Teşkilimpiyat Oyunu Hakkında Yönetime Haksızca Yüklendiniz..

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
puma
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Teşkilimpiyat Oyunu Hakkında Yönetime Haksızca Yüklendiniz..

Mesaj gönderen puma »

Sayın Arkadasın öncelıkle sana verılen hedıye sanırım enerjı ve kudret ıksırı,ben bu sekılde duydum.Bunu vermelerının sebebı bence bır sonrakı etkınlıkte ıksır kullanımı sebest oldugundan sana ayrı bı avantaj saglıkcaktır,buda senın gayet dogal hakkındır,cunku etkınlıgın geregı olarak GM'yı ılk bulan sensın.Öncelıkle bu konu üzerınde durmak gerek bence
ıksır ıkıncı etkınlıkte cok ama cok gereklı olucak,bu etkılnlıgı düzenleyeneler hadı yapalım deyıp te pat dıemı yapıyor acaba,hayır bence tasarlayarak yapılan bır etkınlık.şimdi gelelım oyundan düşmelere.Bu etkınlık sadece Teskılat sunucusundamı oldu? hayır,aynı anda sanırım dört sunucuda bu etkınlık yapıldı,benım Eminönü sunucusunda da karekterım var orada 30 dakıka kadar oynadım bır defa bıle düşmedım.senın bu sekıldekı bır etkınlıgın sebeb oldugunda bahsetmen bence yanlısın,bu düşmenın sebeblerını tabıkı sobee arastırıp geregını yapcaktır.

Puma
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Aerrow »

Bir sonraki etkinlikte istedikleri kadar iksir kullansınlar fayda etmeyecek!!!
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

Aerrow yazdı:Bir sonraki etkinlikte istedikleri kadar iksir kullansınlar fayda etmeyecek!!!
Arkadaşında dediği gibi, 3 savaşçı birden çullandımı istediğin kadar iksir iç hiç bir faydası dokunmaz. Açıkçası benimde bir beklentim yoktu ki etkinlikten.. Hayal kırıklığına uğramış olsamda o kadar değil.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ASKUPA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ASKUPA »

Marduk yazdı:
Aerrow yazdı:
Marduk yazdı:Merhabalar;

Son derece haklısın kardeş.Yönetim istese böyle bir etkinlik düzenleyip karşınıza bile çıkmazdı.

Saygılarımla...

Arkadaşım madem bu oyunun bir yerlere gelmesini istiyolarsa etkinlikte yapacaklar, yeni bölgelerde açacaklar.
Sen 3 sene boyunca bölgeler açılmadan eminönünde takılırmıydın? Hayır.
Yani demek istediğim şu bir etkinlik bir yenilik yapmak zorundalar.
Yönetim istese etkinlik düzenleyip karşınıza çıkmazdı diye birşey yok yani.

Merhaba;

Açıkcası ben takılırdım.Ama sizi bilemem.Zorundalar derken onlara yapması gereken işler için zor koşamassınız.Zorunda falan değiller.Onlar bu oyunu kurmakta zorunlu değildiler.Yine bizi düşünüp kurmuşlar ve canları isterse bu oyunu 2 dakikada yok ederler.Bu oyunu devam ettirmek gibi bir zorundalıkları yok.Ve bunla beraber yeni etkinlik yapmaktada.

Merhaba '

Arkadaşlar ödül hakkında HAksızlık yapmış arkdaşlarımız olabilir

Zorunda falan değiller.Onlar bu oyunu kurmakta zorunlu değildiler.Yine bizi düşünüp kurmuşlar ve canları isterse bu oyunu 2 dk da oyunu yok ederler yazmış Arkdaşımız Öyle birşey yapamazlar Günceleme Etkinlik vs vs Bunlar onların görevi Oyunu kaatırlarsada onların zararı olur Farz etki Senin bir işletmen var vede bu işletmeye yenilik üstüne yenilik getiriyorsun yeni ürünler vs vs iyide iş yapıyorsun sen dükkan 'nın ı kapıtırmısın Tabikide hayır Bir yönden daha bakarsan gene bir işletmen var sen bu işletmeye yenilik getirmiyorsun müşterini kaybedersin bu böyledir Onlarda bu oyunu kapatamazlar Kapatmazlar..

