Sürekli Kholpashali loncasının bencilliğinden, tecrübelerini lonca dışı ile paylaşmamasından şikayet ediliyordu. Sorunun en kesin çözüm ve cevabı böyle hoş bir video olacakmış demekki. Böyle düşünen biri olarak önce iğneyi kendime batırırken :lol: yeniden tebrik ediyorum. Hoş kesim, hoş şarkılar, güzel performans...
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:Sürekli Kholpashali loncasının bencilliğinden, tecrübelerini lonca dışı ile paylaşmamasından şikayet ediliyordu. Sorunun en kesin çözüm ve cevabı böyle hoş bir video olacakmış demekki. Böyle düşünen biri olarak önce iğneyi kendime batırırken :lol: yeniden tebrik ediyorum. Hoş kesim, hoş şarkılar, güzel performans...
yanlışın var isteyene yardımcı oluyorlar videodan öncede
/PHaeTon(^)/xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Güzel bir kesim ve çekim elinize sağlık arada benim charıda götürsün biri hayrına yahu
Cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir...ATATÜRK
Ofansifsiz ve Rahat bir kesim olmuş , ilklerin adamlarından güzel bir video , tebrikler , nice gaffarlara Bu arada Taş Kanat Balta ve Hidra Nefesi Çift El Bıçak'ta kasayı süslemiş
video yu baştan sona pür dikkat izledim tek kelime ile hatasız ve başarılı sizi canı göbülden tebrk ediyorum. ayrıca sizi taktir etmemin en büyük nedeni taktikleri bütün oyuncular ile paylaşma inceliğini göstermiş olmanızdır. herkes kendine yakışanı yapar loncanıza da bu yakışırdı hep başarılı olmanızı dilerim.