Sabrında Bir Sorunu Var...Bu Gune Kadar Hep Sabretim Diyebilirim...Arada Patlamalarım Olmuş Olabilir...ama Çıkıpta Heç Ayrıntılı Açıklama Yapmadım...
Bu Oyun Bana 2 Klavye Kırdıttı...Digerlerinde Zor Tuttm Kendimi...Ama Artık Yeter...>>>
Bundan Sonra Gördüm Lodosu Kesicem Lv I NErde Oldu Onemli Dİl...Ozmanda Beni Gordukleri Yerde Kesicekler Eyw Dicem...
Rudboy>Civra>Sametsedir>Izhar v.b İsimler Açlıktan olen İnsanlr...Sözüm Size...Adını Yazmadıklarımda Da Var...Onlara...
Ben Sizi İlk Önce İnsanlıga Adamlıga Davet Ediyorum...İlk Önce İnsan Olun...
Açlık Yapmayın...
İnsanlrı Oyundan bu Şekilde İnsanlık dışı hareketler yapıp uzaklaştrmayın...suratınzda eşşek dersi kaplı mubarek aşalanınca hakarete ugrayınca guluyosunuz...
Gülün...Tabi..
Siz NE Bilirsinz İnsanlk NE Siz Ne Bilirsnz Gorguyu medeniyeti...siz ne bilirsinz acizlkten olen kişilkler...
alahın serserileri....
Ben kimn ne oldunu bu sunucuya daga bildrmeye çalışmıcam kimin kimden canı yanarsa yansın...keyfime bakıcm...
Bundan sonra kimseye eyw etmedi etmicem!!!!
Ki Kendimede Başkasını Etrmicem...Yolunu Gostericem...
Bu oyunda İnsanlr Yalan Kendini Beyenmişer Çok...Beyenin Kedninizi Elbet bigun Karşılaşırız...
Bu Sunucuda Herşeyden Elimi Ayagımı Çekicem...Oturucam Koşemde...
Ama Gordm 1-49 arası Lodosuda YErden Yere Vurucam...Öpturucem Yeri...
Ozaman Goruşucez Sizle...Bıraktımız Dalmadımız Adam ozaman Bizie Dalıcak Mı Gorucez...