TTNET hesabına Girmiyor Lütfen İçerii ..
TTNET hesabına Girmiyor Lütfen İçerii ..
Arkadaşlar TTNET üyeLiğime girmiyor ya hataLı şifre ve ya üye adı FeLan diyor Daha Dün girmiştim Şifre Değiştirmeye Giriyorum HEsabınız KitlenMiştir diyorrr Neden biLgisi oLan varmıı ??? :?: :?: :?:
Re: TTNET hesabına Girmiyor Lütfen İçerii ..
of allahım of bendede aynısı diyor dünden beri giremiyom aradım gene çözüm yok offf

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
platinyum paket almalısın girmek için kardeş oda aylık 10 tl

Benimle TURKCHE KONUŞMA
Lütfen yanlış bilgiler vermeyiniz.wintus yazdı:platinyum paket almalısın girmek için kardeş oda aylık 10 tl
İKV TTNET Üyeliği Tamamiyle Ücretsizdir.
TTNET hesabınıza 5 kez yanlış bilgi girilmesi sonucunda hesap güvenlik amacıyla kapatılır.
Geri almak için
444 0 375 Numaralı TTNET Müşteri Hizmetlerini arayınız 7/24 hizmet vermektedirler.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Ama şifrem doruu neden öLe diyorkı anLamış DeğiLim :S
Kullanıcı adınızın doğru olduğundan ve @ işaretinden sonraki kısmın yazılı olduğundan emin olun.Jurnal16 yazdı:Ama şifrem doruu neden öLe diyorkı anLamış DeğiLim :S
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
- legendarytsuozan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşlar bende Mynet üyeliğindeki karakterimi TTnet hesabıma geçirmek için başvurdum.TTmail hesabıma aktivasyon kodu geldi ona tıkladım ve karşıma şu yazı çıktı :
'' Mynet hesabınızın doğruluğu onaylandı. Karakterinizin aktarımı için TTNET hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekmekte. ''
Bu adımdan sonra ne yapacağımı,neredeki linke tıklayacağımı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
'' Mynet hesabınızın doğruluğu onaylandı. Karakterinizin aktarımı için TTNET hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekmekte. ''
Bu adımdan sonra ne yapacağımı,neredeki linke tıklayacağımı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Ne istediğin ile neler yapabileceğin arasındaki uçurum, kendinden vazgeçersen kapanır kendiliğinden...
İnfazteamtsuozan Tsuozanxxxbüyücü Tsuozan Xxustaxxşifacıxx
İnfazteamtsuozan Tsuozanxxxbüyücü Tsuozan Xxustaxxşifacıxx
[/quote]Kullanıcı adınızın doğru olduğundan ve @ işaretinden sonraki kısmın yazılı olduğundan emin olun.[/quot]XTIMURX yazdı:Jurnal16 yazdı:Ama şifrem doruu neden öLe diyorkı anLamış DeğiLim :S
Dikkat ettım ama oLmuyor Hep Yanlış şifre üye adı feLan diyor BakaLım TTNETi Aradım Ne oLucak
Tek 4440375 ara 6 ya bas sonra 2
orda sana soular sorcak cevapla al şifreni
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı