<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Lonca web sayfaniz kapalimi ?
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

kurtlarxrdrya yazdı:sa artık bnden de bi veda wakti geldi taa ki MURATIM DÖNE KADAR YOKUM BÖYLE OLMASI benm için cok daha iyi olur... lonca içinde iyi kötü bulun ve aranızdan cıkartın(DAHA DÜNE KADR BENM SEVDĞİM ADAMA SÖVENLERLE )BİZDEN BAZI KİŞİLER CMBERLİ YAPIYOR(MURAT YASAKLADIGI HALDE ) ONLARIN ADAMLIKLARI BU GERCİ KENDİNİ DÜŞÜNEN MENFAATCİLER ELBET MURAT DÖNÜCEK VE DEVRAN DÖNCEK O ZNM ONUN SURATINA NASIL BAKICAKSINIZ BEN COK MERAK EDİYORUM ÖZELLİKLE BUNU ABİM DEĞİDİM İNSANIN YAPMASI BENİ UTANDIRDI YAZIK ONU YARGILMAK BANA DÜŞMEZ GÖRÜSLERNİNE SAYGI DUYARIM ABİMDİR DERİM AMA YAZIK MURATA DAMI SAYGINIZ YOK(hersey oyun olmamalı) YAZIK Kİ SİZİN GİBİLERE BIRAKTI LONCAYI SZİN GBİLERE GÜVENDİ HERSY OYUN DİYE GÖRDÜ BAZILARINIZ AMA ÖYLE DEĞİLDİ GÜZEL ARDASLIKLAR KARDESLİKLEK VE ABİLİLİKLER VARDI LONCAMIZDA AMA KENDİ DERDİNE DÜŞMÜS HERKEZ İTEM PESİNDE Bİ EJDER KUDRETİNE SATMISLAR KENDİLERİNİ BİZM HABERİMİZ YOK NESE ELBET DÖNECEK ELBET DÜZELCEK O ZNM O KİŞİLER ACIKLAMSINI NASIL YAPICAK MERAK EDİYORUM ELİMDE DELİLLER VAR ONLAR KÖTÜYSE BEN DAHA KÖTÜYÜM BUNDAN DA EMİN OLSUNLAR NESE BU ARADA SÖZÜMÜN ÜSTÜNE SÖZ İSTEMİYORUM ALLAH EMaNeT OLUN VE NİE ARA VERDİN GBİ SÖZLER DE YAZMAYIN (ATA ABİ KURSAD ABİ HASİM ABİ MURAT YOKKEN BANA COK SAHİP CIKTINIZ COK KORUDUNUZ SİZE BEN MİNNETARIM...)(KADRİYE ABLA SYKPTAYDIN YAZDIM CWP WERMEDN UYUDN GLİBA SUNU BİL ABLAM SEN DEĞİSİLMEZSİN YOL GÖSTERENİMSİN VE ABLA DEDİKLERİN BİR BİR CIKTI HAKLIYDIN HEMDE COK HAKLI)LONCAMIZ SİZLERE EMANET GÖRÜSMEK ÜZERE ALLAH'A EMANETSİNZ..HAKKNIZI HELAL EDİN...

kurtlarxmayred & kurtlarxrderya %& kurtlarxgöçmende size ufak bi veda ama beklyin askımla döncez=)

İYİ FORUMLAR İYİ EGLENCELER
Kuzum; git kafanı dinle oyunu düşünme Murat gelene kadar.. Canın oyun oynamak istedimi başka serverde bir çar aç git kas onu kimseyle konuşma konuşmak isteyene cezalı teklidi yap rol yap konuşma... oyununu oyna sıkılınca çık.. azcık sabret. cefakar ol ki sefasını süresin. ben sana söyledim hep... Murat gelsin inş herşey çok daha güzel olacak...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

QYuSuFQ yazdı:Lonca web sayfaniz kapalimi ?

Yakında güncellenecek
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Basvuru nerden yapioruz peki ?
İkv Kan Kaybediyor...

Açılış 2008 Şubat

Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

QYuSuFQ yazdı:Basvuru nerden yapioruz peki ?

ad
soyad
yas
kurt loncasına katılmak isteme sebebin
oyundaki baska carların varsa adları
loncamız üyelerinden sana referans olabilecek bir kişinin adı
loncamıza katılmayı isteme sebebin
daha önce farklı lonca da isen ayrılma sebebin ve loncanın adı

bu bilgileri eksiksiz doldurursan değerlendirmeye alıcaz arkadaşım
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

Kurtlarxkadriye yazdı:
kurtlarxrdrya yazdı:sa artık bnden de bi veda wakti geldi taa ki MURATIM DÖNE KADAR YOKUM BÖYLE OLMASI benm için cok daha iyi olur... lonca içinde iyi kötü bulun ve aranızdan cıkartın(DAHA DÜNE KADR BENM SEVDĞİM ADAMA SÖVENLERLE )BİZDEN BAZI KİŞİLER CMBERLİ YAPIYOR(MURAT YASAKLADIGI HALDE ) ONLARIN ADAMLIKLARI BU GERCİ KENDİNİ DÜŞÜNEN MENFAATCİLER ELBET MURAT DÖNÜCEK VE DEVRAN DÖNCEK O ZNM ONUN SURATINA NASIL BAKICAKSINIZ BEN COK MERAK EDİYORUM ÖZELLİKLE BUNU ABİM DEĞİDİM İNSANIN YAPMASI BENİ UTANDIRDI YAZIK ONU YARGILMAK BANA DÜŞMEZ GÖRÜSLERNİNE SAYGI DUYARIM ABİMDİR DERİM AMA YAZIK MURATA DAMI SAYGINIZ YOK(hersey oyun olmamalı) YAZIK Kİ SİZİN GİBİLERE BIRAKTI LONCAYI SZİN GBİLERE GÜVENDİ HERSY OYUN DİYE GÖRDÜ BAZILARINIZ AMA ÖYLE DEĞİLDİ GÜZEL ARDASLIKLAR KARDESLİKLEK VE ABİLİLİKLER VARDI LONCAMIZDA AMA KENDİ DERDİNE DÜŞMÜS HERKEZ İTEM PESİNDE Bİ EJDER KUDRETİNE SATMISLAR KENDİLERİNİ BİZM HABERİMİZ YOK NESE ELBET DÖNECEK ELBET DÜZELCEK O ZNM O KİŞİLER ACIKLAMSINI NASIL YAPICAK MERAK EDİYORUM ELİMDE DELİLLER VAR ONLAR KÖTÜYSE BEN DAHA KÖTÜYÜM BUNDAN DA EMİN OLSUNLAR NESE BU ARADA SÖZÜMÜN ÜSTÜNE SÖZ İSTEMİYORUM ALLAH EMaNeT OLUN VE NİE ARA VERDİN GBİ SÖZLER DE YAZMAYIN (ATA ABİ KURSAD ABİ HASİM ABİ MURAT YOKKEN BANA COK SAHİP CIKTINIZ COK KORUDUNUZ SİZE BEN MİNNETARIM...)(KADRİYE ABLA SYKPTAYDIN YAZDIM CWP WERMEDN UYUDN GLİBA SUNU BİL ABLAM SEN DEĞİSİLMEZSİN YOL GÖSTERENİMSİN VE ABLA DEDİKLERİN BİR BİR CIKTI HAKLIYDIN HEMDE COK HAKLI)LONCAMIZ SİZLERE EMANET GÖRÜSMEK ÜZERE ALLAH'A EMANETSİNZ..HAKKNIZI HELAL EDİN...

kurtlarxmayred & kurtlarxrderya %& kurtlarxgöçmende size ufak bi veda ama beklyin askımla döncez=)

İYİ FORUMLAR İYİ EGLENCELER
Kuzum; git kafanı dinle oyunu düşünme Murat gelene kadar.. Canın oyun oynamak istedimi başka serverde bir çar aç git kas onu kimseyle konuşma konuşmak isteyene cezalı teklidi yap rol yap konuşma... oyununu oyna sıkılınca çık.. azcık sabret. cefakar ol ki sefasını süresin. ben sana söyledim hep... Murat gelsin inş herşey çok daha güzel olacak...
aynen kadoya katılıyorum abicim bir süre de olsa idare edeceksin sen beni bul oyunda gerisini boşver tamammı :D :D
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

BAŞVURU İÇİN LONCADAN BİR KİŞİNİN SİZE REFERANS OLMASI GEREKLİDİR.

