NE OLACAK BÖYLE

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

NE OLACAK BÖYLE

Mesaj gönderen GENJORI »

Hep Madalya düşüyor NE olacak böyle,

Şans artırıcı alıyorsun zırt bırt Tek çanta düşüyor,Hani bunun şans artırıcılığı zaten 15 dakika geciyor bi madende ortalama tek çanta düşünce bi etkisi olmuyorki. NE olacak böyle

çemberli kutu alıyorsun, yağma artırıcı alıyorsun bişeler düşsün diye ama yine madalya düşüyor ısrarla, NE olacak böyle

Stuyu kesiyorsun grubun hepsine madalya düşüyor yada dandik bişe reçete gibi üretsen kendine hayırı yok.NE olacak böyle

Bi şöyle bişe var çemberliye giriyorsun yolu kestikten sonra madalya düşüyor onu gectik hadi.X i kesiyorsun madalya düşüyor hadi onuda gectik..Gruptaki herkese madalya düşüyor..La bari gruptaki 1 kişiye bişe düşsün garantili olsun yav.ayıptır emeğe saygısızlıktır. NE OLACAK BÖYLE

Bence bunların amacı belli oyundan milleti soğutmak ve oyunu kendileri Yönetimde kac kişi varsa aralarında oynamak. :lol: saygılar

Resim
Kullanıcı avatarı
jokerkaan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Al Dem

Re: NE OLACAK BÖYLE

Mesaj gönderen jokerkaan »

GENJORI yazdı:Hep Madalya düşüyor NE olacak böyle,

Şans artırıcı alıyorsun zırt bırt Tek çanta düşüyor,Hani bunun şans artırıcılığı zaten 15 dakika geciyor bi madende ortalama tek çanta düşünce bi etkisi olmuyorki. NE olacak böyle

çemberli kutu alıyorsun, yağma artırıcı alıyorsun bişeler düşsün diye ama yine madalya düşüyor ısrarla, NE olacak böyle

Stuyu kesiyorsun grubun hepsine madalya düşüyor yada dandik bişe reçete gibi üretsen kendine hayırı yok.NE olacak böyle

Bi şöyle bişe var çemberliye giriyorsun yolu kestikten sonra madalya düşüyor onu gectik hadi.X i kesiyorsun madalya düşüyor hadi onuda gectik..Gruptaki herkese madalya düşüyor..La bari gruptaki 1 kişiye bişe düşsün garantili olsun yav.ayıptır emeğe saygısızlıktır. NE OLACAK BÖYLE

Bence bunların amacı belli oyundan milleti soğutmak ve oyunu kendileri Yönetimde kac kişi varsa aralarında oynamak. :lol: saygılar

Resim
AĞZINA SAĞLIK RESMEN 1 e 1 AYNISINI SÖYLEMİŞSİN KAFAMDAKİLERİN KİNG sin :D
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

112 Kenan Kestim Daha Ne Yüzük Ne Kolye Verdi. :x
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

GENJORİ imzanı imza bölümüne koyda her seferinde kopyala yapıştır ile uğraşma :lol:
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

Merhabar,

Öncelik GENJORİ'ye hak veriyorum. Ama Grup Bölgeleri tamamen Şans'a bağlı olarak yapılmış. Bazıları giriyor ilkte item düşüyorular , bazılarıda devamlı girmesine rağmez düşüremiyorlar . Yani tamamen şans..
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
SUPERbuyu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SUPERbuyu »

Bence Şans sisteminin değişmesi lazım adalet yoktur.Başka bir çare bulunmalı.Tamam her seferinde girince düşmesin ama çok kesim yapan kişileride unutmamak lazım 1000 kez kestik ne olcak ? Bu denizde bilmediğimiz ve efsane gibi anlatılan limana yol almak varmı yok mu olduğunuda bilmemek gibi birşey olsa gerek
Kullanıcı avatarı
BIcisimYAKLASIYO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BIcisimYAKLASIYO »

Bence En İyi Çözüm Kafaya Takmamak Fazla Girmemek Oyunu Zevk İçin Oynamak Ne Kadar Caba Verirsen Ver Birşey Vermez Örn. Abim 250 Ye Yakın Kenan Attı Set Yaptı Ben 10 Kesimde Tüm Setleri Tamamladım. (o 1 günde 2-5) Kesiyordu Ben (1 Haftada 1-2) Kez :P
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
jokerkaan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Al Dem

Mesaj gönderen jokerkaan »

XxxChesTeRxxX yazdı:112 Kenan Kestim Daha Ne Yüzük Ne Kolye Verdi. :x
Seni Kim Gruba Aldı :D :D :D
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
Kullanıcı avatarı
Meaninqless
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Meaninqless »

GENJORI yazdı:Bi şöyle bişe var çemberliye giriyorsun yolu kestikten sonra madalya düşüyor onu gectik hadi.X i kesiyorsun madalya düşüyor hadi onuda gectik..Gruptaki herkese madalya düşüyor..La bari gruptaki 1 kişiye bişe düşsün garantili olsun yav.ayıptır emeğe saygısızlıktır. NE OLACAK BÖYLE

Resim

Yukardaki Cümlene Katılıyorum. Yol Savaşçısı , GBM-X ve Stuart Efendi Kestik Sadece 1 Çemberlide.
SONUÇ ;
Yol Savaşçısı : 6 Adet Madalya
GBM-X : 6 Adet madalya
Stuart Efendi : 6 Adet Madalya.

Ve Vatana Millete 18 MADALYA Hayırlı Uğurlu Olsun. :)

Fordehseat ŞİFACI

Eminönü

Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Doğru diyorsun fakat yapılacak bişe yok =) Bende Oyuna Ara verdim , Bıraktımda denilebilir =) Çemberlitaşta O kadar zamanım gidiyor hep madalya ile çıkıyorum,Hiç bir zaman şansı sevmem Şans seni kandırır Migrat ve sığınaktan üstümü 30 Güne dizmiştim , Çemberlitaşta Şansızlık oldu 1 ayda 1 eşya düşürdüm , Oda eşya denilirse. :)
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön