Sunucu.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gencozzyxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Sunucu.

Mesaj gönderen Gencozzyxx »

1 yıldır oyunu oynamıodum yenıden başlıcagım sizce hangi sunucu önerırsınız şahaser üretmek yönünden kadim kesimi yönünden hangisi daha iyi sizce yardım edersenız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Sunucu.

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Gencozzyxx yazdı:1 yıldır oyunu oynamıodum yenıden başlıcagım sizce hangi sunucu önerırsınız şahaser üretmek yönünden kadim kesimi yönünden hangisi daha iyi sizce yardım edersenız sevinirim.
Valla hiç farketmez birinde başlarsın dgierine gecersin baktın orayıda beğenmedin başka bir sunucuya gecersin..

Hem sıfırdan başlıyacagına kadimi eceli felan bildiğine göre belliki 49 level carın var.

Hhangi sunucuya gececeksen 4990 akçe satın al ismini değiştirerek istedğin sunucuya geceblirsin. İsmin o sunucuda yok ise sende isim değiştirmek istemiyorsan 2000 akçesini geri iade ediyorlar. onlarada ecelini yada ejderini parlatırsın .

Simdilik sunucular arasında EMİNÖNÜ biirnci olarak önde gözüküyor Teşkilat neden kaptırdısa anlam veremedim yoksa teşkilat eminonunemi taşındı.
A R Z L O D O S
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Hangisini seçersen seç diğerlerinin daha iyi olduğunu düşüneceksin
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
Gencozzyxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gencozzyxx »

Oyunu 3 yıl oynamıstım ejderli büyücüm wardı ban yemiştim af geldi ejderim çantadaydı kaybolmuştu . Özledim oyunu bakalım eskisi gibi olabilcekmiyim :)
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Gencozzyxx yazdı:Oyunu 3 yıl oynamıstım ejderli büyücüm wardı ban yemiştim af geldi ejderim çantadaydı kaybolmuştu . Özledim oyunu bakalım eskisi gibi olabilcekmiyim :)

Hayırlısı saheser dışında diger madenlerin klan paralrın oyun paran olmayacak ama ejderin zannedersem olacak. Af olunca üstündeki esyalar dışında neyin var neyin yok gidiyor.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön