İlk önce bana bu konuda sürekli destek çıkan Murat abim ve Nihat abi ye teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile ecelli ışık setli savaşçı mı almış bulunuyorum. 3 aydır TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ dahil her yere fax çektim ve çalınan karakterimi aldım. Çok mutluyum. İnşallah benim durumumda olan herkes karakterini alır. Tek tavsiyem yılmayın sürekli destekle iletişimde olun. Eğer FAN ART a katılan ve Oyun kurucusunu tanıyan yakınlarınız var ise oyun kurucularını aratıp desteğe mesaj yolladığını ve ilgilenmelerini isteyin.
HÜZÜNSESSİZLİĞİ ( MURAT ABİM)
NERULL (NİHAT ABİ)
TEŞEKKÜR EDİYORUM.
UZUN ÇABA VE UĞRAŞ = KARŞILIK
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Re: UZUN ÇABA VE UĞRAŞ = KARŞILIK
senin için sevindim. 3ayda anca almşsn. tekrar geçmiş ola.
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Ya Kardes benim buyucude calindi yaklasik 3 haftadiri tik yok
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Öncelikle hayırlı olsun. Senin adına sevindim. Yönetim zaten bu konularla ilgileniyor. Karakteriniz çalındığında " İletişim / Destek Formu " ndan Üyelik bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Daha sonra yönetim sizden şu bilgileri isteyecektir.hukumdargame yazdı:İlk önce bana bu konuda sürekli destek çıkan Murat abim ve Nihat abi ye teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile ecelli ışık setli savaşçı mı almış bulunuyorum. 3 aydır TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ dahil her yere fax çektim ve çalınan karakterimi aldım. Çok mutluyum. İnşallah benim durumumda olan herkes karakterini alır. Tek tavsiyem yılmayın sürekli destekle iletişimde olun. Eğer FAN ART a katılan ve Oyun kurucusunu tanıyan yakınlarınız var ise oyun kurucularını aratıp desteğe mesaj yolladığını ve ilgilenmelerini isteyin.
NERULL (NİHAT ABİ)
TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Bkz ;
" Karakterin bulunduğu ilk kaynak üyelik (Karakterin oluşturulduğu üyelik):
Aktarılan karakter adları:
Sunucu:
Aktarım tarihi:
Aktarılan karakterlerin değiştirildiyse önceki adları:
İlk kaynak üyeliğe yüklenmiş e-pin kodu (Akçe veya Plus Paket):
Kaynak üyeliğin şuan ki şifresi: "
Edit : Aktarım Tarihi kısmı karakter aktarılarak çalındıysa istenir. Bunun için İstanbulOyun.com 'dan giriş yapıp karakter transferlerine bakabilirsiniz.
Bunları doldurmanız ve tekrar Destek / İLetişim Formundan Üyelik kısmına bu bilgileri eksiz doldurarak göndermeniz takdirde size dönüş yapılacaktır. Bu dönüş işin yoğunluğuna göre değişim gösterebilir..
İyi Forumlar.
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Biz teşekkür ederiz.hukumdargame yazdı:İlk önce bana bu konuda sürekli destek çıkan Murat abim ve Nihat abi ye teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile ecelli ışık setli savaşçı mı almış bulunuyorum. 3 aydır TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ dahil her yere fax çektim ve çalınan karakterimi aldım. Çok mutluyum. İnşallah benim durumumda olan herkes karakterini alır. Tek tavsiyem yılmayın sürekli destekle iletişimde olun. Eğer FAN ART a katılan ve Oyun kurucusunu tanıyan yakınlarınız var ise oyun kurucularını aratıp desteğe mesaj yolladığını ve ilgilenmelerini isteyin.
NERULL (NİHAT ABİ)
TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Sevgilerimizle
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Öncelikle hayırlı olsun. Senin adına sevindim. Yönetim zaten bu konularla ilgileniyor. Karakteriniz çalındığında " İletişim / Destek Formu " ndan Üyelik bölümünden irtibata geçebilirsiniz. Daha sonra yönetim sizden şu bilgileri isteyecektir.
Bkz ;
" Karakterin bulunduğu ilk kaynak üyelik (Karakterin oluşturulduğu üyelik):
Aktarılan karakter adları:
Sunucu:
Aktarım tarihi:
Aktarılan karakterlerin değiştirildiyse önceki adları:
İlk kaynak üyeliğe yüklenmiş e-pin kodu (Akçe veya Plus Paket):
Kaynak üyeliğin şuan ki şifresi: "
Edit : Aktarım Tarihi kısmı karakter aktarılarak çalındıysa istenir. Bunun için İstanbulOyun.com 'dan giriş yapıp karakter transferlerine bakabilirsiniz.
Bunları doldurmanız ve tekrar Destek / İLetişim Formundan Üyelik kısmına bu bilgileri eksiz doldurarak göndermeniz takdirde size dönüş yapılacaktır. Bu dönüş işin yoğunluğuna göre değişim gösterebilir..
İyi Forumlar.
Güzel kardeşim sen forumda harcanıyosun mail at ama rehber takımı için değil direk GM için
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Güzel kardeşim sen forumda harcanıyosun mail at ama rehber takımı için değil direk GM için Biri konu açar şikayetini dile getirir bikaç çok zeki arkadaşımız hemen desteğe mail at der link verir e güzel kardeşim bu adamlar bilmiyomu desteği . Bırakın yalakalığı Allah aşkına
BLackGezz0 06 Ekm 2011 14:00 alıntı
Biri caba harcamış çarını geri almış mutlu teşekür ediyor biri ise hatırtlatma yapıyorda sen ne yapıyon sorun o.
Daha millet kendi online dükkanına girmeyi akıl etmezken burda hatırtlatma yapmasının ne sakıncası var bu konuyu okuyanın " aaaa bak adam carını geri almış nasıl almış diye forumları altüst edip gözünün önündekini görmezken vatandaşın biri bir hatırlatma yaaprak bak burda yazıyormus " diyenlerin sayısı yalaka diyenlerden daha fazla ne yazıkki.
BLackGezz0 06 Ekm 2011 14:00 alıntı
Biri caba harcamış çarını geri almış mutlu teşekür ediyor biri ise hatırtlatma yapıyorda sen ne yapıyon sorun o.
Daha millet kendi online dükkanına girmeyi akıl etmezken burda hatırtlatma yapmasının ne sakıncası var bu konuyu okuyanın " aaaa bak adam carını geri almış nasıl almış diye forumları altüst edip gözünün önündekini görmezken vatandaşın biri bir hatırlatma yaaprak bak burda yazıyormus " diyenlerin sayısı yalaka diyenlerden daha fazla ne yazıkki.
A R Z L O D O S
hukumdargame yazdı:İlk önce bana bu konuda sürekli destek çıkan Murat abim ve Nihat abi ye teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile ecelli ışık setli savaşçı mı almış bulunuyorum. 3 aydır TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ dahil her yere fax çektim ve çalınan karakterimi aldım. Çok mutluyum. İnşallah benim durumumda olan herkes karakterini alır. Tek tavsiyem yılmayın sürekli destekle iletişimde olun. Eğer FAN ART a katılan ve Oyun kurucusunu tanıyan yakınlarınız var ise oyun kurucularını aratıp desteğe mesaj yolladığını ve ilgilenmelerini isteyin.
NERULL (NİHAT ABİ)
TEŞEKKÜR EDİYORUM.
GEÇMİŞ OLSUN ÇARINI ALDIĞINA SEVİNDİM,
AMA BU GM LERİ TANIMAYANLAR YADA TANIYAN YAKINLARI OLMAYANLARIN DURUMU DAHA MI ZOR :idea:
YAZDIĞINDAN ONU ANLIYORUM
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Şimdi kardeşim GM ler ve DEV ler le oyundan iletişimi sıkı tutarsan daha rahat olur. Çünkü doğru düzgün bir cevap alırsın fakat destekten kalıplaşmış cevaplar alıyorsun bu yüzden.Celikbey yazdı:hukumdargame yazdı:İlk önce bana bu konuda sürekli destek çıkan Murat abim ve Nihat abi ye teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile ecelli ışık setli savaşçı mı almış bulunuyorum. 3 aydır TÜRKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ dahil her yere fax çektim ve çalınan karakterimi aldım. Çok mutluyum. İnşallah benim durumumda olan herkes karakterini alır. Tek tavsiyem yılmayın sürekli destekle iletişimde olun. Eğer FAN ART a katılan ve Oyun kurucusunu tanıyan yakınlarınız var ise oyun kurucularını aratıp desteğe mesaj yolladığını ve ilgilenmelerini isteyin.
NERULL (NİHAT ABİ)
TEŞEKKÜR EDİYORUM.
GEÇMİŞ OLSUN ÇARINI ALDIĞINA SEVİNDİM,
AMA BU GM LERİ TANIMAYANLAR YADA TANIYAN YAKINLARI OLMAYANLARIN DURUMU DAHA MI ZOR :idea:
YAZDIĞINDAN ONU ANLIYORUM
tanıdıklarınıza söyleyip destek ekibinden birileriyle iletişime geçsin demekte ne demek
Resmen Torpil yaptırın diyorsun
bence torpile gerek kalmadan ikv ekibi gerekli özeni gösterecektir
Resmen Torpil yaptırın diyorsun
bence torpile gerek kalmadan ikv ekibi gerekli özeni gösterecektir