toLga seninn ikv de mi bir sorun war
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Ferhat ve Emre arkadaşLarımız kaLıcı oLan MegaxTeam aiLesine h.qeLdiniz.Herkse h.o,lsun;;
Genius yazdı:Ferhat ve Emre arkadaşLarımız kaLıcı oLan MegaxTeam aiLesine h.qeLdiniz.Herkse h.o,lsun;;
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
HOS BULDUK ARKADAŞLAR
EEEE RELAXEFENDY KOLAY OLUNMUYOR ŞİMDİ SUSTURULDUMMM ** KÜFÜRCÜ ADAM DEMEYİN AMA... ANNE KATAN OLUNCA DAYANAMIYORUM NEYSE 3 GÜN SONRA KONUSMAK DİLEĞİYLE xD
Megaxrelaxefendy
EEEE RELAXEFENDY KOLAY OLUNMUYOR ŞİMDİ SUSTURULDUMMM ** KÜFÜRCÜ ADAM DEMEYİN AMA... ANNE KATAN OLUNCA DAYANAMIYORUM NEYSE 3 GÜN SONRA KONUSMAK DİLEĞİYLE xD
Megaxrelaxefendy
Selamlar...Ben Erdem ( Mc ) . Bilgisayar cöktüğünden ve sifrem kayıtlı olduğundan kendi forum hesabıma giremiyorum. Unutkanlık . . Zaten bundan sonrada gerek kalmayacak . Reelde en yakın arkadasım bana bu yanlısı yapsa ancak bu kadar koyardı... Ne demek istedğmi Koray bilir. Bana gercekten cok ayıp ettiniz. Neyse . Fazla uzatmadan . . . Herkes hakkını helal etsin . . . RELAX BASARILAR DİLİYORUM ! Umarım yokluğum hissedilmez... Hepiniz Allah'a emanet olun...Hepinizi cok seviyorum...Su loncada gecirdğim uzun süreyi asla unutmam...Bana yaptğnz bu yanlısıda . Telefon numaramı Koraydan alabilirsiniz... Ne kadar dargın olsamda kardesimsiniz...Uzun uzun isim yazmak anlamsız...
ErdeMc *
ErdeMc *
Lan koray
Gelip geçiciyiz diye beni de mi yazmadın 
İnsan beni de yazar
MegaxFlash (KALBİMİZDE)
İnsan beni de yazar
MegaxFlash (KALBİMİZDE)
Kendini KertenKelebek
Hadi Gel EvriLeLim Meran! OLmaz böyle jöle beyinlilikle!
Hadi Gel EvriLeLim Meran! OLmaz böyle jöle beyinlilikle!
Msn aracılığı ile sifremi aldım . . . Mega charımda hic resimlerim yok..Bir iz bırakalım...İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ. . . !

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
ErdeMc yazdı:Selamlar...Ben Erdem ( Mc ) . Bilgisayar cöktüğünden ve sifrem kayıtlı olduğundan kendi forum hesabıma giremiyorum. Unutkanlık . . Zaten bundan sonrada gerek kalmayacak . Reelde en yakın arkadasım bana bu yanlısı yapsa ancak bu kadar koyardı... Ne demek istedğmi Koray bilir. Bana gercekten cok ayıp ettiniz. Neyse . Fazla uzatmadan . . . Herkes hakkını helal etsin . . . RELAX BASARILAR DİLİYORUM ! Umarım yokluğum hissedilmez... Hepiniz Allah'a emanet olun...Hepinizi cok seviyorum...Su loncada gecirdğim uzun süreyi asla unutmam...Bana yaptğnz bu yanlısıda . Telefon numaramı Koraydan alabilirsiniz... Ne kadar dargın olsamda kardesimsiniz...Uzun uzun isim yazmak anlamsız...
ErdeMc *
Erdem bu böyLe oLmaz.BizLe başLadın 1 yazıyla allah'a emanet oLun denmez.
Benim hiçbir biLgi'den haberim yok geL şu oyuna anLat bana şu oLayı.
belki biraz geç oldu ama loncanız hayırlı olsun. loncanızda çok sevdiğim başarılı ve kendini kanıtlamış insanlar var.
tekrar hayırlı olsun başarılar diliyorum...
Wizards
tekrar hayırlı olsun başarılar diliyorum...
Wizards
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
beter olun lan :mrgreen:
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz