ŞAHSIMA YAKIŞMAYAN CEZALARIN VERİLMESİ NEDENİYLE SON

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TerameCiyN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ŞAHSIMA YAKIŞMAYAN CEZALARIN VERİLMESİ NEDENİYLE SON

Mesaj gönderen TerameCiyN »

Bu başlık nedeniyle oyun yöneticileri ve sorumluları ilk etapta bana kızabilir fakat yazının devamını okuduklarında olayın onlarla ilgisi olmadığını anlayacaklardır.

Biliyorsunuz ki oyun içerisinde kullandığımız karakterler bizi yansıtır. Kötü davranışlar, hırsızlıklar, küfür hep kullanıcısını belli eder. Bende kendi şahsıma yakışır olsun diye oyun hayatım boyunca her zaman örnek davranışlar sergilemeye dikkat ettim. Küfür ve hakaretten her zaman kaçındım. Hırsızlık gibi şeyler ise ne özümüze nede kökenimize yakışmayan şeyler olduğu için geleceğe hazır bireyler olan kardeşlerimizin, çocuklarımızın ve genç arkadaşlarımızın kötü alışkanlıklar benimsememesi için hep dikkatli oldum.

Malum kimi zamanlar kendimiz bu oyunla meşgul olamasakta oyunda canlılığın sürmesi ve ihtiyaç halinde yakınımızdaki akraba,arkadaş ve kardeşlerimizin faydasına olmasını istediğimiz için hesabımızı ve karakterlerimizi kendilerine emanet ettik.

Bugün ikinci kez almış olduğum ve nedenini bilmediğim bir ceza dolayısı ile artık hesap şiflerimi değiştirmiş bulunuyorum. Oyun hayatınada bir son vermiş oluyorum. Belki ceza haklı bir sebeple kendini savunmak için sarf edilmiş bir sözden olabilir. Fakat ben bunu hiçbir zaman kendi adımı simgeleyen bir karakterle yapılmasını uygun bulmuyorum.

Karakterimle bugün bana bu cezayı aldıran akrabama(arkadaşıma) buradan sesleniyorum. Yönetici tanıdıkların var biliyorum. Günlerdir bunaldığını, artık herşeyi sileceğini felan söyleyüp duruyorsun. Bu hikayeleri senden daha önce çok defa duyduk. Şimdi ben şifremi değiştirdim diye bana kızıp yönetici arkadaşına söyleyip benim hesabı banlatırsında sen bunuda kabul ediyorum. Ben kendim olarak ADİGE, TerameCiyN olarak oyunla ilişkimi kesiyorum.

Bugün beni bu duruma düşürenleri ve başka gruplarda yine arkadaşlarına güvenip hesabını teslim eden diğer insanları mağdur ve mahcup eden diğer kişileri BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ İÇİNDE KINIYORUM.

Oyunun devamının olmasını temenni ediyorum. Yapımcılarına ve yöneten tüm sorumlu ekibe başarılar diliyorum.
Oyuncu arkadaşlarıma ise birşeyi yapmadan önce bir kere daha düşünüp sonra hareket etmelerini öneriyorum.

Başarılar,

ADİGE ve TerameCiyN olarak ELVEDA
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Re: ŞAHSIMA YAKIŞMAYAN CEZALARIN VERİLMESİ NEDENİYLE SON

Mesaj gönderen RaidersOfChaos »

Selametle.. Allah'a Emanet ol..

İyi Forumlar Dilerim.
Resim
O ŞİMDİ ASKER !
BoRNoVaLı | Veda Konusu ( Askerlik )

• 25 Aralık 2009 - 20 Aralık 2015 •
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

TerameCiyN yazdı:Şimdi ben şifremi değiştirdim diye bana kızıp yönetici arkadaşına söyleyip benim hesabı banlatırsında sen bunuda kabul ediyorum.
Anlatmış olduğunuz oyun oynama tarzına sadık kalan bir oyuncumuzu bu şekilde kaybetmek üzücü olacaktır. Hesap paylaşımlarının bu tür sonuçlar doğurabileceği aşikardır. Ancak yukarıda alıntı yapmış olduğum cümlenize cevap vermek istiyorum. Bu tür bir ceza uygulaması bugüne kadar yapılmadı ve yapılamaz. Tavsiyem, hesap paylaşımından kaçınarak kaldığınız yerden devam etmeniz yönünde olacaktır.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
llbLackdeathll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen llbLackdeathll »

Erdogan yazdı:
TerameCiyN yazdı:Şimdi ben şifremi değiştirdim diye bana kızıp yönetici arkadaşına söyleyip benim hesabı banlatırsında sen bunuda kabul ediyorum.
Anlatmış olduğunuz oyun oynama tarzına sadık kalan bir oyuncumuzu bu şekilde kaybetmek üzücü olacaktır. Hesap paylaşımlarının bu tür sonuçlar doğurabileceği aşikardır. Ancak yukarıda alıntı yapmış olduğum cümlenize cevap vermek istiyorum. Bu tür bir ceza uygulaması bugüne kadar yapılmadı ve yapılamaz. Tavsiyem, hesap paylaşımından kaçınarak kaldığınız yerden devam etmeniz yönünde olacaktır.

[GM]Erdoğan
E hani kilit? Sanırım unuttu.
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hukumdargame »

3 ay dile kolay 3 ay boyunca başvurmadığım yer kalmadı ve karakterlerimi aldım. Yan hesabımın banını açtırdım. Banım 2 haftada açıldı. İKV DESTEK İ herkes kötülüyor bende kötülemiştim bir zamanlar fakat sonra farkına vardım binlerce oyuncuyla uğraşmak kolay değil. 3 ay sonunda tamı tamına doğru bilgileri vererekte asıl karakterime kavuştum. Bugün en mutlu olduğum gündü 1 oyun karakteri için değil önünde saatlerce emek verip şaheserlerini düşürüp ürettiğim karakterimi aldığım için sevindim.
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

bende şifre paylaşımından mağdur oldum şimdiye kadar oyunda susturma bile almış değilim ama bir anlık güvenle verilen şifre nelere yol açıyor 1 ay önce desteğe göndermiş olduğum mesajım sanırım çok yoğun oldukları için henüz geriye dönüşü olmadı şu olayı bir açıklığa kavuşturabilirsem çok iyi olacak
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

hukumdargame yazdı:3 ay dile kolay 3 ay boyunca başvurmadığım yer kalmadı ve karakterlerimi aldım. Yan hesabımın banını açtırdım. Banım 2 haftada açıldı. İKV DESTEK İ herkes kötülüyor bende kötülemiştim bir zamanlar fakat sonra farkına vardım binlerce oyuncuyla uğraşmak kolay değil. 3 ay sonunda tamı tamına doğru bilgileri vererekte asıl karakterime kavuştum. Bugün en mutlu olduğum gündü 1 oyun karakteri için değil önünde saatlerce emek verip şaheserlerini düşürüp ürettiğim karakterimi aldığım için sevindim.
:arrow:
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön