NEDEN KUTU SORUNUNA ÇÖZÜM YOK YETKİLİLER ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dyb21
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Rock N Roll

NEDEN KUTU SORUNUNA ÇÖZÜM YOK YETKİLİLER ?

Mesaj gönderen dyb21 »

Kaç Kere Yazdım D.bakıra Kutu Yollayın Kalmamış Sonra Oyundan Alım atım oLuyor Charları susturuyorsunuz Hem suçLu Hem Güçlü Bu Ne yaw Oyunu Bir Çok Kişi Bırakıyor Kolay Gelsn.. :evil:
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: NEDEN KUTU SORUNUNA ÇÖZÜM YOK YETKİLİLER ?

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

İKV Çemberlitaş DVD Kutularını İKV Çemberlitaş Kutu adresinde belirtilen Türk Telekom bayilerinden veya Üyelik Al üzerinden kredi kartı, havale yolu ile veya Üyelik Al Bayilerinden satın alabilirsiniz.

Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Respected yazdı:Merhaba,

İKV Çemberlitaş DVD Kutularını İKV Çemberlitaş Kutu adresinde belirtilen Türk Telekom bayilerinden veya Üyelik Al üzerinden kredi kartı, havale yolu ile veya Üyelik Al Bayilerinden satın alabilirsiniz.

Merhabalar Respected

Belirtmiş olduğunuz'İkv Çemberlitaş DVD Kutularını İKV Çemberlitaş kutu Adresinde belirtilen Türk telekom bayileri'nde çoooooook uzun zamandır kutu kalmadı cevabını alıyoruz.

Hatay Merkezde Bulunan 2 bayi sahibine bir kaç sorular sorduk;
1-)
Elinizde İKV Çemberli taş DVD Kutuları var mı?
Cevap:Malesef, İKV Cemberli taş kutu kalmadı.Süpercan var onu versek olmaz mı ? >>>>>>Diye cevap veren bir kişiye gelde sayma...

Aslında suç bayi yetkilisinde değil dagıtan şirketin, kuruluşun bilgi vermeden al satta nasıl satarsan sat dercesine ihmalkarlığı.Gelelim 2. soruya
2-)Abi nasıl tükenir ya >>(2 arkadaş arasında sessizce mırıldanma başlar)Way qq oyunda satanlarıda şikayet ettik susturuldu , gene oyundan almak zorunda kalcaz dolandırıcısı hırsızı zaten ortada geziyor hay ben böyle işin.........

Yetkilinin 2. soruya cevabı:Bize dagıtılan kutular 10 ar 10 ar şeklinde Ve bunlar 1 hafta sürmeden hiç beklemediğimiz bir hızla tükendi.

Gelelim 3. ve en can alıcı soruya;
Abi kutu ne zaman gelir yeniden ??
Artık kutu gelmez 10 lu şekilde geldi ve bitti.

Mevcut 2 bayidede biten İKV Çemberli Taş kutunun ardından Oyundan arammaya başladık ve hesaplarımız susturuldu...
Bununla kalmadık; Hatay Merkeze 15 km ötedeki diger bayiye gidelim dedik.2 arkadaş kafa kafaya verip halk arabasıyla gittik, ordaki cevapta aynı..

Türk telekom bayilerinde kutu bulamayan ve kredi kartıyla iş yapmak istemeyenler napacak yönetim ? Az düşünelim he, bu oyuncular neden oyundan alıyor neden oyundakiler satıyor./HER YERE DÜZGÜN DAGITIM YAPSANIZ BÖYLE OLMAZ, Hatayı kendınızde arayıp bi zahmet aynaya bakın...
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Legendxdalgac yazdı:
Respected yazdı:Merhaba,

Merhabalar Respected

Belirtmiş olduğunuz'İkv Çemberlitaş DVD Kutularını İKV Çemberlitaş kutu Adresinde belirtilen Türk telekom bayileri'nde çoooooook uzun zamandır kutu kalmadı cevabını alıyoruz.

