Yarı tank hakkında
- aqua2011
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: The Avengers
Yarı tank hakkında
arkadaşlar yarı tank nası oluyo itemleriyle yetenkleriyle anlatırmısınız
- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yarı tank hakkında
Yarı tank diye bişey yok işte oyunu bilmiyen acemiler yarı tankım ben hem ofansif dövüş açar adam keserim, hemde defansif dövüş açar sığınak atarım tipinden. Nara , Sarsılmaz ve Kışkırtma kesilir. Yerine ofansif yetenekler verillir.
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Ofans defans ayrımı olmadan önceki savascinin hali 
Çemberlitaş geldikten bir süre sonra "Yarı Tank " karakterler türedi
Maksat tank'a yardımcı olup daha hızlı ilerlemek fakat hiç de öyle değildi. Tabi bu birazda büyücülerin oynayışına kalmış.
Yarı tank'a gelicek olursak : Ofansif olan arkadaş gerekli yeteneklerine verdiği puanlardan kalan fazlalığı Nara,Hedef,Defansif ve Zırh yeteneğine veriyor.Tank taarruzları çektiği anda hedefi bir büyücüye verirdi hedef bittiğinde ofansif tekrar hedef verir üstüne çeker oynatırdı ...
Ben kendi grubumda ki oynayış biçimini yazdım tabi ki başka arkadaşlarda farklı şekillerde kullanırlardır.
İyi forumlar .
Maksat tank'a yardımcı olup daha hızlı ilerlemek fakat hiç de öyle değildi. Tabi bu birazda büyücülerin oynayışına kalmış.
Yarı tank'a gelicek olursak : Ofansif olan arkadaş gerekli yeteneklerine verdiği puanlardan kalan fazlalığı Nara,Hedef,Defansif ve Zırh yeteneğine veriyor.Tank taarruzları çektiği anda hedefi bir büyücüye verirdi hedef bittiğinde ofansif tekrar hedef verir üstüne çeker oynatırdı ...
Ben kendi grubumda ki oynayış biçimini yazdım tabi ki başka arkadaşlarda farklı şekillerde kullanırlardır.
İyi forumlar .
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}