Saygılar...
Resim

KAYİİ KAİİ ASKUPA İNFAZTEAMqMüDüR ENFORComontKAYİİ

EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEGİŞTİRİR...

İNFAZ-TEAM 2007 - 2011
Kullanıcı avatarı
Aerrow
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Aerrow »

Rapid yazdı:
Aerrow yazdı:Bir sonraki etkinlikte istedikleri kadar iksir kullansınlar fayda etmeyecek!!!
Arkadaşında dediği gibi, 3 savaşçı birden çullandımı istediğin kadar iksir iç hiç bir faydası dokunmaz. Açıkçası benimde bir beklentim yoktu ki etkinlikten.. Hayal kırıklığına uğramış olsamda o kadar değil.

Arkadaş 3 savaşçı gene az.
Aynı loncadan 10-15 kişi oraya gelse kim duudurabilir onları :D
Adamlar tek hedef yapa yapa keserler.
Sonra kendi aralarında karar verdikleri biri diğerlerini keser hediyeyi kapar :D
Bunun başka bir türkçesi yok.
Ölüm oyunuda fos çıkacak.
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...

kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

Aerrow yazdı:
Rapid yazdı:

Arkadaş 3 savaşçı gene az.
Aynı loncadan 10-15 kişi oraya gelse kim duudurabilir onları :D
Adamlar tek hedef yapa yapa keserler.
Sonra kendi aralarında karar verdikleri biri diğerlerini keser hediyeyi kapar :D
Bunun başka bir türkçesi yok.
Ölüm oyunuda fos çıkacak.
O zaman loncadan oyuncular almamaları gerekiyor. GMlerin buna dikkat etmesi lazım. Loncasız oyuncuların alınması gerekiyor.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

10 tane kudret iksir için koninin başında 1 gün bekleyeceğime gm i bulurum daha iyi.
Kullanıcı avatarı
kadircan01
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Sabot

Mesaj gönderen kadircan01 »

yapıyorlarsa babalarının hayrına mı yapıyorlar bilader.yapıyorlarsa para kazanıyorlar
Resim
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen bLacksin »

Size tek bir şey sorucam. İ.K.V den 2 ay sonra piyasaya çıkan bir oyunun bugün 2.500.000 (iki milyon beş yüz bin) kayıtlı oyuncusu var. Sizce neden ?
Resim
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Ocipres yazdı:Aykut arkadaşımın bu yönetimi övücü yazını saygıyla karşılıyorum.Bu oyundan sana sunulanlardan memnunsan emin olki memnuniyetin devam edecektir.Sıkıntının olmamasını anlamaktayım etrafta bir takım olumsuz şeylere pozitif yaklaşmak, tolere etmek güzel bir davranıştır.Eminim bu güzel davranışını ticaret yaparkende gösteriyorsundur.Biri sana hoşnut olmadığın bir ürün sattığında hiç sesini çıkarmadan ürünü alıp gidiyorsundur.Bir arkadaşın seni akşama kadar hoşuna gitmeyen kendi işiyle meşkul ederken sesini çıkarmıyorsundur.Yada bir gazete aylarca kupon biriktirtip sana eline alır almaz sayfaları kopan bir kitap verdiğinde bunun için uğraşmışlar olsun deyip sayfaları tek tek bantlıyorsundur.Eminim sen böyle birisindir.Yanılmıyorum değilmi? Sevgiler Saygılar.

Ocipres
:D:D:D:D:D:D koptum okurken :lol: :lol: :lol:
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön