Biraz Mantıklı Düşünürsen Ogüncüm Anlıcaksın..Kuklacı En Az Zaten bir 5 6 Yıl sonra Gelicek Zaten İstanbul Kıyamet Vakti Çalışanlarının Bombası Budur.. *KukLacı* Bunun kesimi Zaten 1 Senemizi Alıcak..Mantıken 10 Sene Daha ömrümüz varSkyBlue yazdı:Oyunun en güçlü bossunun "Kuklacı" olacağını nereden çıkardınız ki ? En güçlü boss "Kuklacı" ise "Kuklacı"dan sonra başka boss veya başka bölge gelmemesi gerekir. Başka boss ve başka bölge gelmedi mi oyunun sonu gelir. Bu yüzden oyunun en güçlü bossu "Kuklacı" değildir.
2 Ters 1 Düz Ne demek ? Yardım
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Re: 2 Ters 1 Düz Ne demek ? Yardım
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Aman herneyse işte dil alışkanlığıkargasa yazdı:bazıları istihbarat subayı diyor ya seni gibi. ben onu istihbarat komutanı olarak biliyorum.meteor alışkanlığından mı öyle diyorsunuz yoksa o meteordaki istihbarat subayı mı hain olan çözemedim.bu konuyu bir açıklığa kavuşturur musunuz?Refresh yazdı:2 ters 1 düz tahminimce bizle ilgili.Karekterimiz 2 yanlış iş 1 de doğru iş yaptığından böyle denilmiş olabilir.2 yanlıştan birincisi Gaffarı öldürmemiz diğer yanlışımız ise Teşkilattan ayrılmamız.Doğru yaptığımız ise hain olan İstihbarat Subayını öldürmemizdir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Bedr-in Aslanları
SeF4 yazdı:Kukla Gösterisinde Oynattığın Kuklanın Bir Elini İleri Oynatmak İçin Kullanılıyor.Ama Gaffarla Alakası NE Bilmiyorum

Gaffarla Alakası Bu Olsa Gerek ... :geek:

leones non capit muscas
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ilerde bir bosun adı azat efendi olacak bence