Kömür Fiyatları İnsin Artık.!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Kömür Fiyatları İnsin Artık.!

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Vay arkadaş. Bugün bir karbon çeliği üretelim dedik şaheser için. 3 Karbon çeliği istiyor toplamda 36 adet karbon istiyor. Bir karbona da 8 kömür istediğinden. Toplam da 288 kömür ister. Tanesi 16.000 olduğuna göre bayağı masraflı bir iş. Eminönü'nden Ak parti ye oy vericem kömürleri bedava dağıtsınlar yeter artık. :D

Şaka bir yana olaya biraz mizahi açıdan yaklaşmak istedim. Asıl sorun karbon çeliği üretiminde kömürün fiyatından çok çekilme şekli. Lütfen şu kömürleri Agopda ya toplu şekilde alınsın ya da kömürü alırken kaç adet alacağımızı yazıp o şekilde alalım. Teker teker çekmek gerçekten zor iş. Hadi onu da geçtim kömürler üst üste konulmuyor çantada yer olmayınca bir daha çantayı falan boşaltmak lazım. Belki çoğu oyuncuya göre önemli bir sorun olmayabilir ama ben karbon çeliği üretirken çok zorluk çektiğim bir konuydu dile getirmek istedim. :)

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Kömür Fiyatları İnsin Artık.!

Mesaj gönderen Buhara »

aynı konudan bende muzadarıb topluca cekmek varken tek tek koymak zorundayız ve bu çok zaman alıyo aynı zamanda da çok sıkıcı oluyo + kömür fıyatlarıda bıraz düşürlse fena olmaz şuan 2 tane karbon çelıgıne ıhtaycım var ....:D :idea:
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Senden önce binlerce kişi , milyonlar kadar kömür çekmiş.. Şimdi fiyatın indirilmesi söz konusu olursa eğer herkese bir haksızlık uygulanmış olur ..

İyi Forumlar ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

fiyat indirimi değil de 5 li 10lu koysalar en azından kolaylaşacak
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

WHiTexDeWiL yazdı:

Şaka bir yana olaya biraz mizahi açıdan yaklaşmak istedim. Asıl sorun karbon çeliği üretiminde kömürün "fiyatından çok çekilme şekli".

Asıl anlatmak istediğim fiyat değil zaten agopdan satın alma şekliydi arkadaşlar. Benimde ilk karbon çeliği üretimim değil. Sorun tek tek çantana çekiyosun bununla kalmıyo bide kömürler üst üste konulmuyor. bu biraz sorun yaratıyo bence :D

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen exxon »

Wizards yazdı:fiyat indirimi değil de 5 li 10lu koysalar en azından kolaylaşacak

Tamamen katılıyorum. Örneğin : Knight' da iksir almak istiyorsun. İsportacıya gidip iksiri çantana taşıdığında kaç adet almak istediğini yazabileceğin bir kutucuk çıkıyor. Böyle bir şey olsa 288 tane kömürü tek tek çekmek zorunda kalmayız. (Ben Latif üretirken 2-3 kişi birlikte çekmiştik çünkü gerçekten büyük zaman kaybı :D )

Bu önemli bir öneridir bir arkadaşımız desteğe yollayabilirse sevinirim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön