Nice zorluklara göğüs gerdik kaosun hüküm sürdüğü İstanbul sokaklarında. Verilen her görevi bıkmadan usanmadan yerine getirdik. Ancak bu defa karşımızda öyle zor bir görev vardı ki; kimsenin yanından geçmeye bile cesaret edemediği gizem dolu, sır dolu Çemberlitaş bizi bekliyordu. Kafamızdaki soru işaretlerini gidermeye, hainleri bulmaya and içmiştik. Nice yiğitler yola çıktı, bir daha haber alınamadı. Niceleri eli boş döndüler bu lanetli seferden.
RyLaixBizans: Hayırlı olsun köşkte ilk kesen neferler sizlersiniz.
Elinde sonunda kesilmesi gerekiyordu ve bunu başardınız. Kimseye kayda değer birşey düşmemiş olması üzücü. Başarılarınızın ve itemlerinizin devamını dilerim.
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Tebrikler asil neferler bu küçümsenmeyecek bir başarıdır arkadaslara basıların devamını diliyorum Wincent carını oglumla ortak kullanıyorum dolasıyle hesabımız aynı Wincent Emreyi yani oglumu ve arkadaslarını Tebrik etme geregi duydum Nice Başarılara... Sevgiyle Kalın...