TILSIM KARAKTER KURTARMA ISLEMLERI ILE ILGILENEN GM

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNYaK53
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

TILSIM KARAKTER KURTARMA ISLEMLERI ILE ILGILENEN GM

Mesaj gönderen DuMaNYaK53 »

S.A ONCELIKLE DESTEK EKIBINE YAZDIM AMA CEVAP GELMIYOR FORUMA BAKAN GM ARKADASLAR BIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

BENDEN ISTEDIKLERI TUM BILGILERI DESTEK EKIBINE VERDIM AMA BAYA ZAMAN GECTI HICBIR CEVAP GELMEDI CARLARDA GERIYE AKTARILMADI BU SILER BURDAN HAL EDILMEYCENI BILIYORUM AMA BU KONUDA BANA YARDIMCI OLUCAK BIR GM ARKADASLA IRTIBAT KURSAK HESAPLAR MYNETTE IDI MYNET KAPATILDIGI ICIN SOBEYE AKTARMA ISTEMISSINIZ NE OLDUYSA O ARADA CALAN KISI VEYA KISILER HESABI MYNETTEN KENDILERINE AIT BIR SOBE ADRESINE TASIMISLAR MYNET HESABI TELEFONA KAYITLI IDI GERI ALDIM AMA GIRIS YAPMAK ISTEDIGIMDE HESABINIZ SOBEDE FILAN ADRESE TASINMIS DEMEKTEDIR YARDIMCI OLUCAK GM ARKADASLARA SIMDIDEN TESEKKUR EDER

DIGER KISILERIN YORUM YAPMAMASINI RICA EDERIM IYI FORUMLAR KOLAY GELSIN ----Stylxdumanyak---
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: TILSIM KARAKTER KURTARMA ISLEMLERI ILE ILGILENEN GM

Mesaj gönderen ibraM »

Merhabalar..

Destek ekibi içerisinde ki yoğunluklar nedeni ile bazen cevaplarda gecikmeler yaşanabilmektedir. Göndermiş olduğunuz başvurunun aynısını hatırlatma notu ekleyerek tekrar gönderebilirsiniz.

Destek Ekibinden gelecek cevap dışında bu konu için çözüm yolunuz olmamaktadır. Lütfen gelecek olan cevabı bekleyiniz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön