Buda benden olsun istedim . 1756 Fiziksel hasar .
Cuk diye bi ses duydum sanırım
Ws Atsınlar Bakalım Hangisi Kazanıcakgokhan307 yazdı:xxcezaxx yazdı:1aldandim1234 yazdı:xxcezaxx yazdı:
Cuk diye bi ses duydum sanırım![]()
ceza açık ara farkla alır, rahat olVeNGaT yazdı:Ws Atsınlar Bakalım Hangisi Kazanıcakgokhan307 yazdı:xxcezaxx yazdı:1aldandim1234 yazdı:xxcezaxx yazdı:
Cuk diye bi ses duydum sanırım![]()
![]()
Sana cevap verip senin durumuna düşmek istemiyorum.ALFaxPoWeR yazdı:Cuk diye oturdu yazan arkadaşkonunun başlığına bakarsan varmı daha iyi fizikçi demişim en iyi benim dememişim varmış adam foto paylaşmış hakkaten merak ediyodum ceketi pantı düşüren varmı diye varmış adam attı fotoyu sana giren çıkan ne
![]()
VeNGaT yazdı:Sago görünüşe göre sende ws de iteme bakanlardansın tecrübenin bi önemi yok senin için sanırım.. tabi diğer arkadaş tecrübesiz demiyorum..
xxcezaxx yazdı:VeNGaT yazdı:Sago görünüşe göre sende ws de iteme bakanlardansın tecrübenin bi önemi yok senin için sanırım.. tabi diğer arkadaş tecrübesiz demiyorum..
Benim nasıl vs attığımı Eminönü sunucusundan çoğu kişi bilir .
İyi forumlar .
Rütbene bakılırsa 3 çizgi mavisin,fakat yansıttığın itemler arasında M2.5 Maraton Adam Lodos Gözlüğü görüyorum.ALFaxPoWeR yazdı:![]()
YusufATMACA yazdı:Selamlar kolay gelsin,
Arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti eğer hatam varsa mazur görün
Rütbene bakılırsa 3 çizgi mavisin,fakat yansıttığın itemler arasında M2.5 Maraton Adam Lodos Gözlüğü görüyorum.ALFaxPoWeR yazdı:![]()
Bilirsiniz M2.5 Maraton mor bir gözlük. Sizin o gözlüğü çekmeniz imkânsız çünkü; rütbene bakılırsa klan paran 9,500'lerde. Bilmem yeni bir eklentimi geldide mor gözlükler alışverişe açıldı?
Umarım yanılan kişi benimdir,
Keyifli forumlar.