Arkadaşlar Merhaba (ADIMIKALBİNEYAZ) (İhtişam)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
shaleeh
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Arkadaşlar Merhaba (ADIMIKALBİNEYAZ) (İhtişam)

Mesaj gönderen shaleeh »

Merhabalar,

Oyunu Lise 3. sınıftayken oynamaya başlamıştım öyle ki ilk zamanlarda fareleri bile zar zor bulmuştum. Hatta bir gün okuldan gelirken kardeşim (İmran) ADIMIKALBİNEYAZ abi 5 lvl oldum diye sevinç çığlıkları atmıştı Ne günlerdi diyorum kendi kendime..29 Level zamanları..Sonra 39 Level geldi ben devam ettim oyuna kardeşim devam etmedi üstümü full alman item yapmıştım bir de kütük yaran vardı o zamanlar sert vurma falan yoktu şahkobrayı falan kesiyorduk Kendimi güçlü zannediyordum Tabi sonra hayırlısıyla üniversite kazandım. Bu seferde ben bıraktım oyunu kardeşim başladı yine benim karakterlerimle. O da shaleeh i dizmiş büyücüyü savaşçıyı falan hepsini güzel güzel dizmişti..Çok güzel keyif alıyorduk oyundan. Gel gelelim grup bölgeleri geldiğinde biraz soğuduk oyundan ama neyse dedik tekrar devam ettik. Sonra çemberlitaş gelince daha da soğuduk oyundan ama oyunu bilgisayarımdan kaldırmadım ve kaldırmayacağım.

Yani benim gibi olan mutlaka vardır. İnanır mısınız başka oyunlar İKV kadar sarmıyor insanı, yani neler yapılabilir diye düşünüyorum nasıl olur diye düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor oyunun tekrar eski oyuncularını kazanması için ne yapılabilir şöyle herkes söylerse belki güzel fikirler çıkar yönetimin ilgisini çeker..Hadi klavyelere kuvvet gençler ..

Lise 3 te başlamıştım dedim ya Şu an üniversitede 4. yılında olan bir insanım (Yıldız Teknik Üniversitesi)

NOT: Lütfen fake forum yetkilisi adayları kişiler bu gibi önerilerinizi bilmem ne bilmem ne adrese atın falan yazmasın elbetteki biz de biliyoruz

Başarılar..İyi Oyunlar..

Salih

NOT: Kardeşim (ADIMIKALBİNEYAZ)(İmran) şu an askerde aradığı zaman bile İKV'de yeni gelişme var mı diye soruyor Acemi birliğinde olduğu için internet imkanı yok

Not: Yazım çok komik olmuş :D Saçma sapan cümleler kurmuşum. Bu aralar kafam yerinde değil okul yüzünden mazur görün ;)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön