Öncelikle oyunu bırakma konusunu hızlandıran kişilere teşekkür ederim...oyuna hemen hemen 4 yıldır aralıksız oynuyorum ama artık bi dur demenin zamanı gelmişti...Bir inat uğrana Gaffarı kestik eğlenceliydi bir söz vermiştim Gaffarı kesersem bırakıcaktım ve sözümde duruyorum....Artık Yoruldum iyi kötü anılarım vardı bir çok arkadaş edindim bunlara ayrı ayrı teşekkür ederim....kimde Hakkım varsa Helal olsun Rowxalbaya olan haram olsun...
Sİzleri Hİç unutmayacağım.
yNçRxEFEmehet
Yunusxbjk
yNçRxUlubay
yNçRxHaVoK
Xunderword
KMxRaltun
Snipers
Demirxbüyücü
Çikolata
Zülfikarbey
NöTRoN(serdar)
AFxKartanesi
AFxKartanem
Rowxlegend
BaharxGülü
Alone
Sizleri hiçbir zman unutmayacağım.....Oyunda herkez bu kadar param var derdi alın size Cevabım 10 trilyonunuz da olsa benim Servetimin tırnağı Etmez.... Kasamdakiler Yukarıda yazmaktadır....
Hoşçakalın AkTaN,FaLlCoNeX
KeNaN dan Veda
KeNaN dan Veda
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Re: KeNaN dan Veda
En ıyı olanı yaptın 
En son raltun tarafından 05 Eki 2011 21:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
gule gule kanka
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
kenan76 yazdı:Öncelikle oyunu bırakma konusunu hızlandıran kişilere teşekkür ederim...oyuna hemen hemen 4 yıldır aralıksız oynuyorum ama artık bi dur demenin zamanı gelmişti...Bir inat uğrana Gaffarı kestik eğlenceliydi bir söz vermiştim Gaffarı kesersem bırakıcaktım ve sözümde duruyorum....Artık Yoruldum iyi kötü anılarım vardı bir çok arkadaş edindim bunlara ayrı ayrı teşekkür ederim....kimde Hakkım varsa Helal olsun Rowxalbaya olan haram olsun...
Sİzleri Hİç unutmayacağım.
yNçRxEFEmehet
Yunusxbjk
yNçRxUlubay
yNçRxHaVoK
Xunderword
KMxRaltun
Snipers
Demirxbüyücü
Çikolata
Zülfikarbey
NöTRoN(serdar)
AFxKartanesi
AFxKartanem
Rowxlegend
BaharxGülü
Alone
Sizleri hiçbir zman unutmayacağım.....Oyunda herkez bu kadar param var derdi alın size Cevabım 10 trilyonunuz da olsa benim Servetimin tırnağı Etmez.... Kasamdakiler Yukarıda yazmaktadır....
Hoşçakalın AkTaN,FaLlCoNeX
İnş geri başlamazsın ama oyunu bırakma kararının olması bile çok güzel bişey bir iki hafta girme soğursun zaten oyundan
Kafamız dinç
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
raltun yazdı:En ıyı olanı yaptın
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- efemehmet
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet i Nefer
sevgili arkadasım kankam kenan reel hayatında basarılar dılerım bızı unutma arada gel skype den konusuruz özletme kendını senı cok sevıyoz
bırakma amacını bılıyom falıconex kımseye yedırtmem bunu bılesın ...
bırakma amacını bılıyom falıconex kımseye yedırtmem bunu bılesın ...
HayıRLıSı Ne iSe o oLSun kaRde$.
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
iyi bir karar olduğunun farkındayım... çarımın çalınması bırakma sebebim değildi ben Gaffarı kestiiğim gün bırakacaktım o sadece hızlandırdı.....Albaya gelince Yüzssüz olduğu için hakkımı haram ettim sadece....Kızılyangınla girdiğim için ben ve yunusa Sizinle Gruba giren adam değildir demişti ama Gaffar kesilince Yunusla girdi böylelerine 1 Gram hakkım olsun Haram ederiim......
Tılsım