeşil görevini yapın
İlk gün dopdoluydu yeşil geçen gözlem için gittim bomboştu.
Bir şifacı arkadaş çekti de yeşili öyle aldım ben de mühimmatı.
Nerede bu ruh?
Siz benim Yeşil görevini yapın
İlk gün dopdoluydu yeşil geçen gözlem için gittim bomboştu.
Bir şifacı arkadaş çekti de yeşili öyle aldım ben de mühimmatı.
Nerede bu ruh?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

-
- Acemi Savaşçı
Biz Bu gidişle Hiç bişeyi kesemeyiz Sunucuda yardımlaşma denen bişi yok (Bi İflise bili yrdm gelmiolar Adamlar)