Vaayy be ilk Fundi zirhi düsdügü zamandi neydi o Günler. (centriunlarda yaninda düsüyodu. Bide ilk girisimdi daha junona beya sansliydim Sifaayla. Cok ilginc bi foto :mrgreen: Yazismalar süper :lol: sercan ? söle filan ........ Hele VELI isyanlarda, böyle kismeksizlik olurmu Aha bizim ögrencinin oksidant zirhlarindan biri. bi türlü birakmadiydi yakasini bu zirh Ama en sonunda Fundiyide düsürdü (4 oksidant zirh düsürdükden sonra) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tembeller. her isi bana yaptiriyolar. Kendileri yan gelip oturuyolar su hale bak. Ben kosturim siz oturun. Terbiyesizler. Sizi kiniyorummmmm :lol: :lol:
Ellerine Saglik Onurum. Valla iyi oldu bi gördük anilari tazelemis olduk. Anilarrrr simdi gözümde canlandilarrrr Coskun sabahin söyledigi gibi DDD Varmi baska fotolari olanlar??? aykut sende kesin vardir cevride veya karakürk den fotolar.
Yazışmalara dikkat etmemiştim gerçekten O sıralar Migrat'dan çıkmıyorduk tabi,her gün her gün oradaydık.O yüzden çoğu Migrat'dayken çektiğim fotograflar.Veli abiye zırh düşürebilmek için akla karayı seçmiştik doğrusu. Ersin ve Aykut zaten aynı anda aldılar yine şansları vardı
Bu da kelliğe kurban gidişimi Veli abiye gösterdiğim zamandan kalan bir hatıra.
Chardonnay yazdı:Yazışmalara dikkat etmemiştim gerçekten O sıralar Migrat'dan çıkmıyorduk tabi,her gün her gün oradaydık.O yüzden çoğu Migrat'dayken çektiğim fotograflar.Veli abiye zırh düşürebilmek için akla karayı seçmiştik doğrusu. Ersin ve Aykut zaten aynı anda aldılar yine şansları vardı
Bu da kelliğe kurban gidişimi Veli abiye gösterdiğim zamandan kalan bir hatıra.
[/center]
Yahu Velim ne Adamsin valla Onur sana dert yanmis isyan etmis sen hem gülüp kahka atiyon bide Foto aldim diyon Insan Gecmis olsun vah vah cok üzüldüm derde caktirmadan biyik alti gülerdi
Ben pasif üye miyim?? İzinli olduğumu düşünüyodum Aykut adam ol..
Ahh ula ahh ne günlerdi. Yeraltı geldiğindeki heycandan daha fazlası vardı. Şimdi çemberli lanetini getirdiler bitti abi oyun, akçeyi unutmamak lazım tabi..
Hepinizi çokça özledim ara sıra ts giriyorum da KİMSE olmuyo nedense. En son Veli abi ile Mehmet'e denk gelmiştim.
Tarihin tozlu raflarından nostaljik estantaneler görmek hoş gerçekten .
Oysa ki bu karelerde bulunanların bazıları sadakat konusunda bana öyle sözler vermişlerdi ki ! Bende bırakmış olduğum bu oyuna tekrar dönme gereği hissetmiştim !
Sözler unutulur ,fotoğraflar soyut gerçektirler , baktıkça iç geçirir vahlanırsınız ama giden gitmiştir ! Geri dönmesini istemeniz hiç birşey değiştirmez !
Cesurzade yazdı:Tarihin tozlu raflarından nostaljik estantaneler görmek hoş gerçekten .
Oysa ki bu karelerde bulunanların bazıları sadakat konusunda bana öyle sözler vermişlerdi ki ! Bende bırakmış olduğum bu oyuna tekrar dönme gereği hissetmiştim !
Sözler unutulur ,fotoğraflar soyut gerçektirler , baktıkça iç geçirir vahlanırsınız ama giden gitmiştir ! Geri dönmesini istemeniz hiç birşey değiştirmez !