Kadim Hidra Gercekleri

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FuNdaa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidra Gercekleri

Mesaj gönderen FuNdaa »

konu biraz saçma olmuş sanki=)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
Kullanıcı avatarı
mutes
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mutes »

ARKADASLAR CHOSENLAR SOZLERINDE DURDULAR 15 GUN BOYUNCA BEN VE ARKADASLARIM YARDIM ETTIK 15 GUN SOUNUNDA BIZEDE KESILDI CHOSENLAR SOZLERINDE DURDULAR BIZIM EKIP GOREVI OLDU DIYE GELMEMEZLIK YAPMADI BİZ SONUNA KADAR CHOSANLRIN ARKASINDAYIZ DESTEKCISIYIZ NANKORLUK YAPMAYIN ADAMLAR SOZUNDE FAZLASIYLA DURDULAR BU LAFIMI BIZIM GOREVIMIZ OLDU DIYE SOYLEMIYORUM BIZLE BERABER 15 GRUBUN GOREVI OLDU BIZ SABIR ETTIK BIZIMDE OLDU SIZDE SABIRLI OLUN SAYGILI OLUN HERKESIN GOREVI OLSUN
onursuz serefsiz bir imparator olacağıma onurlu şerefli bir hiç olmayı tercih ederim..

Zentiusxbottom
M-U-T-E-S
Kullanıcı avatarı
mutes
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mutes »

choosensxduygu yazdı:
Kutuplardax yazdı:1--- Megaxteam --- kendı gorevlerı olduktan sonra sıradakı loncalarınkıne gelmedıler.
2---Beowulfxteam---aynı sebeb - ıkısı bır olup ksmek ıstedıler sonuc basarısız.milleti yarı yolda bıraktılar.
3---Choosensxteam--- sonuna kadar gelceklerıne daır soz veren arkadslar kı ınanıyorum sozunde dururlar.gorevın olmasında en buyuk etkı bunlardaydı
4---Kutuplardaxteam----bızım ıcın gorev farketmez daıma yardıma gelırız sevdıgımız ınsanlara sonuna kadar gelırız
5----Hanedanxteam----Onlarda bızım gıbı sıralarını devrettıler . Ve yardıma da gelceklerıne emınım
6----zentiusxteam--- soz vermıstık yaptık sevdıgım ınsanlar ve gelcekler bundan sonra da
7....Troyaxteam ----Sıramızı verdık . kımı destege geldı kımı yıne sıramızı almaya calıstı.gelenlere tesekuurler.

Herkes kendı cıkarını dusunurse bı daha hıc bırını gorevı olmaz herkesten rıcamız verılen sıraya uyun ki herkesın gorevı olsun
Megax Team Satıcıdır..
Choosensler Kendılerının Görevlerını Yapmamıslar Kadımımı Yapıcaklar..
Kutuplardax Bılmıyorum gelir gelmez
Hanedanx Asla satmazlar gelırler..
Zentiusx Zeydan bunlardaysa gelirler..
Troyax Korkut ıclerınde saygım sonsuz

DUYGU SEN BILIP BILMEDEN NEDEN SACMALIYORSUN ONU ANLAMADIM SALAKMISIN ARKADASIM SEN ZEYDANLA BIZIM LONCANIN NE ALAKASI VAR ONU ANLAMADIM YA BILIP BILMEDEN SADECE KONUSMAK ICIN KONUSMA KARDESIM BOS TENEKEDEN COK SES GELIR SENDENDE COK SES GELMESIN
onursuz serefsiz bir imparator olacağıma onurlu şerefli bir hiç olmayı tercih ederim..

Zentiusxbottom
M-U-T-E-S
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Diğer loncalara bir sözüm yok fakat şunu söylemeliyim ki,

Choosensx ve Megax loncaları dışında tüm loncalar ayrı havada hele isim vermciem bazı ları varki kendilerini böyle ağırdan satıyorlar.

Çok büyük havaları içindeler . Bölgeden selam almazlar , vermezler.

Son olarak sevmediğim bir lonca olmasına rağmen.

Choosensxleri tebrik ediyorum bu konuda gerçekten her gün kadim kesilmesinde ön plandalar yeşilde ise devamlı megalar yardımda. Bir item alacaktım 2 gün megaşifanın yeşilden gelmesini bekledim.

Bu iki loncaya tekrardan ayrıca teşekür ederim...

Bendenşairolmaz Süveyda
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön