mutevazi23 yazdı:Teşekkür ederim alp ben belki senden bile eski kullanıcıyım(Zaza) böyle şeyleri özledik seninde organizedebyardımın olursa bu pazara ayarlayalım bu işi...
WSsanaTı
mutevazi23 yazdı:
asim3428 yazdı:Konudan önce turnuvanın planlanması nasıl yapılacağı ve nasıl olacağını anlatan kısa bir bilgi verilebilirdi.
Şuan vs atamam item arıyorum. Ama sırf 100m-150m için charı aktarmaya değmez. Ben istersen charımı tamamlayayım. Ondan sonra vs atalım. Aslında charım ezik değil bilhakis güçlü ama şifacı ile ws atarken direnç setimi tamamlamaya çalışıyorum. Kıyamet Setiminde ceketi eksik onuda tamamlamam gerekiyor.
Benim sadece ayk kıyamet kardeşim ben bu halde sana meydan okuyorum ama ceketde üretip glcm dersen yine bklrm ama sana tavsiyem şmdiden aktar hem turnuva ktl hmde 2miz bi ws atalım Büyücülük item değil SANATTIR ....
WSsanaTı
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Öncelikle ben 5-10m kazanacağım turnuvalar için o kadar para harcamak istemem. Seninle ws atma konusuna gelirsek. Bana ejderi olmayan adamlar bile meydan okuyabiliyor. Önemli olan meydan okumak değil , önemli olan kazanabilmek.
"Büyücülük item değil sanattır."demişsin. Haklısın o sanatı biz icat ettik.