İddalı konuşuyosun ozancığımozaerdenn yazdı:Ya bırak Saffet şifacılığı bilmiyor.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:İspirazionell & DangerxTrojen ve ben![]()
:lol:
EN IYI SIFACILAR ISIMLERINI YAZABILIRLERMI.
Re: EN IYI SIFACILAR ISIMLERINI YAZABILIRLERMI.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
GBM-0 Paramı verirsen olur Ejder Asa üretimi çabasındayımIIxDRaCuLaxII yazdı:İddalı konuşuyosun ozancığımozaerdenn yazdı:Ya bırak Saffet şifacılığı bilmiyor.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:İspirazionell & DangerxTrojen ve ben![]()
gel ws
PIRASASAPI
- IIIKaNuYKuSuIII
- İskele Babası
IıIxSaMoViÇxIıI Forever 
IıIGaLLaRDoIıI (IIIKaNuYKuSuIII)
ayıpsın yetenek sıfırlama paraları benden bu arada ejder h.olsun şimdidenozaerdenn yazdı:GBM-0 Paramı verirsen olur Ejder Asa üretimi çabasındayımIIxDRaCuLaxII yazdı:İddalı konuşuyosun ozancığımozaerdenn yazdı:Ya bırak Saffet şifacılığı bilmiyor.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:İspirazionell & DangerxTrojen ve ben![]()
gel ws
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Eyvallah kanka son 4 MenekşeIIxDRaCuLaxII yazdı:ayıpsın yetenek sıfırlama paraları benden bu arada ejder h.olsun şimdidenozaerdenn yazdı:GBM-0 Paramı verirsen olur Ejder Asa üretimi çabasındayımIIxDRaCuLaxII yazdı:İddalı konuşuyosun ozancığımozaerdenn yazdı:Ya bırak Saffet şifacılığı bilmiyor.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:İspirazionell & DangerxTrojen ve ben![]()
gel ws
PIRASASAPI
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
ozaerdenn yazdı:Üst düzey olmadığı sürece şifacıları keserim. Ashabım olmadan. Karşımda durabilen büyücü zaten yok.Theundertaker yazdı:ozaerdenn yazdı:1- konfüçyüs
2- Ben
:d:d LE SEN ASİTÇİSİN KAYBOL :d
![]()
![]()
![]()
Savaşçılarla atmadım çünkü Centurion adlı lanet Boss pantolon vermiyor.Yücelen Solucan Pantolon olmadan atmak, intihardır. Örse boşa para vermektir. Bu sebeple savaşçılarla VS atma şansım olmadı. Karakterler arası dengesizlik söz konusu. Bu sebeple atmayı da düşünmüyorum. Atmak isteyen büyücülere hodri meydan.
(Can Basmadan kesiyorum.)
İyileştirme kısmına gelince;
Arkadaşlarım bilir. 728 Şifa ile Centurion Zırh düşürdüm. Şu an şifam 800 küsür kanımca.GB'lerdeki şanssızlığım sebebi ile ilginç eşyalar kullanıyorum.
Kod: Tümünü seç
Ashabım olmadan. Karşımda durabilen büyücü zaten yok. :)
Ayrıca Şifacı kelimesi öyle Vs atmakla veya iyileştirme ile basitleştirilemez. Zamanı çok iyi kullanabilmek ve zeka gerektirir bunu yapabilen herkes iyi şifacıdır Yaklaşık 2 3 aydır Burdayım bu zaman diliminde adını duyduklarım konfüçyüs,SaNCaRıNxZeHRi,JiGy oldu.
Benim gördüklerim ise; DeVRiMTaNRıSı,YağmuRPeriSi,INCEPTİON,HyperActivQ(Mk)..
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
haha Ozan cok şakacısınozaerdenn yazdı:Alper Abi'yi kesecek birisi varsa o da Zehra Abla'dır.
not:HAMMERHEAD,KASVET,konfüçyüs,INFERNAL ,Zehirzemberek(yazılısını hatırlayamadım) gecenin bu saatinde aklımda olan beğendiğim şifacılar
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Kendini görmen ilginç HyperActivQ. Dediğim gibi üst düzey bir şifacı olmaması lazım. Bildiğim kadarıyla sen üst sınıf oluyorsun. Ben kendimi öyle görüyorum ama malesef eşya konusunda yeterliliği sağlayamadığım için sana yenilmem muhtemel. Yine de atalım yarın 4-5 Arası oyundayım.SeRRuh yazdı:ozaerdenn yazdı:Üst düzey olmadığı sürece şifacıları keserim. Ashabım olmadan. Karşımda durabilen büyücü zaten yok.Theundertaker yazdı:ozaerdenn yazdı:1- konfüçyüs
2- Ben
:d:d LE SEN ASİTÇİSİN KAYBOL :d
![]()
![]()
![]()
Savaşçılarla atmadım çünkü Centurion adlı lanet Boss pantolon vermiyor.Yücelen Solucan Pantolon olmadan atmak, intihardır. Örse boşa para vermektir. Bu sebeple savaşçılarla VS atma şansım olmadı. Karakterler arası dengesizlik söz konusu. Bu sebeple atmayı da düşünmüyorum. Atmak isteyen büyücülere hodri meydan.
(Can Basmadan kesiyorum.)
İyileştirme kısmına gelince;
Arkadaşlarım bilir. 728 Şifa ile Centurion Zırh düşürdüm. Şu an şifam 800 küsür kanımca.GB'lerdeki şanssızlığım sebebi ile ilginç eşyalar kullanıyorum.
Madem meydan okuyorsun senin gibi rakip ile vs atmayı çok isterimKod: Tümünü seç
Ashabım olmadan. Karşımda durabilen büyücü zaten yok. :)
![]()
Ayrıca Şifacı kelimesi öyle Vs atmakla veya iyileştirme ile basitleştirilemez. Zamanı çok iyi kullanabilmek ve zeka gerektirir bunu yapabilen herkes iyi şifacıdır Yaklaşık 2 3 aydır Burdayım bu zaman diliminde adını duyduklarım konfüçyüs,SaNCaRıNxZeHRi,JiGy oldu.
Benim gördüklerim ise; DeVRiMTaNRıSı,YağmuRPeriSi,INCEPTİON,HyperActivQ(Mk)..
Zehra Abla Arz Kale'de meydan okuyunca kesersin sanmıştım. Yazıklar olsun
PIRASASAPI