Ace of Spades [AS]

Kuklacı sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ace of Spades [AS]

Mesaj gönderen Fuerte »

Nedenini bilemediğim bir burukluk var sanki içimde; her neyse..
Yeni oluşumunuz hayırlı olsun. Sağlam kadro ;)
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Lonca sitemiz birkaç güne açılacak, biraz daha sabretmenizi istiyoruz :)
gmail hesabına şuanda yapılan başvurulara yanıt verilmemektedir, site açılınca başvurularınız incelenecek ve geri dönüş yapılacaktır.

ProtectorDragon yazdı:Nedenini bilemediğim bir burukluk var sanki içimde; her neyse..
Yeni oluşumunuz hayırlı olsun. Sağlam kadro ;)
Teşekkürler dostum :)

Pek çok kişinin içinde burukluk var, ne diyelim kader.. :) Bazı kişilerin bir anlık sinirle söylediği sözler ve aldığı kararlar kimsenin tahmin bile edemeyeceği sonuçlar doğurabiliyormuş demek ki :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen brkcm »

Oktay abi eski savaşçılardan Powerxtürk ben tanırsın belki . RoA nın sen ve senin gibi kaliteli insanları kaybetmesine üzüldüm. Açtığın loncada sen ve dostların olduğu sürece yine iyi işler yapacaksınızdır eminim bundan. Kolay gelsin. Hayatta başarılar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Selamlar,

Hayırlı Olsun Arkadaşlar Gerçekten Harika Bir Lonca ve Temelleri Son Derece Sağlam..
Öncelikle Son Zamanlarda Kaybolan Lodos Klanına Yeni Bir Yapılanma ile Yeni Bir Hayat Yeni Bir SolukVerdiğiniz İçin Teşekkür Ederim..
Ve Benim Konuştuklarımı Yine Her Konuda Olduğu Gibi Fırsatçılar ve Fitneciler Takip Edip Ufacık Açıklarımdan Yada Kurguladıkları Saçmalıklardan Birer Cevap Yazabilirler ve Ben ; ''Kesinlikle Size Bu Konu Üzerinde Yada Başka Bir Konu Üzerinde Artık Cevap Vermiyeceğim ve Sözlerimin Her Daim Arkasındayım''..

Öncelikle Beni En Çok Sevindiren Nokta Olarak Şunu Belirtmek İstiyorum.. Biraz Kaygılarım Vardı... Mesela Aramız Biraz Kırgında Olsa Oktay'ın Bir Sosyal Paylaşım Sitesindeki ''Azap Birliği'' Konusunun Adını Değiştirip ''Ace of Spades'' Adlı Konuyu Oluşturmasıyla Başlamıştı Kaygılarım . Loncasıyla Olan İlişkileri Kulağıma Geliyordu Her Ne Kadar Bu Aralar Oyunda Pasif Bir Üye Olsamda Biliyordum Yeni Bir Lonca Olacağını ve Hemen Hemen Kimlerden Oluşabilceğini . ''Acaba'' dedim Yapabilirler mi ? Başarabilirler mi Gerçekten ? ..
Yanlış Anlaşılmalara Sebeb Olmasın Diye Söylüyorum ki Başarabileceğiniz yada Başaramayacağınız Endişesine Kapıldığım Mevzu Şu Sözün Nefretiyle Başlamıştı Kesinlikle Kişisel Bir Problemim Yok Kimseyle ''HİÇ KİMSE Raiders Of AnatoliA(Anadolu Akıncıları)'ından ÜSTÜN DEĞİLDİR....''... . RoA Bir Lonca'dır , İçinde Üyeler Olmadan Bir Hiç ama Başında Durup Emirler Veren Bir ''Gizli Lider'' mi Bunlara Neden Olan ? Yoksa Üyelerimiydi Acaba RoA'yı Büyük Bir Lonca Yapan ?

Hem Benim , Hemde İKV Halkı'nın Cevabını Verdiniz Sanırım Herkesin Soru İşareti Kalkmış Olmalı.. Loncanıza Hitaben Değil Bu Diyeceğim Ama ''Zafer Sizindir'' Benim Gözümde..

İnşallah Çok Daha İyi Yerlere Geliceksiniz ve ''AİLE'' Kavramını En İyi Siz Anlatıcaksınız , Çünkü ''Ace of Spades'' Ailesinin İçersindeki Aile Fertlerinden Ötürü Diktatör Bir Babası Olamıycak...

''Sürçü Lisan Ettiysek Affola''
İyi Forumlar...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Sözlerin ve desteğin için çok çok teşekkür ederim Eren'm, benim sana karşı asla bir kırgınlığım olmadı, olmazda.

Seninde dediğin gibi gerçek bir AİLE ortamı kuracağız ve dediğin gibi asla bir diktatörümüz olmayacak. Bizim gücümüz diktadan değil, bize inanan güvenen dostlarımız ve ailemizden geliyor.
Hep Demokrasi, TAM Demokrasi.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
justbreathe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen justbreathe »

Yapılanmanız Kuklacı sunucusuna hayırlı olsun, umarım güzel bir lonca olur.
Başta Oktay'a ve Serhat`a sonra da tüm Ace of Spades üyelerine başarılar dilerim.
Kullanıcı avatarı
XxWhiteDewiLxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen XxWhiteDewiLxX »

maalesef ani aldıgım cok kötü bir haberle bir kaç gün ankarada buluncam hastanede olacam ne kadar gun kalacam haberım yok hepınıze ıyı oyunlar
Resim

Yeni karekterlerim

FUHRER-HITLER

Eski karekterlerim

xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE

Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
Kullanıcı avatarı
AHoESKIGUNLER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen AHoESKIGUNLER »

Yapılanmanız Kuklacı sunucusuna hayırlı olsun, umarım güzel bir lonca olur.
Başta Oktay'a ve Serhat`a sonra da tüm Ace of Spades üyelerine başarılar dilerim.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

justbreathe yazdı:Yapılanmanız Kuklacı sunucusuna hayırlı olsun, umarım güzel bir lonca olur.
AHoESKIGUNLER yazdı:Yapılanmanız Kuklacı sunucusuna hayırlı olsun, umarım güzel bir lonca olur.
İyi dilekte bulunduğunuz için teşekkürler.
XxWhiteDewiLxX yazdı:maalesef ani aldıgım cok kötü bir haberle bir kaç gün ankarada buluncam hastanede olacam ne kadar gun kalacam haberım yok hepınıze ıyı oyunlar
Bu arada geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor , en yakın zamanda birlikte olmak ümidiyle

Esen kalın !
ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

justbreathe yazdı:Yapılanmanız Kuklacı sunucusuna hayırlı olsun, umarım güzel bir lonca olur.
AHoESKIGUNLER yazdı:Yapılanmanız Kuklacı sunucusuna hayırlı olsun, umarım güzel bir lonca olur.
İyi dilekte bulunduğunuz için teşekkürler.
XxWhiteDewiLxX yazdı:maalesef ani aldıgım cok kötü bir haberle bir kaç gün ankarada buluncam hastanede olacam ne kadar gun kalacam haberım yok hepınıze ıyı oyunlar
Bu arada geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor , en yakın zamanda birlikte olmak ümidiyle

Esen kalın !
ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ

“Lonca İletişim” sayfasına dön