Size burdan yanlış destek vermisler bizene la sizin kaybolan esyanızdan. Forumu kirletma git desteğe yaz burası destekmi.
Dememiz lazımdın.
Bu mu destekiniz
Re: Bu mu destekiniz
A R Z L O D O S
- Magician
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ml deskteke cevap atıoz cevap yokARZLODOS yazdı:Size burdan yanlış destek vermisler bizene la sizin kaybolan esyanızdan. Forumu kirletma git desteğe yaz burası destekmi.
Dememiz lazımdın.
allahu ekber
Destek oyun içi esyaları artık oyunda onlineken verecek duyulara bak adın yoksa beklemeye devam.Magician yazdı:Ml deskteke cevap atıoz cevap yokARZLODOS yazdı:Size burdan yanlış destek vermisler bizene la sizin kaybolan esyanızdan. Forumu kirletma git desteğe yaz burası destekmi.
Dememiz lazımdın.
Cumartesi 16 ile 21 arası Silinen veye satılan nadileri geri verme kararı almış.
İsmin varsa orda ol diyem.
Simdide benim ismim yok diye durmadan mesaj atarsınız neyse.
A R Z L O D O S
- Magician
- FareAdam Düşmanı
İsmim yok ya ofARZLODOS yazdı:Destek oyun içi esyaları artık oyunda onlineken verecek duyulara bak adın yoksa beklemeye devam.Magician yazdı:Ml deskteke cevap atıoz cevap yokARZLODOS yazdı:Size burdan yanlış destek vermisler bizene la sizin kaybolan esyanızdan. Forumu kirletma git desteğe yaz burası destekmi.
Dememiz lazımdın.
Cumartesi 16 ile 21 arası Silinen veye satılan nadileri geri verme kararı almış.
İsmin varsa orda ol diyem.
Simdide benim ismim yok diye durmadan mesaj atarsınız neyse.
allahu ekber
Bu mu TÜRKÇE'miz?"Destekiniz" olmaz,desteğiniz olur,veya destek ekibiniz.
ah güzel eski ikv'li günler...
- Magician
- FareAdam Düşmanı
Sen once kendi nickini duzeltwsyegel yazdı:Bu mu TÜRKÇE'miz?"Destekiniz" olmaz,desteğiniz olur,veya destek ekibiniz.
allahu ekber
Bana diyene bak.Magician yazdı:Sen once kendi nickini duzeltwsyegel yazdı:Bu mu TÜRKÇE'miz?"Destekiniz" olmaz,desteğiniz olur,veya destek ekibiniz.
ah güzel eski ikv'li günler...