Ecel Getiren
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ecel Getiren
Selamun Aleykum arkadaşlar öncelıkle iyi forumlar kolay gelsin . Arkadaşlar bn bu konuyu buraya dogu mu actım bılmıorum ama su an ki Teşkilat piyasasına göre bi ecel uretmek ne kadara patlar elımde bir kaç maden bulunmakta bunlar x2 İrid x2 liderlık x2örumcek x2 dev x5 sibiryalı ve bunlardan hariç x4 yonca yaklasıkta 70 ml kadar nakit para var bunları kullanrak bnm ecele masrafım ne kadar olur ? İyi Eğlenceler Kolay gelsin
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: I Ergenekon I
Re: Ecel Getiren
Karbon Çeliği : 3 tanesi 60m. bulursan 18 den falan almaya çalış satan elbet çıkar.
İridyum : 3 İridyum 12m
Meran Mücevheri : 2 tanesi 20m
Kadim Hidra Pençesi : 2 tanesi 80m
Şelit : Piyasasını bilmiyorum
80+60+20+12 : 172 m yukarıdakiler tutuyor. ŞELİT HARİÇ. eğer sarraf çarın varsa otur menekşeye 2 tane çıkarsan üretirsin her türlü.
80+60+20+12 : 172 m yukarıdakiler tutuyor. ŞELİT HARİÇ. eğer sarraf çarın varsa otur menekşeye 2 tane çıkarsan üretirsin her türlü.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Bütün iş menekşede bitiyorRaidersOfChaos yazdı:Karbon Çeliği : 3 tanesi 60m. bulursan 18 den falan almaya çalış satan elbet çıkar.
Never beleive someone who tells who they are.
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
AynenZowieN yazdı:Bütün iş menekşede bitiyorRaidersOfChaos yazdı:Karbon Çeliği : 3 tanesi 60m. bulursan 18 den falan almaya çalış satan elbet çıkar.
Çekersen pat ecel elinde.
-
- Salgın Koruyucusu
tskler Arkadşlar bilgi için tesekkurler elımdekı yoncaları şeltitle takasa etsem selıtler hallallur nakitlede meranla karbon celıgını halletsem bi kadimler kalıo onlarıda menkselere dayıyacaz artık yardımlar için tşkler ...

- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
Valla kardeşim işine burnumu sokmak gibi olmasın ama biraz sabırlıysan karbon çeliğini üretmeni tercih ederim.. Üretmek derken malzemelerini alarak değil çekerek üret. Yinede karar sana kalmış inşallah üretirsin. Selametle..arslanxbey yazdı:tskler Arkadşlar bilgi için tesekkurler elımdekı yoncaları şeltitle takasa etsem selıtler hallallur nakitlede meranla karbon celıgını halletsem bi kadimler kalıo onlarıda menkselere dayıyacaz artık yardımlar için tşkler ...![]()
-
- Salgın Koruyucusu
Gzl dionda kardeşim sabır istıo o iş sabırda bnde yok
yapcak bişi yok yinede öneri için tsk ederim 
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
Rica ederim her zamanarslanxbey yazdı:Gzl dionda kardeşim sabır istıo o iş sabırda bnde yok![]()
yapcak bişi yok yinede öneri için tsk ederim
Ecel üretmek için menekseye gerek olmadıgnı düşünüyorum kadim almak istiyorsan elindeki yoncalrı elinden cıkar 50 mden kadim al paralanmadan derim Cemberli silah receleleri yavaş yavaş düşmekte bunlara birde yüksetme gelirse 100 den kadim alıncak gibi ama kadim sorunundan daha büyük bir sorun aklıyor meran suan 15-20 arasında dolaşan meranalrı teşklatta ağa babaları toplamıs durumda lakin ola bunlarında kadimle es deger olma sansı o kadar yüksek
Mmeran kadimden daha zor elde edilen bir görev. Meranı elde edebilmek için tahminen 52 görev yapman gerekiyor.
Kadim ve yesil için görev yapmana gerek kalmıyor hatırlatırız.
Bu arada yesil görevi alınınca kadim kesilmedi diyelim kadim görevi siliniyor bu bir hatamı oyun gereğimi bilemiyom.
ve Yesili kestin kadmi kestin görevi teslim etmeden cıktım diyelim görevin verecegi esyaları artık alamıyoruz burdada bir hatamı yoksa otomatik siliniyormu.
Mmeran kadimden daha zor elde edilen bir görev. Meranı elde edebilmek için tahminen 52 görev yapman gerekiyor.
Bu arada yesil görevi alınınca kadim kesilmedi diyelim kadim görevi siliniyor bu bir hatamı oyun gereğimi bilemiyom.
ve Yesili kestin kadmi kestin görevi teslim etmeden cıktım diyelim görevin verecegi esyaları artık alamıyoruz burdada bir hatamı yoksa otomatik siliniyormu.
A R Z L O D O S
-
- Salgın Koruyucusu
fikir danıstım kardeşARZLODOS yazdı:Ecel üretmek için menekseye gerek olmadıgnı düşünüyorum kadim almak istiyorsan elindeki yoncalrı elinden cıkar 50 mden kadim al paralanmadan derim Cemberli silah receleleri yavaş yavaş düşmekte bunlara birde yüksetme gelirse 100 den kadim alıncak gibi ama kadim sorunundan daha büyük bir sorun aklıyor meran suan 15-20 arasında dolaşan meranalrı teşklatta ağa babaları toplamıs durumda lakin ola bunlarında kadimle es deger olma sansı o kadar yüksek