Hatay Merkezde Bulunan 2 bayi sahibine bir kaç sorular sorduk;
1-)
Elinizde İKV Çemberli taş DVD Kutuları var mı?
Cevap:Malesef, İKV Cemberli taş kutu kalmadı.Süpercan var onu versek olmaz mı ? >>>>>>Diye cevap veren bir kişiye gelde sayma...

Aslında suç bayi yetkilisinde değil dagıtan şirketin, kuruluşun bilgi vermeden al satta nasıl satarsan sat dercesine ihmalkarlığı.Gelelim 2. soruya
2-)Abi nasıl tükenir ya >>(2 arkadaş arasında sessizce mırıldanma başlar)Way qq oyunda satanlarıda şikayet ettik susturuldu , gene oyundan almak zorunda kalcaz dolandırıcısı hırsızı zaten ortada geziyor hay ben böyle işin.........

Yetkilinin 2. soruya cevabı:Bize dagıtılan kutular 10 ar 10 ar şeklinde Ve bunlar 1 hafta sürmeden hiç beklemediğimiz bir hızla tükendi.

Gelelim 3. ve en can alıcı soruya;
Abi kutu ne zaman gelir yeniden ??
Artık kutu gelmez 10 lu şekilde geldi ve bitti.

Mevcut 2 bayidede biten İKV Çemberli Taş kutunun ardından Oyundan arammaya başladık ve hesaplarımız susturuldu...
Bununla kalmadık; Hatay Merkeze 15 km ötedeki diger bayiye gidelim dedik.2 arkadaş kafa kafaya verip halk arabasıyla gittik, ordaki cevapta aynı..

Türk telekom bayilerinde kutu bulamayan ve kredi kartıyla iş yapmak istemeyenler napacak yönetim ? Az düşünelim he, bu oyuncular neden oyundan alıyor neden oyundakiler satıyor./HER YERE DÜZGÜN DAGITIM YAPSANIZ BÖYLE OLMAZ, Hatayı kendınızde arayıp bi zahmet aynaya bakın...
kaniloskaalin
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kaniloskaalin »

siz yine şükredin ben hiç bulamıyom burda bayii bile yok :) sonra yok efendim kasa erişimin yok hadi bas tekmeyi
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bay RESPECTED cevap bekliyorum yukarda yazdıklarıma :arrow:
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Üyelikal üzerinden sadece kredi kartı ile alım yapılmıyor. 14 yaşındaki kardeşimi gönderiyorum havale ile alıveriyor.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

Legendxdalgac yazdı:Bay RESPECTED cevap bekliyorum yukarda yazdıklarıma :arrow:
Merhaba Legendxdalgac,

Sobee'nin resmi distribütörü olan www.üyelikal.com adresinden İKV Çemberlitaş kutuya sahip olabilirsiniz.

İKV Çemberlitaş kutu satın almak için: http://www.uyelikal.com/g/ikvct/

Bilginize.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixKRiSTaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen LaNeTLixKRiSTaL »

dyb21 yazdı:Kaç Kere Yazdım D.bakıra Kutu Yollayın Kalmamış Sonra Oyundan Alım atım oLuyor Charları susturuyorsunuz Hem suçLu Hem Güçlü Bu Ne yaw Oyunu Bir Çok Kişi Bırakıyor Kolay Gelsn.. :evil:
Ben dün aldım hiç memnun kalmadım.
Kasa anahtarı tek bir karakter için, +5 yetenek puanı tek bir karakter için ve başka bir e-pinle tekrar aynı hesapta bir karaktere yükleyemiyorsun.

Ben sana söyliyim boşuna paranı çar çur etme. Git eğlen gez.
Kullanıcı avatarı
llbLackdeathll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen llbLackdeathll »

Bu tür kutuları dükkânda da satabilirler. kutu çok mu lazım!?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön