aleykumselam yusuf.keyifler tıkırında.sen nasılsın.ParDusxTirYaKix yazdı:Selamun Aleyküm Hayırlı Günler Dostlar Keyifler Yerindedir inş..
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Amin kardeşim bende çok iyi bir üniversite tutturamazsam Özel Harekatçı olmayı planlıyorum hayırlısıylaElitConan yazdı:yolun açık olsun ali.gökhan ve onura teşekkürlersık sık hikaye okurum beğendiklerimide paylaşıyorum.emre sanada başarılar bu yıl bende giriyom tekrar sınava hedefim 300 puan
![]()
polislik için oda.inşallah istediğin yeri tutturursun.

aLpoS
xScHooLBoyx
Öncelikle herkese selamlar
çok uzun zaman oldu buralara gelemeyeli hepinizi çok özledim.Bu yaz iyice kafamı dağıttım çünkü zorlu bir maratona girdim.Habersiz bıraktığım için hepinizden özür diliyorum.Gerçi bir ara aykut'la konuşmuştum.Lafı fazla uzatmayacağım üniversite sınavlarım olduğu için haziran 2012'ye kadar lonca başkanlarından izin istiyorum.Ara ara forum sayfamızı ziyaret etmeye çalışacam.Herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere
çok uzun zaman oldu buralara gelemeyeli hepinizi çok özledim.Bu yaz iyice kafamı dağıttım çünkü zorlu bir maratona girdim.Habersiz bıraktığım için hepinizden özür diliyorum.Gerçi bir ara aykut'la konuşmuştum.Lafı fazla uzatmayacağım üniversite sınavlarım olduğu için haziran 2012'ye kadar lonca başkanlarından izin istiyorum.Ara ara forum sayfamızı ziyaret etmeye çalışacam.Herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba arkadaşlar .
Yaklaşık 3,5 senedir bu oyunu oynamaktayım ve tılsım sunucusunun ilk Oyuncularındanım .
Bunca senedir o kadar olaylar geçtiki başımdan bazılarına ne akıl nede mantık erdirebildim.
Çok saygı görmekle beraber bir o kadar da düşmanlıklar ile mücadele etmek zorunda kaldım.
Her şeye göğüs germesini bildim ,en azılı düşmanlarımla ile bile başaçıkmasını bildim .
Bunlar tabiki oyunun tabiatı gereği olması gereken şeylerdi ve Bende bunun farkındaydım.
Yediğim kazıklara hiç deyinmeyeceğim zira anlatmaya kalksam buradan bağdat'a köprü olur
Beni asıl yıpratan stres sıkıntı kaynağı olan bazen sinirimden klavye mouse parçalatacak konuya geleyim ! Lonca .
Evet Lonca deyince artık bana bir haller oluyor ,sinirim tavan yapıyor oyundan da pc den de soğuyorum !
Tabiki Lonca kendi başına bana bir halt edecek bir cümle değil aksine oldukça masum !.
Ama beni zıvanadan çıkartacak hatta çıldırtacak olan hatta çıldırtan , O Loncanın içinde herbirine bir rol verdiğimiz arkadaşlardır.
Sağolsunlar kime değer verdiysek saygı gösterdiysek hep ters tepti ve karşılığında kazık atma cür'etinde bulundular .
Hadi onuda geçtik ,içimize alıp adam yerine koyduğumuz ve sonrasında iki arkadaş edinince nankörlük yapanlara diyecek söz dahi bulamıyorum !
Ben bu oyunda 3,5 senemi harcadım ne idiğü belirsiz kişilere kendimi harcatacağımı mı sanıyorsunuz ?
Bu Lonca 2 kişi ile başladı ve gün geçtikçe güçlendi . Şimdi tekrar gücümüzde azalma oldu .
Ben bu loncayı ayakta tutmak için bütün gücümü kullanacağım ,2 kişi kalsa bile bu lonca yürüyecek gidebildiği kadar gidecek.
Bir lonca kapattım tüm emekleri boşa harcadım ,bu lonca böyle olmayacak.
Yeterki yanımda doğru insanlar bulunsun .
Şuan bir yaprak dökümü yaşanmakta ama bunu Biz bir temizlenme olarak görüyoruz ,
eğer bu durumumuza sevinenler var ise boşuna sevinmesinler çünki biz zamana direniyoruz.Bir ton çekemeyen haset besleyen adam alt ettik
kaldıki kendleride listeye eklenmesinler !.
Bizimle samimi bir şeklide bu mücadelemizde sadakat gösteren kardeşlerime teşekkürler ...
Yaklaşık 3,5 senedir bu oyunu oynamaktayım ve tılsım sunucusunun ilk Oyuncularındanım .
Bunca senedir o kadar olaylar geçtiki başımdan bazılarına ne akıl nede mantık erdirebildim.
Çok saygı görmekle beraber bir o kadar da düşmanlıklar ile mücadele etmek zorunda kaldım.
Her şeye göğüs germesini bildim ,en azılı düşmanlarımla ile bile başaçıkmasını bildim .
Bunlar tabiki oyunun tabiatı gereği olması gereken şeylerdi ve Bende bunun farkındaydım.
Yediğim kazıklara hiç deyinmeyeceğim zira anlatmaya kalksam buradan bağdat'a köprü olur
Beni asıl yıpratan stres sıkıntı kaynağı olan bazen sinirimden klavye mouse parçalatacak konuya geleyim ! Lonca .
Evet Lonca deyince artık bana bir haller oluyor ,sinirim tavan yapıyor oyundan da pc den de soğuyorum !
Tabiki Lonca kendi başına bana bir halt edecek bir cümle değil aksine oldukça masum !.
Ama beni zıvanadan çıkartacak hatta çıldırtacak olan hatta çıldırtan , O Loncanın içinde herbirine bir rol verdiğimiz arkadaşlardır.
Sağolsunlar kime değer verdiysek saygı gösterdiysek hep ters tepti ve karşılığında kazık atma cür'etinde bulundular .
Hadi onuda geçtik ,içimize alıp adam yerine koyduğumuz ve sonrasında iki arkadaş edinince nankörlük yapanlara diyecek söz dahi bulamıyorum !
Ben bu oyunda 3,5 senemi harcadım ne idiğü belirsiz kişilere kendimi harcatacağımı mı sanıyorsunuz ?
Bu Lonca 2 kişi ile başladı ve gün geçtikçe güçlendi . Şimdi tekrar gücümüzde azalma oldu .
Ben bu loncayı ayakta tutmak için bütün gücümü kullanacağım ,2 kişi kalsa bile bu lonca yürüyecek gidebildiği kadar gidecek.
Şuan bir yaprak dökümü yaşanmakta ama bunu Biz bir temizlenme olarak görüyoruz ,
eğer bu durumumuza sevinenler var ise boşuna sevinmesinler çünki biz zamana direniyoruz.Bir ton çekemeyen haset besleyen adam alt ettik
Bizimle samimi bir şeklide bu mücadelemizde sadakat gösteren kardeşlerime teşekkürler ...
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Aleyküm selam atakan ,koca yaz yazacak bir iki dakika bulamadın ancak şimdi vaktin oldu ,neyse selametle
öyle deme abi ben yazın tatile gidiyorum kimse bana güle güle git iyi eğlenceler felan yazmadı gittiğimde yazdım sadece aykut benim yazımın üzerine birşey yazdı tabi bu biraz kırgınlık yarattı bende,o yüzden yazmadım ama nolursa olsun birşeyler söylemem gerektiğinin farkına vardım.Herşeye rağmen bu loncadaki herkesi seviyorum özellikle seni veli abi.Cesurzade yazdı:Aleyküm selam atakan ,koca yaz yazacak bir iki dakika bulamadın ancak şimdi vaktin oldu ,neyse selametle

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
ben şaka yollu iğneleyici takılıyom atakan bazen iğnenin ucu fazla kaçıyor
hemen bakıyom ne yazmışım ne yazdığımı yada hangi sözünün üzerine yazdığımı hatırlamıyorum.birde senin tatile çıktığını veli abi ali abi ve erdi varken ts den söylemiştim bundan sonrada ygs ve lys arası vereceğinide söylemiştim.yanlış anlaşılma olmasın.
yaprak dökümü son baharda olur veli abi.soğuk günlerden sonra yapraklar yeniden yeşillenir herşey eskisinden olduğundan daha güzel olur.
bu cuma veya cumartesi sakaryaya geri dönecem inşallah daha fazla aktif olacam artık.
selametle.
yaprak dökümü son baharda olur veli abi.soğuk günlerden sonra yapraklar yeniden yeşillenir herşey eskisinden olduğundan daha güzel olur.
bu cuma veya cumartesi sakaryaya geri dönecem inşallah daha fazla aktif olacam artık.
selametle.
aykut gökçe
- ParDusxTirYaKix
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Evrensel İmha
Ben De iyiyim Allaha Şükür Aykut Tekrardan Dershane Başladı Haftayada okul Öyle İştr 
LeyLi
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
xLeyLix
Leylix
Vaveyla
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Bizde Seni seviyoruz atakan , fakat o kadar yaşanan anıyı bir kenara itmek böyle uzak düşmek pek özümsenecek gibi değil.Atamessi yazdı:öyle deme abi ben yazın tatile gidiyorum kimse bana güle güle git iyi eğlenceler felan yazmadı gittiğimde yazdım sadece aykut benim yazımın üzerine birşey yazdı tabi bu biraz kırgınlık yarattı bende,o yüzden yazmadım ama nolursa olsun birşeyler söylemem gerektiğinin farkına vardım.Herşeye rağmen bu loncadaki herkesi seviyorum özellikle seni veli abi.Cesurzade yazdı:Aleyküm selam atakan ,koca yaz yazacak bir iki dakika bulamadın ancak şimdi vaktin oldu ,neyse selametle
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Cesurzade yazdı:Merhaba arkadaşlar .