Arkadaşlar sahip olduğum çarlarımın isimleri açıklama konusu başlamış bulunmaktadır sırasıyla çar adlarınızın anlamını açıklayınız.
FERRAND === Fransa'nın bir merkezsel guney kentidir. Auvergne bölgesi ve Puy-de-Dôme departmanının başkentliğini yapar.
WQQDQQ== Fon dilinde vodou sözcüğü "ruh" veya "ilah" anlamına gelir. Vudu geleneksel bir Afro-Haiti dini; tıbbı, adalet sistemini, felsefeyi de kapsayan bir dünya görüşüdür. Vudu'nun temelinde herşeyin "ruh" olduğu inancı vardır. İnsanlar, görünen dünyada yaşayan ruhlardır. Görünmeyen alemde ise ruhlar,gizemler,görünmeyenler,melekler ile ataların ve yakın zamanda ölmüşlerin ruhları yaşarlar.
Zülüf ====erkeklerinde favori diye adlandırılan kulakönü saç uzantısıdır.hatun kisiye bakan birinin , onun bekar yada evli oldugu anlamasi icin , eskiden koy yerinde kizlarin gelin olduktan sonra zulufleri kesilirmis. hatta bunu gerdek gecesinden sonra taze gelin kendisi keser , bir parcasini da saklar imis. simdilerde yapilir mi bilmem ama bu olayin turküsü bile vardir.
Hasankaleli=====Erzurum ilinin pasinler ilçesine bağlı bulnan kazalarından hasankale adını Hasan Baba dağının Güneyinde bir tepe üzerine kurulan Hasan Kalesi Sutaylı Hacı Togay oğlu Hasan tarafından Kaputrut Kalesinin yerine inşa ettirmiş ve mezarının da kalenin içerisine defnedilmesinden dolayı Hasan Kale ismini almıştır
Alem İ Cihan Loncası
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
Kadim hidra görevi olanlar hazırlanın sadece lonca içine kesim olacaktır.
2 ekim pazar günü saat 12:00 'de mühürlü kapı önü meran köprüde buluşmak dileğiyle.
Görevi olan olmayan tüm lonca üyeleri orda olsun
2 ekim pazar günü saat 12:00 'de mühürlü kapı önü meran köprüde buluşmak dileğiyle.
Görevi olan olmayan tüm lonca üyeleri orda olsun

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Cumartesi günü lonca toplantısı olacaktır yer altı topalda herkesi beklerim lonca listesinde ismi olmayan arkadaşlarda gelsin isim listesi güncelenecektir.
Akabinde ise kadim hidra Cumartesi günü kadim kesimi planlıyorum saat 12 gibi görevi olanlar mühürlüye son çağrı
Arz oldum klan deişmeyide düşünmüyorum şu aralar kp davası malum
Akabinde ise kadim hidra Cumartesi günü kadim kesimi planlıyorum saat 12 gibi görevi olanlar mühürlüye son çağrı
Arz oldum klan deişmeyide düşünmüyorum şu aralar kp davası malum

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Cumartesi günü saat 11:30 itibari ile herkesi lodos olarak topala bekliyoruz.

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Kayan yazımızın linki aşağıda olduğu gibidir eklemek isteyenlere duyurulur.
http://c1110.hizliresim.com/11/10/7/5071.gif

http://c1110.hizliresim.com/11/10/7/5071.gif

mesut abi ya ben hafta sonları giremem napcam fakülteler kapalı oluyo internet kafeye gelmeye calısayım bi yinede
ablamlara gidecem izin verirse gelebilirim
ablamlara gidecem izin verirse gelebilirim

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
haci haci yahu adın neydi mete sorun deil şimdiden yaz buraya çar isimlerini eklerim adını listeye 

- lonca331
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Abi Biliyorumda Charın İsmini Değiştirdikten Sonra Eklesen İyi Olur Loncadan Birisiyle Kavgalıymış Die Duydum Sonra Beni Felan Sanmasınlar.
Zafer'e giden yolda, çekilen çile kutsaldır.. 58
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
Hani topalda kimse yok...

... IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI ...