Arkadaş, loncamıza girmek için 100 takla atıpta giremeyenlerden. Tamam anlıyoruz seniShiraZZ yazdı:amir kenan taktiğini KORLEGEND bulmamışmıydı Junon taktigini o buldu size solemedımıGaffarıda o buldu ee neyi anlamamısım ben
[KHoLPaSHaLi] ~~ WS ~~ [GaFFaR]
Re: [KHoLPaSHaLi] ~~ WS ~~ [GaFFaR]
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
- ReBeLLioNs
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Şunu belirtmeliyim ki,gaffarın 4 ya da 5. kesilişinde İsmail çiçeeem henüz semihayı görmemişti.Ha bunu İsmail'i kötülemek amaçlı da söylemiyorum ama durum,vaziyet budur. 
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
NIKOLAI*
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Sana kim verdiSuVeYDa yazdı:Taktiği ben verdim ayhana![]()
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Machanizenin dediği gibi.. millet cayır cayır kenan keserken biz Junon vaişeşi ile uraşıyorduk...Junonu kesmek için kimseden taktik almadık. Mıgrat'ta sadece birisinden bilgi aldım (oda korleg deyildi başka birisiydi) oda şudurki Junonu kesmek için Centriun sonra kuyular sonra tazıları öldürmemiz gerekiyormuş.. Tabi bölgenin ve yaratıkların yabancısı olduğumuz için. biraz uzun sürdü.. Bu işlemler sonucu Junonu kestik, lakin bana bilgi veren kişi bile biz Junonu kestikden sonra geldi bana danştı nasıl kestiniz diye.. Bende gerekli bilgiyi verdim...ShiraZZ yazdı:amir kenan taktiğini KORLEGEND bulmamışmıydı Junon taktigini o buldu size solemedımıGaffarıda o buldu ee neyi anlamamısım ben
Kenan için yorum yapmayacağım.. Nasıl kestiğimi ve kimden taktik alıdğımızı veya aldıklarını hatırlamıyorum..
Gaffar konusuna gelince Zaten Machanizenin dediği gibi forumda yazmışlar nasıl kestiklerini bizde girdik denedik oldu ve kestik.. Boşuna demedim ben sana FORUMLARA BİLGİ ALIŞ-VERİŞİ İÇİN KONULAR AÇILIR senin gibi gereksiz konuşmacılar arada cıkıyor idare edeceğiz artık
Bu kadar açıklama yeter cok bile konuştum.. Forumları laklak için deyil tecrübe edinmemiz ve tecrübe paylaşmamız için kullanmak ümidiyle..
iyi forumlar..
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW