Nisan 2008'den beri içinde bulunduğum bu macerada,bir ara vermenin zamanı geldi.
Bu sene gireceğim YGS ve LYS sınavları sebebiyle,yoğun bir eğitim dönemi içerisinde olacağımdan,oyun ile bir süre iletişimim olmayacaktır.
Başarılı bir geleceğe sahip olabilmek için,ders çalışmadan alıkoyabilecek çoğu etkenleri ortadan kaldırmam gerekecek bir süre
Tabi bunların en başında İKV geliyor..
Bu dönem içerisinde sadece zaman zaman telefondan Facebook'a girerim diye düşünüyorum.
Bilgisayarı tamamen ortadan kaldıracağımdan,arada bir oyuna gelip bakmak gibi bir fırsatım olmayacak.
...ki olması gereken de bu zaten.
Sınavları başarıyla atlattıkdan sonra,tekrar aranızda olacağım.Öyle umuyorum...
Tek tek isim yazmayacağım.Dostlarım,abilerim,ablalarım bellidir.Herkes hakkını helal etsin,benim hakkım varsa helali hoş olsun.
Şimdiden iyi dileklerde bulunan bütün sevdiklerime teşekkürlerimi sunuyorum.
(Forumdaki son mesajımdır.)
Kendinize iyi bakın,esen kalın.
Saygılarımla...
En son Chardo tarafından 01 Eki 2011 20:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Güle Güle Git Güle Güle Gel Onur'um .
YGS & LYS Olmuş Yeni Sistemde , Sınavlarında Başarılar . (ÇALIŞ ULAN )
Dönünce Sıfır Kelvin Set Yapıcağuk Söz
Hadi Selametle
Onur kardeşim , sınavında sonsuz başarılar.
Önemli olan reel hayat.
Umarım gireceğin ve kazanacağın sınavlar , senin hayatta hep iyiye , hep güzele ulaşmana neden olsun.
Kanka tek kelimesini bile okumadım ama en doğru karar ben zaten nerdeyse tümden bıraktım oyunu rahat 8 aydır ( Muhabbet etmek ıcın gırdıklerımı saymazsak ) gırmıyorum mustıyle mert takılıyorlar carlarda zaten ıyıce sıktı oyun fuarda gorusuruz artık neyse bebegım hayatında basarılar dilerim
Kendine iyi bak onur'um . Herşey gönlünce olsun Dua'Larım seninle İnşallah başarılı olursun güzel bi yer tutturursun. Bu sene bende oyuna ara sıra giriyorum Seneye tamamen kaldıracağım pc'mi aynı senin gibi. İnşallah Bir faydası olur.
İsim yazmamışsın ben de cevap yazmıorum hıhh :twisted: Dadlum benim hayırlısıyla yerleş de oyunun canı cehenneme bu arada boş bi anında buluşcaz bilgine ok kip bay