BAŞVURUNUZUN SİZİN DEĞİL LONCADA SİZE REFERANS OLACAK KİŞİNİN YÖNETİME İLETMESİ GEREKLİDİR.
REFERANS BULMANIZ HALİNDE YUKARIDA BULUNAN ÜYE LİSTESİNDE YÖNETİCİ KONUMUNDA BULUNAN BİR KİŞİNİN FORUM ÜYELİĞİNE VEYA BU KONUYA AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURARAK GÖNDERİNİZ.

REFERANSIN;
İSİM SOYİSİM :
YAKINLIK DERECESİ:
YENİ ÜYENİN
İSİM SOYİSİM:
KARAKTER İSMİ 1:
KARAKTER SINIFI 1:
KARAKTER LEVELİ 1:
KARAKTER İSMİ 2:
KARAKTER SINIFI 2:
KARAKTER LEVELİ 2:
KURTLAR LONCASIN KATILMA SEBEBİ:
ÖNCEKİ LONCA İSMİ-İSİMLERİ:
ÖNCEKİ LONCA-LONCALARDAN AYRILMA SEBEBİ:

SEÇİLMENİZ HALİNDE;
LONCA KARAKTERİ İSMİ :[/b]
Resim
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
ozcan12
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ozcan12 »

ejderı gelıcek kısıler arasında adım yok cumartası gunu gelıcekmıs kayboldu kısıler fakat ısmım onların arasında yok
1 aydır e poasta gonderıyorum hiç cevap yok aynı seylerı yenıden soruyolar lutfen yardım edın önerceniz bişey varsa
ResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Kurtlarxkadriye yazdı:BAŞVURU İÇİN LONCADAN BİR KİŞİNİN SİZE REFERANS OLMASI GEREKLİDİR.

BAŞVURUNUZUN SİZİN DEĞİL LONCADA SİZE REFERANS OLACAK KİŞİNİN YÖNETİME İLETMESİ GEREKLİDİR.
REFERANS BULMANIZ HALİNDE YUKARIDA BULUNAN ÜYE LİSTESİNDE YÖNETİCİ KONUMUNDA BULUNAN BİR KİŞİNİN FORUM ÜYELİĞİNE VEYA BU KONUYA AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURARAK GÖNDERİNİZ.

REFERANSIN;
İSİM SOYİSİM :
YAKINLIK DERECESİ:
YENİ ÜYENİN
İSİM SOYİSİM:
KARAKTER İSMİ 1:
KARAKTER SINIFI 1:
KARAKTER LEVELİ 1:
KARAKTER İSMİ 2:
KARAKTER SINIFI 2:
KARAKTER LEVELİ 2:
ÖNCEKİ LONCA İSMİ-İSİMLERİ:
ÖNCEKİ LONCA-LONCALARDAN AYRILMA SEBEBİ:

SEÇİLMENİZ HALİNDE;
LONCA KARAKTERİ İSMİ :[/b]

referans nasil bulabilirim ?
İkv Kan Kaybediyor...

Açılış 2008 Şubat

Kullanıcı avatarı
Magician
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Magician »

QYuSuFQ yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:BAŞVURU İÇİN LONCADAN BİR KİŞİNİN SİZE REFERANS OLMASI GEREKLİDİR.

REFERANSIN;
İSİM SOYİSİM :
YAKINLIK DERECESİ:
YENİ ÜYENİN
İSİM SOYİSİM:
KARAKTER İSMİ 1:
KARAKTER SINIFI 1:
KARAKTER LEVELİ 1:
KARAKTER İSMİ 2:
KARAKTER SINIFI 2:
KARAKTER LEVELİ 2: