Gaffar Kesen arkadaşlar
- aqua2011
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: The Avengers
Gaffar Kesen arkadaşlar
Gaffar ı kesen arkadaslardan kesımın bastan sonuna kadar olan bır vıdeo paylasabılırlermı acaba
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Re: Gaffar Kesen arkadaşlar
Yasin Kocamanca İsimli Arkadaş Videoyu Koymuştu Çoğu Kişi İzledi ama sanırım Yönetim Kaldırdı.....
Maşuk Aşığa Aşık, Aşık Maşuğa Aşık
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Yönetimin kendi kafansından kaldırdığını sanmıyorumByxjeff yazdı:Yasin Kocamanca İsimli Arkadaş Videoyu Koymuştu Çoğu Kişi İzledi ama sanırım Yönetim Kaldırdı.....
Konuyu açan kişinin isteği üzerine kaldırılmış olabilir konu yoksa yönetimin videoyla bir alıp veremediği yok hem videoda size yardımcı olacak birşey olduğunuda sanmayın!!

xXFENOMENXx
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Video bu yukarıda kı gibi düşünenen arkadaşlar olduğu için kaldırdım iyisini yararlı olanını sanırım fenomen koyacak merakla bekliyorumhilalxxfenomen yazdı:Yönetimin kendi kafansından kaldırdığını sanmıyorumByxjeff yazdı:Yasin Kocamanca İsimli Arkadaş Videoyu Koymuştu Çoğu Kişi İzledi ama sanırım Yönetim Kaldırdı.....
Konuyu açan kişinin isteği üzerine kaldırılmış olabilir konu yoksa yönetimin videoyla bir alıp veremediği yok hem videoda size yardımcı olacak birşey olduğunuda sanmayın!!
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

Arkadaşım Gaffar ı 10 cana, karakterlerini iyi kullanan grup gibi oynayan her grup indirir mesele o'mu?YasinKocamanca yazdı:Video bu yukarıda kı gibi düşünenen arkadaşlar olduğu için kaldırdım iyisini yararlı olanını sanırım fenomen koyacak merakla bekliyorumhilalxxfenomen yazdı:Yönetimin kendi kafansından kaldırdığını sanmıyorumByxjeff yazdı:Yasin Kocamanca İsimli Arkadaş Videoyu Koymuştu Çoğu Kişi İzledi ama sanırım Yönetim Kaldırdı.....
Değil,, değil mi? madem ki değil aynısını ben yapsam ve de altına çok yararlı olacak desem aynı tepkiyi sende gösterirdin kendi pencerenden bakma hem eğer haklı bir yanında olsaydı kaldırtmazdın videoyu

xXFENOMENXx
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Kardeşim indirir ve ya indirmez burada bunu tartışmıyoruz ki ben kesimin ahım şahım harkulede olduğunuda belirtmedim iyi yada kötü bir kesim beğenmez gecersın ben senden o kral kesimlerini bekkliyorum .hilalxxfenomen yazdı:Arkadaşım Gaffar ı 10 cana, karakterlerini iyi kullanan grup gibi oynayan her grup indirir mesele o'mu?YasinKocamanca yazdı:Video bu yukarıda kı gibi düşünenen arkadaşlar olduğu için kaldırdım iyisini yararlı olanını sanırım fenomen koyacak merakla bekliyorumhilalxxfenomen yazdı:Yönetimin kendi kafansından kaldırdığını sanmıyorumByxjeff yazdı:Yasin Kocamanca İsimli Arkadaş Videoyu Koymuştu Çoğu Kişi İzledi ama sanırım Yönetim Kaldırdı.....
Değil,, değil mi? madem ki değil aynısını ben yapsam ve de altına çok yararlı olacak desem aynı tepkiyi sende gösterirdin kendi pencerenden bakma hem eğer haklı bir yanında olsaydı kaldırtmazdın videoyu
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

Ben diyim edirne sen de hakkari neyse salla gitsin sayende gaffar kesemeyen kalmicak

xXFENOMENXx
Yasin salla insanlık yaramaz kimseye hele böylelerine hiç yaramaz.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Hele böyle dediğin adamı tanıyor musun ? Tanımıyorsan insanlığın yarayıp yaramadığını sorgulayamazsın ! Tanıyorsan çok yanlış tanıyorsun.bymad22 yazdı:Yasin salla insanlık yaramaz kimseye hele böylelerine hiç yaramaz.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~