EN IYI SIFACILAR ISIMLERINI YAZABILIRLERMI.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EN IYI SIFACILAR ISIMLERINI YAZABILIRLERMI.
Ben yanlış anladım sanırım SeRRuH sen büyücünle mi bana karşısın? 
PIRASASAPI
Arz olarak ; JiGYII,Kasvet,YaĞMuRPeRiSi
Lodos olarak ; konfüçyüs,XXECZAXX,CHANCEUX ve daha birçoğu.
XXECZAXX kendi karakterim diye demiyorum . Cidden oyuna girerken benim bile hayran olduğum oluyor .
İyi forumlar .
XXECZAXX kendi karakterim diye demiyorum . Cidden oyuna girerken benim bile hayran olduğum oluyor .
İyi forumlar .
XXCEZAXX
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Kod: Tümünü seç
Kendini görmen ilginç HyperActivQ. Dediğim gibi üst düzey bir şifacı olmaması lazım. Bildiğim kadarıyla sen üst sınıf oluyorsun. Ben kendimi öyle görüyorum ama malesef eşya konusunda yeterliliği sağlayamadığım için sana yenilmem muhtemel. Yine de atalım yarın 4-5 Arası oyundayım.
Ne anladıgını inan anlamadım. Anlatmak istedigim şey gayet açıktı Büyücülere Meydan okuyorsun madem birde benimle atalım dedim.ozaerdenn yazdı:Ben yanlış anladım sanırım SeRRuH sen büyücünle mi bana karşısın?
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Üst düzey olmadığı sürece şifacılara da meydan okuyorum o yüzden dedim. Senin oraya MK yazmanla kim anlayacak arkadaşının kullandığını? İmzana Ölüm Oyunu'ndan yazı koymuştun o yüzden dedim. Üzgünüm bu gün giremedim yarın %100 oyundayım 4'ten sonra. 
PIRASASAPI
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Yeni seti denemek lazım aslında. Asitçi , zehirci şifacılarda çok hoşuma giden bir set
. Bir ara gelip ws atmak isterim seninle "Pırasasapı" istersen "Nocomment"te gelebilir sana şifa basmak için
[/b]
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Anlayacaklar için Parantez içinde yazmıştım anlamayacaklar için ise hic fark etmez sonucta charda ben veya o oluyor ve ikimizde en üst düzeyde kullanabiliyoruz şifacıyı bu yüzden hic sorun olacagını sanmıyorum.Bu nick i orda görmek seni neden rahatsız etti onu anlamış değilim.Her neyse tatlı bir vs atacaksak yarın haberleşiriz.ozaerdenn yazdı:Üst düzey olmadığı sürece şifacılara da meydan okuyorum o yüzden dedim. Senin oraya MK yazmanla kim anlayacak arkadaşının kullandığını? İmzana Ölüm Oyunu'ndan yazı koymuştun o yüzden dedim. Üzgünüm bu gün giremedim yarın %100 oyundayım 4'ten sonra.
XXECZAXX
McCaqLaR
konfüçyus
Hardoctor
Ve Ben
xIxHoSTxIx
McCaqLaR
konfüçyus
Hardoctor
Ve Ben
xIxHoSTxIx HOSTx

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Çocuk gibi alttan alttan laf sokuyorsun buna bi mana veremedim. Nickini orada görünce bir rahatsızlık duymadım. Böyle birşey de belirtmedim. Sanırım sen böyle istiyorsun.SeRRuh yazdı:Anlayacaklar için Parantez içinde yazmıştım anlamayacaklar için ise hic fark etmez sonucta charda ben veya o oluyor ve ikimizde en üst düzeyde kullanabiliyoruz şifacıyı bu yüzden hic sorun olacagını sanmıyorum.Bu nick i orda görmek seni neden rahatsız etti onu anlamış değilim.Her neyse tatlı bir vs atacaksak yarın haberleşiriz.ozaerdenn yazdı:Üst düzey olmadığı sürece şifacılara da meydan okuyorum o yüzden dedim. Senin oraya MK yazmanla kim anlayacak arkadaşının kullandığını? İmzana Ölüm Oyunu'ndan yazı koymuştun o yüzden dedim. Üzgünüm bu gün giremedim yarın %100 oyundayım 4'ten sonra.
PIRASASAPI
Kullanmayı bilenleri değilde itemi (tier) olanları yazmışsın gibi bir his var içimde.xxcezaxx yazdı:Arz olarak ; JiGYII,Kasvet,YaĞMuRPeRiSi
İyi forumlar .
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Her yazdığıma ve fikirlerime muhalefet olmayı bırak . Benim için bu ve bir çok kişi var .IIxDRaCuLaxII yazdı:Kullanmayı bilenleri değilde itemi (tier) olanları yazmışsın gibi bir his var içimde.xxcezaxx yazdı:Arz olarak ; JiGYII,Kasvet,YaĞMuRPeRiSi
İyi forumlar .
XXCEZAXX